До ЗоРиТу :

Виж,не съм търсила упреци и разни такива.Не те познавам(както и ти мен) а ми се нахвърляш като някой лешояд Не си на кеф ли ко? Та нека ти отг. на въпроса в края: Верно че не съм голяма ама не съм и някоя на 13(примерно) на 16 и 4 месеца съм.Не ме е срам от годините ми та да ги крия.На тази възраст не мисля че съм хлапе та да не знам какво искам.Да не би да си мислиш че нямам съвест.Естествено че имам,но е като наркотик.Ти би ли бягала от човека,с който можеш да говориш за всичко,да му споделяш,да те подкрепя и т.н. В крайна сметка знам че нямам перспектива да ходя с него (пък и не искам да имам угризения на съвеста че съм го разделила с НЕЯ) Това екато някакво забавление и разпускане и за двама ни.Те ходят от много време,а ние се срещаме от едва няколко месеца..Я се замисли ти дали ще си рискуваш дългогодишна връзка заради няколко месеца?Едва ли..и за ква обич ми говориш..ако ме искал щял да я остави.....как се заобичва за няколко месеца?Или вече всеки си казва думите "обичам те" като "здравей.здрасти" в днешно време...В крайна сметка,като ни е весело заедно като си доставяме удоволствие защо да се оставаме?Тя само го тормози,звъни му да го пита с кой е къде и какво прави и разни такива...честно като гледам ан нещата отстрани,тяхната връзка е изчерпана от всякъде,те дори и секс не правят почти.Той просто няма сили да я остави,все пак толкова време живее с нея.Не е лесно да сложиш край на такова нещо с лека ръка