Нима на теб никога не ти се е случвало да харесваш някой обвързан?
Случи ми се веднъж,но тогава бях сигурна в чувствата на момчето към мен и към тогавашното му гадже ... Знаех,че от седмица събира "смелост" да я зареже и просто изчаках да се разделят,след това изчаках още около 2 седмици докато той самия бъде сигурен,че иска да е с мен и чак тогава се съгласих да опитаме (като преди това дори не сме се целували ... все пак е много под нивото ми да съм с момче,което има приятелка)

А и аз разбрах по-късно че той си има приятелка,вече се бях влюбила.А и защо аз да правя курвенски номера?
Защото знаеш,че си излишната в случая,а продължаваш да поддържаш връзка с момчето ... Защото само някое пропаднало момиче ще знае,че момчето й има сериозна връзка и ще се съгласи да бъде втората!!!

Да не би аз да го търся и да му казвам "мъчно за теб,не мога без теб,мисля си постоянно за теб т.н. и т.н.
Ти да не си мислиш,че си единствената,на която ги казва тия неща?! Ако е така - горката ти,наистина си много заблудена (а може би много глупава ...)

А защо трябва да се спирам заради една напълно непозната?
Защото ако имаше поне МАААЛКО достойнство НИКОГА нямаше да позволиш на момчето да те използва като парцал ... Оня идва при теб,когато гаджето му не е при него по една или друга причина,целувате се,е*ете се (ако сте стигнали до там де) и после си отива при нея и я обсипва с цялото внимание на света Когато тя му се обади той ходи при нея ... ама айде ти му се обади докато е с нея (например) и да видим дали ще дойде - ммм не мисля
Освен това ако беше с малко повече мозък щеше да се замислиш как би се почувствала ти ако ходиш с това момче от толкова време и на края разбереш,че той ти изневерява с друга (Хората са си го казали:"Никога не прави нещо,което не искаш да ти се случи на теб" ... или нещо от този род беше)

При тях вече всичко се е изчерпало,разбираш ли?Няма ги от преди вниманието и ласките,вече са някак си отчуждени....защо аз трябва да слагам точка на моето щастие,заради "щастието" на една непозната?Да не би мен да не са ме наранявали..и какво правя?Продължавам напред,а и едва ли толкова му пука за нея щом и изневерява нали?
Ако на него не му пукаше за нея,ако всичко (ласките,обичта...) бяха изчезнали той НЯМАШЕ да е с нея!!!Все едно ти да стоиш с момче,което не обичаш и то след като знаеш,че има друго към което имаш силни симпатии ... Я се замисли малко!!!Той ако искаше да е с теб отдавна щеше да е зарязал приятелката си и щеше да е с теб,нали?!А той какво прави?!Стои си с нея,от време на време се сеща за теб и ЕСТЕСТВЕНО като всяко по-умно момче ти пуска мухи от рода на "не мога без теб","постоянно мисля да съм с теб","искам сега да си при мен и да те прегърна","липсваш ми" и прочие ...

П.П.Я кажи,на колко си,че ми стана много любопитно?!