- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами когато ти си втория/та?
Всеки говори за това как никога няма да прости изневяра,за това че ако го обича няма да търси друг/а..но нека се замислим малко-ами ако всъщност ТИ си втория/та?Как ще се чувстваш?Ще таиш ли надежда,въпреки да знаеш,че той/тя никога няма да го/я остави?Всички говорим че не изневеряваме,че сме влюбени,че обичаме с цялото си сърце...тогава защо съществува понятието "изневяра" - била тя душевна,една единсвена целувка(или повече) или секс?В последно време страшно се заинтересувах и открих доста форуми и теми за изневярата и любовниците..Не знам за вас,но моето мнение е че ако наистина обичаме някого(доста силна дума,която някои хора употребяват след 2 седмици)няма да мислим за друг/а.А и както бях чела някъде едно мнение на 1 мъж "Когато си имам приятелка и поканя друго момиче на кафе й спестявам че съм зает...в крайна сметка защо да се отказвам от една може би потенциялна по-добра връзка" Това мнение ме накара да се замисля...Вие как мислите?Не питам за изневярата(за нея има достатъчно теми) питам ви за мнението ви за любовниците и относно коментара на този мъж.Дали наистина не е прав?Защото сме заети и затова може би изтърваваме евентуална по-добра връзка...
Никога не бих била втората.Мисълта да деля приятел с друга ме ужасява.Винаги аз ще съм ощетената.Няма да е същото както при една нормална връзка.А и аз никога ама никога не бих се намесила между двама души.Знам,че ще причиня само болка,а и не бих искала на мен да ми се случва такова нещо...Аз съм твърдо против любовниците.И ако обичаш някой наистина никога не би си помислил за подобно нещо.
Много точно казано липстикИ аз съм на твоето мнение.
Първоначално написано от lipstik
Напълно съм съгласна.Колкото и да обичам някого не бих приела да съм 2-ра дупка на кавала.Също не бих понесла мисълта да разваля нечия връзка (дори и да си личи, че вече е)
Никога не пропускам да чукна нещо външно. Така ако утре ме зарежат няма да ме е яд, че съм бил верен на момиче, което не го е заслужавало.
Да бъдеш вторият....Хммм ами аз първата бях и ми се наложи да се откажа от един човек.Тъпа постъпка ли?Не мисля.предпочетох да се откажа без бой,при положение,че имах доста голями шансове той изобщо да не се върже на онази.Защо съм го направила?Защото ''онази'' ми е приятелка.И не тя не е спала с него или нещо друго просто беше пределно ясно,че с момчето сме щастливи.Всеки ден заедно и накрая какво?-тя реши,че първа си го била харесала и айде юруш да му се мазним.И да отказах се и не ме е срам да си го придная,поне не бях зарязана.Смея да кажа,че ако ще даденото момче да е последното останало на света няма да се превърна в тази ''втората''.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
добре тогава защо има толкова много хора които се крият(не всички) хем си обичат приятеля/ката хем отиват при друг/а...или може би в това е кефа,че има риск да те хванат..това ли е тръпката?Да си вечно на ръба,да си триеш хронологията на чата,да му/й сменяш името в тел.указателя ,да ходите на места където не ви познават...просто се чудя кое е хубавото на цялото това нещо и има ли смисъл за двамата!?Той/тя никога няма да го/я напусне (ако са от много време заедно) вече връзката им се е изчерпала и въпреки това не я остава..залъгва себе си че все още го/я обича,той/тя ако го/я обичаше толкова много нямаше да търси заместител/ка...не мислите ли така?
а и ако не ти се намесваш между тях?Ами ако той те търси и ти звъни?Ако си направила всичко по силите ти да се спреш и да продължиш след като си разбрала че си има гадже и той ти звъни,идва да те види и ти казва че му липсваш и си мисли за теб?Какво си мислиш в този момент?Че и той не знае какво иска преполагам .........![]()
Втора - НИКОГАДа не съм някоя кур*а,че да съм втората в нечий живот
Да ме търси само,когато му оттърва и т.н.
П.П.Това с "втората" ме подсети за една песен,която е много подходяща за всички,които са избрали да са на втора позиция в живота на любимия си човек (еххх,че се изказах) ... Поздрав за тях
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:4df7f006[/vbox7]
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
преди 2-3 години сле случи нещо такова..той си имаше сериозна приятелка..но се срещахме 2-3 месеца..всичко е било просто така..за забавление (не се е стигало до крайности) Не бих го повторила..и на този етап не бих допуснала това да се случи...[!]
