- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- RENESANZ :: OPEN AIR
RENESANZ :: OPEN AIR
Стара Загора, Terra Dance Open Area
------------------------------------------------------------------------------------
За какво става въпрос?
Става въпрос за парти на открито, където главите ви ще взривят DJ'и като Balthazar, Jackrock, Boris S и много други. Става въпрос също за качествен саунд и осветление, лазер, визия, вип зона, паркинг, достатъчно тоалетни, афтърпарти и всички останали удобства за приятно прекарване.
Къде, кога, колко?
Партито ще се проведе на 20.06.2009 (събота) в комплекс "Terra Dance" - Стара Загора. Мястото на партито представлява огромен паркинг,
близо два пъти по-голям от зала "Христо Ботев". Започва в 22:00 часа и свършва в 07:00. Цената на билета е 12лв., а за VIP ще трябва да платите 20лв. На място цените ще бъдат обявени допълнително, затова по-добре си купете билет предварително.
Билети и випове се продават в цялата страна в магазините на Germanos, М Свят, Usit Colours, Orange Center, Пикадили, Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на Eventim.
А как да стигна до комплекса?
До комплекс "Terra Dance" се стига много лесно - излиза се от Стара Загора по главния път в посока Бургас, и веднага след магазин "Метро" се свива в ляво. Кара се още 100-ина метра по пътя и се стига.
Кой ще бъде там?
DANDI & UGO (Italo Business / Italy)
DJ CLODAGH (www.djclodagh.com / Ireland)
BORIS S (Frown Recordings / Germany) - live
BALTHAZAR (Renesanz / Bulgaria)
JACKROCK (Renesanz / Bulgaria)
BIRBEN (Overload / Bulgaria)
METALIX (Overload / Bulgaria)
warm-up by DJ GAGALOVE (Cacao Beach resident / Bulgaria)
Допълнителна информация
При евентуално лошо време партито ще се проведе в закритата част на Terra Dance.
На събитието ще се допускат единствено лица, навършили 18 години.
За повече инфо: http://renesanz.com/
Не зарибяват особено пичовете![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Еее са пък St.Загора,дееа
Първоначално написано от angellove
борис с има и добри попадения на скоро не съм го чувал дано да стаа ако не съм на работа живот и здраве
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Преди 6-7 години почти никой не слушаше електронна музика. Сега тя е навсякъде и всеки втори слуша ХАУС, въпреки че не знае какво точто е хаус. Да не говорим, че вече не можеш да различиш някой, който слуша електронна музика от някой, който слуша чалга. Незнам да се смея или да плача...
Плачи и то заради себе си. Тук не става въпрос за хаус, още по-малко за чалга.Първоначално написано от X0
Пич ходя на партита сигурно много преди тебе и много добре познавам електронните стилове! Не виждам къде в поста си съм споменал, че на точно т'ва парти ще има хаус, ама явно си решил да се прайш на отворен! Ама като идеш (ако идеш) и видиш русите мацки с минижупите и ботушките с високи токове много бързо ще се сетиш за телевизия планета!!!
"Сега тя е навсякъде и всеки втори слуша ХАУС, въпреки че не знае какво точто е хаус."Първоначално написано от X0
Нито ти се правя на отворен, нито съм такъв. А защо реши, че точно в тази тема трябва да обсъждаш темата за хауса и противната чалгата? Отивам т'ва парти, 'щото на тая музика, която там ще звучи, дори и покрив да се метнеш, предсмъртните ти гърчове се връзват с нея и е адски динамична.
Русите мацки... братле, к'во ме интересува кой 'къв е там, аз не отивам да топя чушката и да избивам комплекси за облекло или каквото и да било, не съм толкова пропаднал, нито ще гледам глупавите фешънки, нито нищо. Отивам да се изкъртя и фешъните, които са там, колкото да си покажат прическите, могат единствено да се опитат да разберат защо са там, а не на някое пайнер турне.
А ти братле, който се заяждаш и си заел позицията анти-чалгар, ходи си реди тезите и удивителните знаци където му е мястото, 'щото дори и да съм никой, под нивото ми е да обсъждам чалгата, още повече да занимавам останалите с нея.
Пуснах темата за хората, които искат да дойдат, а не за критици, които искат да покажат "колко са напред" с материала.
Просто не обичам да отварям нови теми и реших да си изкажа наблюденията си тук. Мен лично фешъните ме дразнят - пречат, заемат място и само седят като дървета или се поклащат идиотски все едно слушат балади... Да не говорим, че хем се навират, хем се цупят кат' им строшиш краката.
И мен ме дразнят, но не спамя в на хората темитеПървоначално написано от X0
![]()
а защо вообще им обръщате внимание
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy