.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: ЗАЩО?

ЗАЩО?

Защо.. ? Защо майка му да е.а всички момичета харесват всякакви по вид загубеняци,с които не могат дори да си говорят нормално? А ве кви се вие бе... ? Харесва ви да ви тъпчат и да си играят с вас....Вие знаете ли какво е любов ? Оффффффффф какво си губя времето

Такова е положението за съжаление

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    И защо си мислиш,че са всички ???

Супер фен
    Не всички!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: ЗАЩО?

Цитирай Първоначално написано от Killercho
    Защо.. ? Защо майка му да е.а всички момичета харесват всякакви по вид загубеняци,с които не могат дори да си говорят нормално? А ве кви се вие бе... ? Харесва ви да ви тъпчат и да си играят с вас....Вие знаете ли какво е любов ? Оффффффффф какво си губя времето
    Виж ме ми се сърди ама или си много комплексиран или си идот (може и 50:50) Първо да те питам как разбра ,че са всички момичета?Да не би да ги познаваш всички?Как разбра че момчетата са загубеняци с които не могат да си говорят нормално? И тях ли ги познаваш всичките?
    Явно си яко отрязан заради някое момче което смяташ за загубеняк и сега пишеш една тъпа тема за да си избиеш или яда ,или комплексите (отново може да е 50:50)

--------------------------------------------------------

Град
    В думите на хората ;)

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Виж ме ми се сърди ама или си много комплексиран или си идот (може и 50:50) Първо да те питам как разбра ,че са всички момичета?Да не би да ги познаваш всички?Как разбра че момчетата са загубеняци с които не могат да си говорят нормално? И тях ли ги познаваш всичките?
    Явно си яко отрязан заради някое момче което смяташ за загубеняк и сега пишеш една тъпа тема за да си избиеш или яда ,или комплексите (отново може да е 50:50)

Град
    40 Miles from the Sun
    Смени заглавието на темата с "ОТИ?" и ще отговоря на въпроса ти. ^^

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Тук не е място за избиване на комплекси... нищо лично, но по написаното по-горе съдя, че или доста комплексиран или някое момиче ти е врътнало номер заради друго момче! За това.. не е хубаво да слагаш всички момичета под общ знаменател!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Офф, като почнете... са тва, че неква те е скъсала и сички са ти виновни...
    nicolepcd

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ти си човек със слабо самочувствие и искаш да си някой друг но това май ти е грешката поработи малко над себе си и бъди самия себе си тогава може да те хареса някое момиче а дотогава ще пишеш подобни теми разбра ли ме ако греша поправи ме моляте кажи ми къде е грешката

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еее сега той човекът няма да си губи времето да ти отговаря...Той е прекалено зает с това да нарежда загубеняците...

--------------------------------------------------------

Град
    столицата

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Абе пич (got2Bthe1) ,ти имаш ли собствено мнение?Стига си цитирал само чуждите.Мързите да напишеш по-смислен текст ли?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    столицата
    Не са всички,но повечето са такива.Те потискат истинските си чувства и желания в стремежа да изглеждат гъзарски и да се впишат по-добре в някоя яка(според тях) компания.Със сигурност не всички са такива обаче.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Paradise
    О, да, ама естествено... Всички момчета сте цвете за мирисане, а ние сме лоши и тъпи и не знаем какво е любов...

Много сори, че някоя те е зарязала. Като дойде следващата ще смениш рефрена.

ПП. За инфо: ходя с един зубър (поне според класа му) от година и да ти кажа много си се разбираме и хич не си го представям да ме мачка. Ся няма ли да се помъчиш да ми докажеш, че не съм момиче?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    О, да, ама естествено... Всички момчета сте цвете за мирисане, а ние сме лоши и тъпи и не знаем какво е любов...

Много сори, че някоя те е зарязала. Като дойде следващата ще смениш рефрена.

ПП. За инфо: ходя с един зубър (поне според класа му) от година и да ти кажа много си се разбираме и хич не си го представям да ме мачка. Ся няма ли да се помъчиш да ми докажеш, че не съм момиче?
    Съгласна съм с теб, напълно
    ПС - Май и аз не съм момиче :Р

защото всички знаят дръжката,дръжката...
    Говнааааааааааа

спрете да слагате всички под общ знаменател.има много изключения.явно си някой сдухляр който не разбира нищо или не е така

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не са всички... за момчетата мога да кажа абсолютно същото!!!!!! Аз съм решила да ствама монахиня заради точно тия тъпи заблуди, че има нещо различно ... Който иска да е с мен в клуба да казва...

