.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

kvo dda praq s tiq jeni be

Ima edno momeche koeto mnogo haresvam s koeto sme priqteli gore/dolu postoqnno sme zaedno postoqnno si mqtame nqkvi pogledi tq mi dava nekfi nepostoqnni znazi ama neznam kak da gi tylkuvam.Naskoro razbrah 4e mojebi se e hvana priqtel..kfo da naravq ve4e mislq 4e izpitvam nqkfi 4ustva a tq nz???
    daite nqkfi idei kakvo moga da napravq s neq i s toq neiniq priqtel??? Mnogo me kefi!!! mersi predvaritelno

Re: kvo dda praq s tiq jeni be

Цитирай Първоначално написано от tanciora88
    Ima edno momeche koeto mnogo haresvam s koeto sme priqteli gore/dolu postoqnno sme zaedno postoqnno si mqtame nqkvi pogledi tq mi dava nekfi nepostoqnni znazi ama neznam kak da gi tylkuvam.Naskoro razbrah 4e mojebi se e hvana priqtel..kfo da naravq ve4e mislq 4e izpitvam nqkfi 4ustva a tq nz???
    daite nqkfi idei kakvo moga da napravq s neq i s toq neiniq priqtel??? Mnogo me kefi!!! mersi predvaritelno
    kaji i go mojebi tq to4no toga e o4akvala ot teb no kogato nego e polu4ila se e otkazala ... pove4eto puti taka se polu4ava apuk i ako tq iska da e s teb za6to ne

яката бръскате латиницата и двамата иначе
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си