- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъл!
Здравейте, имам нужда от съвет.Надявам се да ми помогнетеСкоро имам нещо важно и ми се налага да си "претупам" цикъла.Искам да ми доиде по-рано и да ми свърши по-рано.Чувала съм, че ако пия много витамин Ц или Аспирин може, но не съм сигурна.И мерси предварително за съветите.
![]()
^ Ти добре ли си да даваш такива "акъли"![]()
Кое може да е толкова важно, че да си обърква организма..
Регистрирана преди 3дни, с мъжки ник, не ми вдъхва доверие.
И само за информация: аспирина го засилва![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Наистина е важно.Относно ника, ползвах на един приятел.Не виждам това с какво променя нещата.
Такива теми имаше много преди. По принцип ако пиеш витамин C по две хапчета три пъти на ден ти намаля кървенето, това е със сигурност. Вече зависи по колко дни ти върви по принцип, но не очаквай за един ден да ти свърши. Принципно може да ги намали на половина, ако не изпускаш прием разбира се. И между другото не е толкова вредно, колкото си мислите стига да не се практикува често. Другото е, че можеш да идеш да ти бият една инжекция витамин C, само че за там вече не знам дали трябва да се повтаря или една е достатъчна. За аспирин не съм чувала и не го препоръчвам, поради високата му киселинност и вредата, която нанася на стомаха (не бива да се пие в големи количества)
ПС: Ако темата е лигавня ще ми стане тъпо, че писах толкова много![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Е не мое ли да се ебеш по-късно?
Говнааааааааааа
Има една малка подробност- с рецепта са. Затова малката пита за бабини рецепти.Първоначално написано от Rofl4e
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и закво ти е?тва е мн тъпо да си играе6 с организма![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не експериментирай със развитието на организма си за да не съжаляваш после.Природата си знае работата и е определила кога да ти дойде така че няма смисъл да променяш точно това![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
ае като иска да си играе с организма ние и да й казваме и да не й казваме все тая ....
Ако искаш да забързаш нещата може да пиеш аспирин!Но има опасност от кръвоизлив!А за да спре по-бързо,както ти казаха вече,пий вит. с!И успехчета!
ПП:дано наистина да е важно,иначе не си играй с организма!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
я ми пиши на ЛС да ти обясня някой работи
П.С. няма ебавки :P
въопще даже незнам кое е толкова важно че да си разбъркваш цикълаа хапчетата които са точно за тази цел са с рецепта и поне че са така заради такива желаещи особено ако става дума за секс
незнам при теб защо е но не смятам че е толкова важно че да си играеш така с организма
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Не знам как да ти дойде по-рано ама знам как може да го спреш на 2-3 денима едни хапчета ДИЦИНОН (DICYNONE) ама ти трябва рецепта а и при всеки човек дейвстват различно около 40 лв са има ефект,но се консултирай с лекар преди да взимаш каквото и да е.
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB