.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Аз пък мога да ви кажа, че "изтъркано" не съществува. Знаете ли, че има жени, на които въобще не им отива с пусната коса (мога да дам най-простия пример, за който се сещам в момента - водещата на Мюзик Айдъл) и с вдигната коса могат да се чувстват изтънчени и красиви. Недейте да говорите за селски неща, нямане на вкус и т.н., защото всяко момиче е красиво по своя начин, по начина, по който тя иска да изглежда, а не големите усти. Това си е нейния ден!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    za 6tastie seki si ima li4en vkys.q si predstavete si4ki da sa s topirani rysi kosi s krivi briton4eta i rozovi rokli.kato magazin na barbie.taka vseki move da b1de ynikalen i da se pokaje v nai dobrata si svetlina i da se 4yvstva krasiv a ne kato naceden v nai yjasnata drexa s nai yjasnata pri4eska samo za6toto nqkoi ne xaresva stila my
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

решихте проблемите изяснихте си че всеки си има вкус и негово виждане А сега качвайте снимки
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    по-отчайващото е как на някои други хора им липсват елементарни граматични познания и първите 14 годинки... а ако си под 14, е направо ужасно

прическата е готина според мен, нестандартна е.
    и да не е спам, само и само да не е спам, http://fc06.deviantart.com/fs29/f/20...een_Addict.jpg нещо такова ще направя за своя бал, живот и здраве... а когото мама и тате са го фанали от гората, може да плюе
    Страхотна е!
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си