Защо.. ? Защо майка му да е.а всички момичета харесват всякакви по вид загубеняци,с които не могат дори да си говорят нормално? А ве кви се вие бе... ? Харесва ви да ви тъпчат и да си играят с вас....Вие знаете ли какво е любов ? Оффффффффф какво си губя времето
Виж ме ми се сърди ама или си много комплексиран или си идот (може и 50:50) Първо да те питам как разбра ,че са всички момичета?Да не би да ги познаваш всички?Как разбра че момчетата са загубеняци с които не могат да си говорят нормално? И тях ли ги познаваш всичките?Първоначално написано от Killercho
Явно си яко отрязан заради някое момче което смяташ за загубеняк и сега пишеш една тъпа тема за да си избиеш или яда ,или комплексите (отново може да е 50:50)![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Смени заглавието на темата с "ОТИ?" и ще отговоря на въпроса ти. ^^
Тук не е място за избиване на комплекси... нищо лично, но по написаното по-горе съдя, че или доста комплексиран или някое момиче ти е врътнало номер заради друго момче! За това.. не е хубаво да слагаш всички момичета под общ знаменател!
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Офф, като почнете... са тва, че неква те е скъсала и сички са ти виновни...
nicolepcd
ти си човек със слабо самочувствие и искаш да си някой друг но това май ти е грешката поработи малко над себе си и бъди самия себе си тогава може да те хареса някое момиче а дотогава ще пишеш подобни теми разбра ли ме ако греша поправи ме моляте кажи ми къде е грешката
Еее сега той човекът няма да си губи времето да ти отговаря...Той е прекалено зает с това да нарежда загубеняците...
--------------------------------------------------------
Абе пич (got2Bthe1) ,ти имаш ли собствено мнение?Стига си цитирал само чуждите.Мързите да напишеш по-смислен текст ли?Първоначално написано от got2Bthe1
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не са всички,но повечето са такива.Те потискат истинските си чувства и желания в стремежа да изглеждат гъзарски и да се впишат по-добре в някоя яка(според тях) компания.Със сигурност не всички са такива обаче.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
О, да, ама естествено... Всички момчета сте цвете за мирисане, а ние сме лоши и тъпи и не знаем какво е любов...
Много сори, че някоя те е зарязала. Като дойде следващата ще смениш рефрена.
ПП. За инфо: ходя с един зубър (поне според класа му) от година и да ти кажа много си се разбираме и хич не си го представям да ме мачка. Ся няма ли да се помъчиш да ми докажеш, че не съм момиче?
![]()
Съгласна съм с теб, напълноПървоначално написано от Bellatrix
![]()
ПС - Май и аз не съм момиче :Р
защото всички знаят дръжката,дръжката...![]()
Говнааааааааааа
спрете да слагате всички под общ знаменател.има много изключения.явно си някой сдухляр който не разбира нищо или не е така![]()
Не са всички... за момчетата мога да кажа абсолютно същото!!!!!!Аз съм решила да ствама монахиня заради точно тия тъпи заблуди, че има нещо различно ...
![]()
Който иска да е с мен в клуба да казва...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Aвееее ти си луд!!
Това , че теб явно не те харесват не значи , че другите са загубеняци ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Защото може би е афектиран. Ще си спестя някои неща, оставете автора да си трови и да му мине. На тази тема е спорена много и ще кажа само че не всички момичета и момчета са еднакви и не трябва да се слагат под общ знаменател.Приятен ден и се успокойте малко.Първоначално написано от monttitty
![]()
A.D.I.D.A.S.
Първото,което е мога да имам почти всяко момиче,което си пожелая,защото нито съм грозен,нито задръстен...Второ тук прочетох много "компетентни" мнения на хора,които явно имат гооооооляяяяямо непокрито самочувствие за себе си....Тук половината,които дават съвети са комплексари,които не знаят какво искат от живота.С нетърпение чакам някой от рода на valdesbg или Mynameisimmortal да почне да спами в темата.А ве какво да говоря за комплексирани идЕоти,които пишат в тоя форум (нищо лично към форума) и се мислят за голямата работа.Тук е мястото да им кажа,че не струват за нищо и дори не знам дали са пипали момиче през живота си...но нищо нека дават съвети,все пак трябва да са на всяка манджа мерудията.....Разбрах,че има и здравомислещо хора,които са готови да помогнат,но те са твърде малко за съжаление...За Bullface не искам да говоря...Пич знаеш ли какво.????... Отиди на някоя малка полянка,легни удобно,загледай се в звездите,осъзнай колко си нищожен и се гръмни......
^![]()
=D>
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не съм прочела всичките мнения и не знам с право ли обиждаш в момента. Явно има защо да се ядосваш и да редиш наред, давай реди си, щом мислиш, че ще ти олекне. Та съвета ми. Първото изречение от цитата, който съм написала, не го казвай пред момиче, няма да си помислят много хубави неща за теб.Първоначално написано от Killercho
Към другите потребители: Не се засягайте от наранен или афектиран човек.
A.D.I.D.A.S.
... я па тва...Първоначално написано от Killercho
![]()
Айде по - леко с обидите особено за Mynameisimmortal... да не се обиждаме се пак...
не го познаваш така че не говори за него ... после ако толкова не ти харесва какви коментари получаваш защо изобщо пускаш теми... нали сички сме "комплексирани" ... тогава защо търсиш мнения от нас...
На мен пък ми е писнало от такива като тебе, които си мислят, че могат да имат всяка... ами НЕ ... сори пич тва е реалността...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Продължавам да се убеждавам,че повечето изобщо си нямат хабер за какво иде реч.......Няма какво да коментирам.Средно интелегентния човек ще ме разбере...Извинявам се на другите,които си правят грешни изводи,но вие не сте виновни...Първоначално написано от Hilary_