- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разноообразяване на секса
Във една сексуална връзка винаги единия от двамата си мечтае за нещо различно.Нещо ново,нещо което до сега не сте опитвали,а желание има.
Жалкото е,че от съобразяване със партньора нови неща така и не се опитват.Става дума за доста двойки,а не за всички.
Вие разнообразявате ли сексуалните си игри,по какъв начин и приятно ли е и за двама ви?
Секса не трябва да е моногамен.
Ами разнообразяваме го ... няма как със сегашната ми приятелка имаме сексулна връзка повече от 3 години и половина ... но ти споменаваш че секса не трябва да е моногамен ... ако имаш предвид смяна на партньори, не сме правили такова нещо и нямаме намерениеиначе разнообразяваме секса с разни гелове, бебешко олио, вибратор, удебелител, връзваме се, различни пози ...
Да харесва ни и на двама ни иначе нямаше да ги правим тия неща![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Не,аз под моногамен,имах предвид точно нещата които каза ти.Май не съм се изказал добре,извинявам се.
ок приенма се извинението![]()
иначе сега може да пробваме и тоя Play O на Durex и някой вибро пръстен да речем ... ама пръстена няма да е на Durex а нещо по сериозно![]()
Със предишна приятелка съм пробвал вибро пръстени.Не е кой знае какво,но на вас може и да се хареса.Все пак всички харесваме различни неща.
еее аз не очаквам чудеса просто малко разнообразие ... а в комбинация с удебелителя може да се получи ...![]()
Разнообразяваме с всякакви неща
Връзване на очи, ръце(белезници), игри на роли(най-обичам чичо Доктор).
Позите нормално е да си се сменят.
И 2мата нямаме нищо против да си пробваме нови неща, стига да са в рамките на разумното де![]()
Когато някой от нас иска да пробва нещо, просто си го казва
П.С. без 3ки и т.н.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Заключвай като е за ключ.
Тиии нещо май модераторската взе да я раздаваш,а?!Първоначално написано от Anarchya
Това е поне петата тема,в която те засичам и само едно и също повтаряшХммм сори пич,но явно речника ти е беден щом използваш единствено копи-пейст ...
По темата:По принцип винаги съм била по-моногамната половинка във връзката ми с предишните ми партньори,нооо никога не съм отказвала на някое желание на партньора миА как сме разнообразявали?!Миии с различни места (най-нестандартното беше върху двоен дюшек в един басейн
),различни пози (естествено) и на няколко пъти сме включвали белезници и превръзка за очи
Хах добре,че бившия ми не се притесняваше да говори с мен за фантазийте си![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми да няма как - трябва разнообразие.Еми ние ходим/хме 1год. и 7 мес. и сме опитали сигурно всичко.Много интересни неща сме вкарвали, но най - много ми харесва до сега да пушим наргиле преди секс.После да дойде да му правя с.ирка и да ми дава да си дръпна наргиле и веднага да ми го пъхне в устата.Много ме замайва това нещо.После да ми вкара наргилето отдолу и вече като стигнем връхната точка да мине отдолу с бързи тласъци.
Всичко сме опитвали, но това сме го прабвали няколко пъти и винаги има много голям ефект върху мен![]()
^ Нали знаеш,че простака се радва и на най-малкото (в случая най-малкото е това,че си научил за какво служат командите Копи и Пейст) - СПАМЕРРРСкоро поне няма да те има
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ИхаааааааПървоначално написано от takitogirl
Първоначално написано от takitogirl
Леко другия път да не стане гаф с въглена че с тия тласъци
![]()
Внимавай ако сбърка случайно дупката да не пр*днеш в наргилетоПървоначално написано от takitogirl
![]()
или другото
![]()
![]()
и двамата дискутирате точно по темата
големи сте злета
като имате нещо - пишете си на лични, кво ни занимавате с малоумните си дразги
иначе ПО ТЕМАТА: това с разнообразяването е яко и ние ги правим често и има ефект
Разнообразяваме ест.От година сме заедно и още не сме си писнали, ама все пак е интересно. Сега сме на лов за пози. :P В Космополитан има "Кама сутра" отделна книжка и сега се борим да няма поза, която да не сме пробвали.
![]()
http://podaraci.info/podarak/sex-kalendar.jpgПървоначално написано от Bellatrix
Айде !!![]()
S vsqko neshto, za koeto se setq.
Eating isn't cheating - Arnold
До тук само LovelyGirl каза нещо смислено.....
...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
С всеки изминал ден се очудвам на твоятя оригиналност ...
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ще ви кажа като почна...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Vednuj i vurzah ochite i si slojih maska na vurkolak i pochnah da q galq grubo i posle i gi razvurzah i q stresnahposle edno chukane padna ...
А ти пък голям професор си се избъдил беПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minalata sedmitsa i puhnah v dupeto 3/4-ti laim v dupeto i pusnah tunka strika tequilla ot butilkata i edno mnogo qko piene i lizane se poluchi.
харесва ми разнообразието,връзването, смяната на пози,местата-колкото по-скандално ще е да ни хванат,толкова повече ми харесва...![]()
![]()
а колкото до играчките-пове4ето ми допадат,но вибратора все още не ми е много на сърце![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!