.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: ЗАЩО?

Мега фен Аватара на Hilary_
    ^ Виж какво не знам какъв ти е проблема обаче не знам колко интелигентно е да препсуваш хора, които дори не познаваш до девето коляно... Но въпреки това да се хвалиш, че можеш да имаш всяка... Тва нормално ли ти се струва...?!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ^ Виж какво не знам какъв ти е проблема обаче не знам колко интелигентно е да препсуваш хора, които дори не познаваш до девето коляно... Но въпреки това да се хвалиш, че можеш да имаш всяка... Тва нормално ли ти се струва...?!
    Не естествени....Но просто казвам,защото ми беше казано по-горе,че съм бил грозен и никоя не ме харесвала,а е точно обратното....Няма какво да обяснявам....

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Или май се бесен,защото някой по-пекан от тебе ти е забърсал мацката.И да,ако не беше коплексиран нямаше теми да пускаш май май.Това,че ти си попаднал на такива хора(или просто не ти изнася,че хората са по-добре от тебе) не прави всичко живо като тях.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Killercho
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не естествени....Но просто казвам,защото ми беше казано по-горе,че съм бил грозен и никоя не ме харесвала,а е точно обратното....Няма какво да обяснявам....
    ... ами добре тогава... но тва с псуването беше меко казано тъпо... Тук сме се събрали за да помагаме... да не говоря какви хора познавам и изобщо не са "тъпи комплексари" ... То не, че в реалния живот не е така ама карай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си