.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Офф, пак глупост направих ;D

Темата е по-скоро, за да си излея душата, но споделете мнение, ако искате
    Имам един познат, с когото сме в странни отношения. Той е много симпатичен, но е от този тип момчета, в които ако си позволиш да се влюбиш, просто си мъртъв. Винаги съм се държала на достатъчно разстояние от него, за да избегна сигурните пагубни последици за мен. И сега не си мислете, че съм се влюбила - не, нищо такова. Момчето ме привлича единствено физически. Спали сме заедно няколко пъти (преди време) и след това сме отново с непроменени отношения - нито аз искам нещо от него, нито той от мен (говоря в сантиментална насока). Продължаваме да си правим услуги, говорим си.. И тук идва моята глупост (което всъщност е моята лична и субективна оценка) - той и още един общ познат дойдоха снощи вкъщи, после излязохме, срещнахме други приятели, пихме, беше забавно и накрая той ни закара всеки по къщите. Всички освен мен живеят на едно и също място. Закара първо тях, после с първото момче, което беше дошло вкъщи, ме изпратиха и си тръгнаха. И с какъв акъл (добре, бях пияна доста) му писах съобщение, в което му казах, че исках да остане с мен. Той не ми отговори. Абсолютно в негов стил е, но на мен ми стана тъпо. И ми е още по-тъпо при мисълта как ТОЙ ще интерпретира това мое съобщение.. Сега не ми казвайте да не ми пука, защото последното нещо, което искам да си мисли, че съм влюбена в него и още куп такива глупости..
    Винаги знам как се държа с момчетата, но не и с него.. Пфф! Не искам да играя момичето, което много е пило и не ги спомня какво е правило, нито пък ще отида да му се извинявам и обяснявам да не си мисли каквото и да е. И не знам какво да го правя сега. Днес ще излизат отново и по принцип трабва да ми се обадят и на мен. Но мисля, че след тази малка случка, е излишно да чакам :]
    Oооффф!

Мерси за вниманието!
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ееее ти казваш ... неказвайте да не ми пука... не искам да му обяснявам... е то кво остана ... Еми ако не повдигне въпроса ...си давак както е било до сега... а ако го повдигне... аз лично си мисля, че между вас има нещо... ама нали съм романтична душа...не ми обръщай внимание...

Много глупава ситуация
    Ми ако все пак ти се обадят , излезнете и се прави , че нищо нее станало ..
    Ако все пак те пита , кажи , че примерно си объркала номера и е станало случайно , че на него си пратила това съобщение !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Абе прави се на ударена и че нищо не е станало.Хич да не ти пука какво си мисли момчето.Вярно е,че онзи SMS по много различни начини може да се ртълкува в зависимост от въображението на човек,но тъй като иначе не даваш признаци да си влюбена в него според мен нямаш проблем.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Абе прави се на ударена и че нищо не е станало.Хич да не ти пука какво си мисли момчето.Вярно е,че онзи SMS по много различни начини може да се ртълкува в зависимост от въображението на човек,но тъй като иначе не даваш признаци да си влюбена в него според мен нямаш проблем.
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен
    ами, ако те пита, а даже и без да те пита, можеш да вметнеш, че си искала да остане, за да се ''позабавлявате'' така и така сте правили секс преди, едва ли ще му се види странно, че искаш пак...най- много малко да се възгордее, ама карай ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ако все пак те пита , кажи , че примерно си объркала номера и е станало случайно , че на него си пратила това съобщение !
    Трудно ще мине тази версия, защото му писах името ;]

А то ясно, че няма да засягам аз въпроса и ще се правя, че нищо не се е случило. То и той няма да повдигне темата. Въпросът е, че искам да го видя, за да преценя как е приел съобщението ми. Но е изключено аз да му се обадя, за да го питам за тази вечер.

