- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене на крака (към момичетата)
Аз пък ги харесвам обескосмени... А понякога не... Зависи бе, зависи дали си достатъчно мъжествен, за да си позволиш да се обескосмиж без да изглеждаш като педал.
Хммм... Не мога да се разбера сама какво говоря камо ли вие да ме разберете![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
за мен няма зна4ение![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
зависи, аз предпочитам по гръдите да няма косми.. иначе ми е се таяПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
jghgh, явно доста често мислим еднакво.Първоначално написано от jghgh
Съгласна съм. Няма голямо значение за мен.Първоначално написано от 3oPuTy
ами ако е русо момчето няма значение... но честно казано предпочитам да е обезкосмен![]()
Излишно...според мен.
Не обръщам внимание на такива неща. А и малко ще се комплексирам ако краката на гаджето ми са по-гладки от моите![]()
![]()
![]()
Еми няма да ми е особено приятно,ако е като някой гол охлюв...обаче пък,ако е ураснал като джунгла ще ми е същото..Така,че явно си зависи от самото момче,дали то има нужда![]()
To infinity and beyond.
За мен няма значениеНо бих се комплексирала ако краката на приятеля ми са по- гладки от мойте ..
![]()
![]()
мене лично ми е много смешно като видя момче с епилирани или избръснати крака и ръце.немога да го приема просто,
![]()
Против. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Бе за краката ми е се тая, ама ръцете недей, че вече верно е МНОГО изпедерастено.. иначе краката.. както се чувстваш по-добре![]()
Аз лично се дразня на некви "голи охлюви"така де.. добре да се обезкосми на едно място-две.. ама да си бръсне ръцете,гърдите,да си скубе веждите...
още малко и грим да сложи (мани ебавката то и такива има.. и те не са травестити/гейове, което е по-притеснително.. даже претендират за мъжественост......).
Ако става въпрос само за краката както казах, ако ще ти е по-удобно без ги махни, ако не- недей![]()
На някои от вас не ви схванах логиката, не сте и обосновали... Какво му е изпедерастеното в това някой да си маха космите?
Ако са много по-добре да се махат...ако не са много няма смисъл..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от dark_wings
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Аз не съм нито против, нито за. Според мен е въпрос на личен избор, който всеки сам прави.
Така както ти се чувстваш по-добре, така бъди
и аз така мисля![]()
ако са в умерени количества -добре, ама да е като маимуна... - кола маска!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
По принцип не ми харесват момчета без косми по краката, но не съм твърдо против.. зависи.. ако са мн големи някви ги постригвай, ако не няма смисъл да ги махаш според мен.. Сега сте по-млади на 15-16-17-18-19-20 и т.н. ..мислете за после като няма да имате време за много неща които правите сега..камоли време да се бръснете..а и ще е смешно според мен![]()
Момчетата с косми са си ехе над .
ПП. Космите по гърдите са мн секси![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
и аз така бих разсъждавалаПървоначално написано от jghgh
![]()
Не ме бъркаа![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
100% ЗА!
Никак, ама никак не ми харесат момчета с космати крака, гърди, корем или подмишници.
Незнам к'ва е тая логика - "Щом няма косми, значи е женствен"
пхаха !