- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да постъпя?
Момче на 15 съм и много сериозно започнах да се окосмявам под мишниците и корема пъпа и т.н.Сигурен съм че знаете за какво става въпрос кажете ми кво да правя...
нормално е
момче си
но пък многото окосмяване понякога се дължи на хормонален проблем![]()
Знам но да почна ли да се обезкосмявам?Първоначално написано от clever
Добре де казваш не обясни защо смяташ така?Първоначално написано от clever
защото мъжете които не се обескосмяват изглеждат някак си... по-мъжественипоне аз така смятам
и аз не съм се обезкосмявал досега..![]()
Ти на колко си?
Айде други мнения няма ли...?
...освен да съжаляваш за отминалото Детство и да се радваш, че ставаш Мъж, друго няма какво да правиш!Първоначално написано от gaz370
на 15 е малко рано и силно безпредметно да започнеш системно да се обезкосмяваш. засега се порадвай на новият "имидж" на тялото си, остави и тялото да се адаптира към новите условия част от приспособяването към които е и окосмяването.
по-късно, когато имаш постоянен полов партьор - в рамките на двойката ще решите кое е по-приятно и за двата пола.
Благодаря...Първоначално написано от batkodoki
Подмишниците може да ги обезкосмяваш ,тъй като като си дигнеш ръцете е грозна гледка ако си с потник ,а и за да не се потиш толкова много ,другото си го остави да си расте ,то не ти пречи.
Йога и мъдрост
Пий ракия.
Говнааааааааааа
^ хихи инак подмишници и генитали е моят съвет ..нз аз се обезкосмявам на ръце на крака на мсутаче вежди ест. ,мишници полови орг. абе общо взето на мн места макар че съм руса и не ми личат но не обичам косми някак си...въпрос на личен избор вече си дост голям да прецениш сам..но има нещо друго ако имаш значително повече косми от повечето си връсници може да е белг за хормонален дисбаланс и тогава трябва да посетиш лекар![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
норомалнно е пубер..![]()
ако те притесняват ходи на кола маска.. епилатори депилатори.. но не и бръснача![]()
\Първоначално написано от Rofl4e
/
От мене да знаеш: свестните момичета не харесват голи охлюви...
а според мен на свестните момичета не им пукаПървоначално написано от Abigoria
![]()