- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска...
ЗдрастиииАми, понеже досега не съм си махала космите от краката с кола маска, искам да ви попитам кой е най-добрият вариант... Ако може марка...топла,или студена?
Също така и ако може да ми кажете с какво да се мажа след това...
![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
защо първо не идеш на козметик![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Може ли някой да ми предложи добър салон или козметик, който прави кола маска.Някъде по линията на 5-та или по центъра.Моля кажете и цените.Става въпрос за кола маска на целия триъгълник и на краката.
Прочетох много добри отзиви за Angel Face http://www.angelface-bg.com/page7.html и им писах. Звъннаха ми след около 10 мин. и говориха с мен, жената беше много любезна, обясни ми всичко и скоро ще си запиша час за краката и за веждите.![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Малко скъпичко ми се струва.И кога ще ти го запишат този час.Пиши да кажеш после какво е отношението и обстановката![]()
Пише , че ще ти издължат от 3 до 6 седмици, обаче не разчитай...порастват си особено като ще ги скубеш за пръв път. Моите са толкова редки и руси и ги скубя с епилатора всяка седмицакато ходех на кола-маска беше същото.
veet![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
veet, ама аз си се минавам с епилатора.Става въпрос за триъгълника и всичко е наред, но точно тая зона отдолу...сещате се.За това искам поне първите няколко пъти козметик да го направи![]()
Първоначално написано от nikkiiii
+1![]()
Еми, то1но под "Процедури" има няколко изредени неща и едно от тях са цените.Кликваш върху него и после върху съответния град.Първоначално написано от krisence
Чакаме отзиви, че нещо се навих много добре изглежда като обстановка, дано и обслужването да е такова...![]()
![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Да, ама на мен ми е мнооого далече...Така че се отказвам.Ако някой може да каже нещо за някой салон по към центъра ще се радвам.
КОзметик!!!!!!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...