Пък казаното, че ще му се повдигне самочувствието, е много вярно..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Офф, пак глупост направих ;D

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Темата е по-скоро, за да си излея душата, но споделете мнение, ако искате
    Имам един познат, с когото сме в странни отношения. Той е много симпатичен, но е от този тип момчета, в които ако си позволиш да се влюбиш, просто си мъртъв. Винаги съм се държала на достатъчно разстояние от него, за да избегна сигурните пагубни последици за мен. И сега не си мислете, че съм се влюбила - не, нищо такова. Момчето ме привлича единствено физически. Спали сме заедно няколко пъти (преди време) и след това сме отново с непроменени отношения - нито аз искам нещо от него, нито той от мен (говоря в сантиментална насока). Продължаваме да си правим услуги, говорим си.. И тук идва моята глупост (което всъщност е моята лична и субективна оценка) - той и още един общ познат дойдоха снощи вкъщи, после излязохме, срещнахме други приятели, пихме, беше забавно и накрая той ни закара всеки по къщите. Всички освен мен живеят на едно и също място. Закара първо тях, после с първото момче, което беше дошло вкъщи, ме изпратиха и си тръгнаха. И с какъв акъл (добре, бях пияна доста) му писах съобщение, в което му казах, че исках да остане с мен. Той не ми отговори. Абсолютно в негов стил е, но на мен ми стана тъпо. И ми е още по-тъпо при мисълта как ТОЙ ще интерпретира това мое съобщение.. Сега не ми казвайте да не ми пука, защото последното нещо, което искам да си мисли, че съм влюбена в него и още куп такива глупости..
    Винаги знам как се държа с момчетата, но не и с него.. Пфф! Не искам да играя момичето, което много е пило и не ги спомня какво е правило, нито пък ще отида да му се извинявам и обяснявам да не си мисли каквото и да е. И не знам какво да го правя сега. Днес ще излизат отново и по принцип трабва да ми се обадят и на мен. Но мисля, че след тази малка случка, е излишно да чакам :]
    Oооффф!

Мерси за вниманието!
    земи му копни ей тва горе и му го прати по скайпа пък може ида му го кажеш ако ли не ще духаш супата

Град
    столицата
    А дали не си искала наистина да остане с теб?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от MP
    А дали не си искала наистина да остане с теб?
    Ама нее, аз исках наистина да остане обаче след като не го направи, се чувствам леко глупаво и смутено..

Град
    столицата
    Абе нищо не се знае,може да не е видял смс-а,може да си е помислил,че си пияна,може да се е стреснал...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Еми ако излезете и те пита какво е било това, ти кажи: "какво какво .. за какав смс ми говориш" или нещо подобно
    Не бз се, еми да най-добре е например да му пишеш в скайп ии да му кажеш че това нищо не значи, смисал че в този момент си била малко превъзбудена :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Абе май най-добре ще бъде да не го търся. Адски глупаво е да отида и да му кажа "Ами извинявай, всъщност не исках да оставаш и недей да си мислиш каквото и да е". Така още повече ще усложня нещата, а пък и ще бъде като да изкарам черното - бяло. Нищо кой знае какво не се е случило, че да променям поведението ми към него. Всяко чудо за три дни
    Благодаря за споделените мнения

ps Той няма Skype/ICQ и подобни

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ами, ако те пита, а даже и без да те пита, можеш да вметнеш, че си искала да остане, за да се ''позабавлявате'' така и така сте правили секс преди, едва ли ще му се види странно, че искаш пак...най- много малко да се възгордее, ама карай ;д
    И аз точно това си мислих
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бе ,не чакай, не си мълчи директно му кажи - вчера ми беше лошо, прекалих с пиенето ,исках да останеш, щот не ми се прибираше така в нас, ама ти не отговори, браво добър приятел си тва-онва и ще се хване 100%

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Абе май най-добре ще бъде да не го търся. Адски глупаво е да отида и да му кажа "Ами извинявай, всъщност не исках да оставаш и недей да си мислиш каквото и да е". Така още повече ще усложня нещата, а пък и ще бъде като да изкарам черното - бяло. Нищо кой знае какво не се е случило, че да променям поведението ми към него. Всяко чудо за три дни
    Благодаря за споделените мнения

ps Той няма Skype/ICQ и подобни
    Това е най-правилното решение. Ако те пита някога, се прави на три и половина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си