Aвееее ти си луд !!
    Това , че теб явно не те харесват не значи , че другите са загубеняци ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от monttitty
    И защо си мислиш,че са всички ???
    Защото може би е афектиран. Ще си спестя някои неща, оставете автора да си трови и да му мине. На тази тема е спорена много и ще кажа само че не всички момичета и момчета са еднакви и не трябва да се слагат под общ знаменател.Приятен ден и се успокойте малко.
    A.D.I.D.A.S.

Първото,което е мога да имам почти всяко момиче,което си пожелая,защото нито съм грозен,нито задръстен...Второ тук прочетох много "компетентни" мнения на хора,които явно имат гооооооляяяяямо непокрито самочувствие за себе си....Тук половината,които дават съвети са комплексари,които не знаят какво искат от живота.С нетърпение чакам някой от рода на valdesbg или Mynameisimmortal да почне да спами в темата.А ве какво да говоря за комплексирани идЕоти,които пишат в тоя форум (нищо лично към форума) и се мислят за голямата работа.Тук е мястото да им кажа,че не струват за нищо и дори не знам дали са пипали момиче през живота си...но нищо нека дават съвети,все пак трябва да са на всяка манджа мерудията.....Разбрах,че има и здравомислещо хора,които са готови да помогнат,но те са твърде малко за съжаление...За Bullface не искам да говоря...Пич знаеш ли какво.????... Отиди на някоя малка полянка,легни удобно,загледай се в звездите,осъзнай колко си нищожен и се гръмни......

^

=D>

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Първото,което е мога да имам почти всяко момиче,което си пожелая,защото нито съм грозен,нито задръстен...Второ тук прочетох много "компетентни" мнения на хора,които явно имат гооооооляяяяямо непокрито самочувствие за себе си....Тук половината,които дават съвети са комплексари,които не знаят какво искат от живота.С нетърпение чакам някой от рода на valdesbg или Mynameisimmortal да почне да спами в темата.А ве какво да говоря за комплексирани идЕоти,които пишат в тоя форум (нищо лично към форума) и се мислят за голямата работа.Тук е мястото да им кажа,че не струват за нищо и дори не знам дали са пипали момиче през живота си...но нищо нека дават съвети,все пак трябва да са на всяка манджа мерудията.....Разбрах,че има и здравомислещо хора,които са готови да помогнат,но те са твърде малко за съжаление...За Bullface не искам да говоря...Пич знаеш ли какво.????... Отиди на някоя малка полянка,легни удобно,загледай се в звездите,осъзнай колко си нищожен и се гръмни......
    Не съм прочела всичките мнения и не знам с право ли обиждаш в момента. Явно има защо да се ядосваш и да редиш наред, давай реди си, щом мислиш, че ще ти олекне. Та съвета ми. Първото изречение от цитата, който съм написала, не го казвай пред момиче, няма да си помислят много хубави неща за теб.
    Към другите потребители: Не се засягайте от наранен или афектиран човек.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... я па тва... Айде по - леко с обидите особено за Mynameisimmortal... да не се обиждаме се пак... не го познаваш така че не говори за него ... после ако толкова не ти харесва какви коментари получаваш защо изобщо пускаш теми... нали сички сме "комплексирани" ... тогава защо търсиш мнения от нас... На мен пък ми е писнало от такива като тебе, които си мислят, че могат да имат всяка... ами НЕ ... сори пич тва е реалността...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ... я па тва... Айде по - леко с обидите особено за Mynameisimmortal... да не се обиждаме се пак... не го познаваш така че не говори за него ... после ако толкова не ти харесва какви коментари получаваш защо изобщо пускаш теми... нали сички сме "комплексирани" ... тогава защо търсиш мнения от нас... На мен пък ми е писнало от такива като тебе, които си мислят, че могат да имат всяка... ами НЕ ... сори пич тва е реалността...
    Продължавам да се убеждавам,че повечето изобщо си нямат хабер за какво иде реч.......Няма какво да коментирам.Средно интелегентния човек ще ме разбере...Извинявам се на другите,които си правят грешни изводи,но вие не сте виновни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си