.

Виж резултатите на анкетата: харесва ли ме ?

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

7 36,84%
  • не

12 63,16%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

помогнете ми с ваше мнение и насачване !

Здравейте !
    става дума за 1 момиче !

харесвам го и имам чуството ,че донякаде и то ме харесва ( от писането ни в скупе )
    говорим си дълго по скаипа като и тя сякаш ме харесва но не сам сигорен
    *какво да кажа , какво да направя, много ме кефи а сам в заблодена ситоация

АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ЩЕ ЧАКАМ ЗА ОТГОВОРА ВИ ! БЛАГОДАРЯ !

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Извинявам се за оф-топика, ама за къде бързаш?

Град
    Русе
    Ами като за начало, защо не я поканиш да излезете някъде, и оттам да се опознаете по-добре и така...(: Успех!
    People never change, they just become more of who they really are ... ;;;

з

бързам да я напиша по бързо и да получа по бързо отговори

Ми гледай сега. От тва което си написал не може със сигурност да се каже. Имам предвид че ти я познаваш добре (или поне така предполагам щом сте фр от 4 год.). Ако е от притеснителния тип момичета, по-добре да загатнеш с нещо че я харесваш и да видиш как ще реагира. Не бива да правиш нещо особено прибързано, обаче ако е от тези момичета дето думата "срам" не са я чували тогава по-добре давай направо попитай я или и признай чувствата си. Според мене така ще е най-добре, но трябва да внимаваш да не развалиш приятелството ви...

а

ANEW - мерси за отговора ти но ние се познаваме много добре но не разбирам , не сам срамежлив но ако я поканя на среща е много учевидно трява сичко постепенно но как да стане ???

не

не тя не е никак срамежлива но малко или много директен подход чак и на мен ми е страмно не ми се вярва да от каже но се притеснявам

БЛАГОДАРЯ ЗА МНОГО БЪРЗИТЕ ОТГОВОРИ МНОГО ЯК САЙТ

Град
    Русе
    Ами първо покажи че имаш симпатии към нея, и че искаш нещо да се получи, отидете някъде на саме, не вярвам, че се познавате толкова добре колкото казваш, все ще има нещо, което не знаеш за нея. (: Поразпирай я поговорете си и времето ще покаже. :>

с

отговора не е лош но да изляза на среща с нея преди това трябва да знам дали изобщо има симпатия към мен ако е така я каня ест. но преди това как да стигна до тема на разговор за гаджета и такива нямам представа

Град
    Русе
    Ами като я поканиш, и след като излезете, поразпитай я за приятелите и, дали е имала гаджета, няма нищо срамно в това, все пак ти я харесваш, така че, трябва да знаеш какво да правиш и как да постъпиш. И оттам нататък, просто поддържай разговора като говорите за любов и някакви романтични неща...:>

с

може и да се получи няма си приятел но сигоро си е има но ще пробва БЛАГОДАРЯ давайте още мнения

Град
    Русе
    И когато излезете не забравяй да бъдеш себе си. :> Не се прави на такъв какъвто не си :> Опитай се да разкажеш някоя интересна история примерно, да проявиш чувство за хумор, защото повечето момичета харесват това в момчетата.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    От какво се страхуваш?Кажи и какво чувстваш.Така само се измъчваш ти и проточваш нещата.Заведи я някъде говорете си и и намекни ,че и харесваш.Забрави го този срам.Заради него може да изпуснеш шанса си... ;]

П.П. Случайно да си от Бургас?

--------------------------------------------------------

аз ли да ли сам от боргас ????

и това е добра идея но как ще го възприеме ???ако не ме харесва или нещо друга , > само от това се страивам иначе е много яка

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Re: помогнете ми с ваше мнение и насачване !

Цитирай Първоначално написано от nikpic
    Здравейте ! ( може да имам някои грешки тей като бързам ! )

става дума за 1 момиче ! познавах го от няколко години може би 4 год.
    но сме били в различни класове а сега и в очилища.

не живеем далеко 1 от друг но не се срещаме много само по скаипа

и го харесвам и имам чуството ,че донякаде и то ме харесва ( от писането ни в скупе )
    говорим си дълго по скаипа като и тя сякаш ме харесва но не сам сигорен
    *какво да кажа , какво да направя, много ме кефи а сам в заблодена ситоация

АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ЩЕ ЧАКАМ ЗА ОТГОВОРА ВИ ! БЛАГОДАРЯ !
    Най-напред се научи да пишеш и после мисли за момичета
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Покани я на среща... Най - простото, което можеш да направиш...

Град
    Русе
    Ами като не те харесва, поне вече ще знаеш, че тя не е за теб. Какво толкова има много други хубави момичета.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми като не те хареса ще си останете приятели и ще търсиш следващата.Недей да живееш със страха ,а действай В тоя живот трябва да се действа ако седиш нищо няма да се случи от само себе си :]

--------------------------------------------------------

ще

се пробвам и ще кажа резултата дадо да стане тези дни а до тогава дайвайте предложения

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аз си намерих гадже така по скайп като си пишете споделяте ли някакви тайни има ли ти доверие пробвал ли си да и кажеш че уж някаква те харесва да видиш как реагира ????????????
    и колко време на ден си пишете и колко често и най вече тя ли ти пише пъРва отговори си на тези въпроси и сам си направи извода

АКО ТЕ ХАРЕСВА И ИСПИТВА НЕЩО КЪМ ТЕБ НЯМА ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАК ЩЕ И ГО КАЖЕШ ЧЕ ТИ Я ХАРЕСВАШ ЗАПОМНИ ГО МОЖЕШ ОЩЕ СЕГА ДА Я ИЗВИКАШ ЗА МАЛКО УЖ ДА И ДАДЕШ НЕЩО И ДА СИ ИСПЕЕШ ПЕСЕНТА КЪМ НЕЯ

з.

ами сигорно ми има доверие , мъча се да отклоня темата на там но се надявам , някаде от 20.00 до 24.00 винаги даже и повече , попринцип аз я запитвам нещо и тя отговаря ,

прав си

ееееееееее

всички на това не

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Просто я покани няма от какво да се притесняваш Нищо не губиш все пак.И както някой друг каза, бъди себе си.Питай я всичко, което още не знаеш за нея, разкажи и как ти е минал деня /или предишния/ ,питай я нея как е минал и тн . . то малко по-малко си идват теми за разговор.
    И аз се познавам с моят приятел от интернет Така че..
    късмет

тцтцт пиши нормално бе

прав

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Просто я покани няма от какво да се притесняваш Нищо не губиш все пак.И както някой друг каза, бъди себе си.Питай я всичко, което още не знаеш за нея, разкажи и как ти е минал деня /или предишния/ ,питай я нея как е минал и тн . . то малко по-малко си идват теми за разговор.
    И аз се познавам с моят приятел от интернет Така че..
    късмет
    и това е много добра идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си