.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

телефон или MP3

Здравейте,
    бих искала да ви попитам кой е по добрия вариант - да си взема mp3/4 на philips 4GB или телефон с карта памет пак за същите пари (100 - 120лв). Колебая се защото незнам колко време ще издържа батерията на телефона,да не се развали от постоянното зареждане и да не трябва да купувам нова. А и за тези пари едва ли ще има хубав телефон - незнам
    и ако може да ми препоръчате телефон или пък друга mp3-ka

благодаря

Въпрос на стил на живот. аз примерно без музика не мога така да се каже. задължително едно mp3 с хубава батерия. оттам нататък телефон може да е само с минимални функции пък вече ако има пари може да се вземе и нещо по-хубаво.

Ако си имаш телефон си вземи MP3/4 ако нямаш по добрия вариант е Телефон.

Задник съм!

имам телефон. Няма кой знае какви екстри,но ми върши работа. Искам да си взема нещо, за да мога да слушам музика, но се притеснявам телефона да не се развали от постоянното слушане и така да се прецакам.

Не няма да се развали, но обикновено телефона ти трябва за цял ден ако някои ти се обади или ти искаш да се обадиш. А като го използваш за музика батерията ще ти пада за 2-3 часа. Виш какво се получава хем телефон нямаш хем и музика нямаш. Вземи си МП3/4 на което батерията (съдейки по моето) ще ти пада за повече от 8 часа така и телефона ще ти бъде полезен, и музика ще имаш.

Задник съм!

вземи си сониериксон от серията уокмен.тези апарати са пословични с издръжливата си батерия и многото екстри
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

OstraPisalka тези телефони - уокмен не са ли скъпи?

Да,Genetix, струва ми се че това което казваш е вярно. Сега май съм по- настроена за mp3/4. Благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си