- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сериозен съм братчееее
какво е за вас любовта
нима е нещо което идва и си тръгва или остава вечно и как мислите може ли да има истинска любов 2 пъти
леле тая бира удря в главата да измисля нещо свястно![]()
![]()
![]()
Т,браТче се пише със Т.
аз още не съм обичала истински..не знам какво е : ))~
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и аз съм сериозна...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тука сгафих признавам не беше нарочно извинявам се за грешкатаПървоначално написано от x3eme
за мен любовта е нещо болезнено но красиво
+1Първоначално написано от haritov
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Любовта е това,което всички искаме.Само чувство е,но е нещо неописуемо и прекрасно.
а за "утива" няма ли да кажеш нещоПървоначално написано от x3eme
![]()
Братче, пише се "отива"![]()
прав си но защо допускаш елементарни грешки признавам когато греша но мразя да ме поправят такива които грешът още повече от менПървоначално написано от Re5peC7
аз пиша свободен текст затова няма знаци слагам главна буква само на същ.соб а ти по начина който пишеш няма да е зле да сложиш и в началото на изречениетоПървоначално написано от Re5peC7
и в края на изречението се слага знак
Говоря ти за правописни грешки, а не за пунктуационни! Също така, не беше заяждане, а шега. Отивай се заяждай с някой друг, младеж! Аз нямам намерение да спамя повече.Първоначално написано от haritov
![]()
В един сериял един любим герой каза "Попитахаме веднъж какво е любовта.Аз отговорих,любовта за мен е сладкиш.Заливката е сладка,а тестото горчиво.." Иначе едно сладко чувство на което всичко ти се струва приянто и поносимо![]()
Остава вечно, но е трудно да я задържиш.Има твърде много проблеми, които ще дойдат между Вас + може би ще имате пречки и ще срещнете хора, които не искат да сте заедно и тн.
С една дума любовта за мен е ВСИЧКО.За мен тя е нещо непреходно,вечно.Дори и хората вече да не са заедно,то спомена от една истинска и силна любов остава завинаги.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
никога не съм била влюбена и не знам какво е.. дано получа просветления по въпроса, че почнах да умирам от скука... ей така. скучно е да не си влюбен....
someone else...
а.. най ми е забавно, когато почна да обяснявам на хора, които уж са 'влюбени' какво е любовта и те 'да,да...'
?????ами.. как става така? понакуцвам хем в теория, хем (дори напълно) в практика....
someone else...
И да има, и да няма мен ми е все тая...Първоначално написано от haritov
![]()
+1Първоначално написано от slun4ice_90
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
За мен любовта с две думи е една сладка отроваТова е същевременно и най-прекрасното, и най-болезненото чувство... Няма по-щастлив човек от влюбеният, но няма и по-нещастен от този, който страда от несподелената любов...
За истинската любов - до сега само веднъж съм я срещала и не мога да ти отговоря колко пъти в живота идваНо аз съм само на 19 и предполагам, че и занапред ще се сблъскам пак с нея... Въпреки че преживях доста голямо разочарование не съм се отказала от чувството да обичам... Е да, страх ме е все още да се доверя на някого, но пък вярвам, че един ден ще срещна човекът, който ще ме предразположи
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Любовта е красиво чувство, но не винаги е вечна. При някой хора с времето (става въпрос за много години ) любовта един към друг се превръща в уважение според мен.![]()