![]()
![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
Една от най - големите ми грешки, която допуснах...Грешка в смисъл, че си помислих, че има перфектно момче... ами не... НЯМА!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако си имам приятелка никога не бих и изневерил,но това да си втори не е чак толкова лошо(разбира се ако не е гадже на някой приятел)...Просто ей така секс за развлечение.Никога не съм бил втори,но ако ми се отвори възможност бих я използвал....
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от lipstik
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и аз така си мислех...най-накрая не е някой глупак не е олигофрен не се държи идиотски до момента когато ми каза че имало причина да не предприема нещо по-сериозно.И аз ест питах "какво е то?" отсреща -виновно мълчание и аз "да не би да си имаш приятелка?" и тогава всъщност той ми потвърди ..ехее ако знаете как се чувствах,то просто не може да се опише с думи..Разумът и уважението ми ми казваше да го ударя,а сърце да го целуна..може би един от най-трудните моменти досега.И най-тъпото е че той ме търси,а не аз него.Затова ви питам вас какво мислите?Нямам перспектива той да я остави защото ходят от напрао векПървоначално написано от Hilary_
да си се покефя на момента или е по-добре да сложа точка още сега
![]()
Естествено,че трябва да сложиш точка!!!
В крайна сметка той има приятелка и ти си ИЗЛИШНАТА!!!
Толкова ли не можеш да разбереш,че ако приятелката му разбере всичко ще отиде на кино,а той явно не иска това да стане щом все още е с нея ...
Никога не бих си позволила да бъда втората, не! Под достойнството ми е, а аз си го имам.
Да съм нечия забава?
За мен е глупаво да развалям дадена връзка, недопустимо!
Ако харесам някоя друга винаги бих се отказал от първата връзка.Иначе стават ташаци + това не съм такъв човек просто - не бих се правил на плейбой....
А ако аз съм втори и разбера че тя си има приятел ще изчакам да приключат колко и да я обичам.Ако тя ме обича ще приключи бързо...
щом аз съм излишната защо на мен ми звъни ми говори мило и ме търси?Първоначално написано от 3oPuTy
Защото си търси разнообразие,играчка ...Първоначално написано от Muccia
А ти не мислиш ли,че ако искаше да е с теб отдавна щеше да зареже приятелката си?!
А и к'во си мислиш,че само на теб говори мило,само теб търси и само на теб звъни ли?!Е извинявай,но ако е така явно си СТРАШНО заблудена ...
П.П.Сори,но правиш курвенски номераХем знаеш,че той има приятелка,хем продължаваш да си с него ... На всичкото отгоре си подронваш достойнството като позволяваш на някой да те използва,когато си поиска ...
![]()
СПЕЦИАЛЕН поздрав за теб с песента,която бях пуснала в мнението ми от предишната страница![]()
Нима на теб никога не ти се е случвало да харесваш някой обвързан?А и аз разбрах по-късно че той си има приятелка,вече се бях влюбила.А и защо аз да правя курвенски номера?Да не би аз да го търся и да му казвам "мъчно за теб,не мога без теб,мисля си постоянно за теб т.н. и т.н.А защо трябва да се спирам заради една напълно непозната?При тях вече всичко се е изчерпало,разбираш ли?Няма ги от преди вниманието и ласките,вече са някак си отчуждени....защо аз трябва да слагам точка на моето щастие,заради "щастието" на една непозната?Да не би мен да не са ме наранявали..и какво правя?Продължавам напред,а и едва ли толкова му пука за нея щом и изневерява нали?![]()
Първоначално написано от Muccia
Подкрепям с 2 ръце! И аз съм в същото положение![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
точно така!!Имай малко гордост и не се превръщай в разнообразието в сериозната му връзка...ако нещата м/у него и приятелката му се бяха изчерпали и той иска нова ВРЪЗКА, щеше да приключи с нея.. не бъди толкова наивна...
Нима на теб никога не ти се е случвало да харесваш някой обвързан?
Случи ми се веднъж,но тогава бях сигурна в чувствата на момчето към мен и към тогавашното му гадже ... Знаех,че от седмица събира "смелост" да я зареже и просто изчаках да се разделят,след това изчаках още около 2 седмици докато той самия бъде сигурен,че иска да е с мен и чак тогава се съгласих да опитаме (като преди това дори не сме се целували ... все пак е много под нивото ми да съм с момче,което има приятелка)
А и аз разбрах по-късно че той си има приятелка,вече се бях влюбила.А и защо аз да правя курвенски номера?
Защото знаеш,че си излишната в случая,а продължаваш да поддържаш връзка с момчето ... Защото само някое пропаднало момиче ще знае,че момчето й има сериозна връзка и ще се съгласи да бъде втората!!!
Да не би аз да го търся и да му казвам "мъчно за теб,не мога без теб,мисля си постоянно за теб т.н. и т.н.
Ти да не си мислиш,че си единствената,на която ги казва тия неща?!Ако е така - горката ти,наистина си много заблудена (а може би много глупава ...)
А защо трябва да се спирам заради една напълно непозната?
Защото ако имаше поне МАААЛКО достойнство НИКОГА нямаше да позволиш на момчето да те използва като парцал ... Оня идва при теб,когато гаджето му не е при него по една или друга причина,целувате се,е*ете се (ако сте стигнали до там де) и после си отива при нея и я обсипва с цялото внимание на светаКогато тя му се обади той ходи при нея ... ама айде ти му се обади докато е с нея (например) и да видим дали ще дойде - ммм не мисля
![]()
Освен това ако беше с малко повече мозък щеше да се замислиш как би се почувствала ти ако ходиш с това момче от толкова време и на края разбереш,че той ти изневерява с друга (Хората са си го казали:"Никога не прави нещо,което не искаш да ти се случи на теб" ... или нещо от този род беше)
При тях вече всичко се е изчерпало,разбираш ли?Няма ги от преди вниманието и ласките,вече са някак си отчуждени....защо аз трябва да слагам точка на моето щастие,заради "щастието" на една непозната?Да не би мен да не са ме наранявали..и какво правя?Продължавам напред,а и едва ли толкова му пука за нея щом и изневерява нали?![]()
Ако на него не му пукаше за нея,ако всичко (ласките,обичта...) бяха изчезнали той НЯМАШЕ да е с нея!!!Все едно ти да стоиш с момче,което не обичаш и то след като знаеш,че има друго към което имаш силни симпатии ... Я се замисли малко!!!Той ако искаше да е с теб отдавна щеше да е зарязал приятелката си и щеше да е с теб,нали?!А той какво прави?!Стои си с нея,от време на време се сеща за теб и ЕСТЕСТВЕНО като всяко по-умно момче ти пуска мухи от рода на "не мога без теб","постоянно мисля да съм с теб","искам сега да си при мен и да те прегърна","липсваш ми" и прочие ...
П.П.Я кажи,на колко си,че ми стана много любопитно?!
До ЗоРиТу :
Виж,не съм търсила упреци и разни такива.Не те познавам(както и ти мен) а ми се нахвърляш като някой лешоядНе си на кеф ли ко?
Та нека ти отг. на въпроса в края: Верно че не съм голяма ама не съм и някоя на 13(примерно) на 16 и 4 месеца съм.Не ме е срам от годините ми та да ги крия.На тази възраст не мисля че съм хлапе та да не знам какво искам.Да не би да си мислиш че нямам съвест.Естествено че имам,но е като наркотик.Ти би ли бягала от човека,с който можеш да говориш за всичко,да му споделяш,да те подкрепя и т.н. В крайна сметка знам че нямам перспектива да ходя с него (пък и не искам да имам угризения на съвеста че съм го разделила с НЕЯ) Това екато някакво забавление и разпускане и за двама ни.Те ходят от много време,а ние се срещаме от едва няколко месеца..Я се замисли ти дали ще си рискуваш дългогодишна връзка заради няколко месеца?Едва ли..и за ква обич ми говориш..ако ме искал щял да я остави.....как се заобичва за няколко месеца?Или вече всеки си казва думите "обичам те" като "здравей.здрасти" в днешно време...В крайна сметка,като ни е весело заедно като си доставяме удоволствие защо да се оставаме?Тя само го тормози,звъни му да го пита с кой е къде и какво прави и разни такива...честно като гледам ан нещата отстрани,тяхната връзка е изчерпана от всякъде,те дори и секс не правят почти.Той просто няма сили да я остави,все пак толкова време живее с нея.Не е лесно да сложиш край на такова нещо с лека ръка
Нямам какво да се замислямРискувала съм 2 доста продължителни връзки и то все заради момчета,които почти не познавах и не съм съжалявала!!!
Що се отнася до чувствата - кой пък говори за неговите чувства към теб?!![]()
![]()
Той няма чувства към теб!!!Има само няк'во сексуално привличане,породено от дългото му съжителство с приятелката му и липсата на разнообразие сред сексуалните му партньори.
Абе няма к'во да ти обяснявамЩом ти е кеф да си втората - окей,нооо наистина не ми се мисли що за човек си ... Просто това е унизително
![]()