.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    ами да като цяло съм съгласен с тебе само тва за хауса той за жалост не се популяризира у нас като музика а като мода като начин на обличане начин на прически и всякакви такива .. и мене ми става много смешно като видя да речем някой дето си е изправил косата сложил очилата тениската на PUMA и хоп кво остана да си напиша на описанието I LOVE MINIMAL или IT`s all about house music ... а като им кажеш Carl Cox примерно и се чудят кво става а името Balthazar им говори оня който напрай песен за евровизия ... аз най-обичам да отида на Lion или на Андрез (него го обожавам) и да си напрая купона , но без дрога ... а ква беше оная глупост дето 1 преди мен написа който не друса не бил хаусър хаха а какъв е щом е фен на тая музика оперен певец ли ?!?! ... няам думи за такива изказвание но ако вскички който се пишат на хаус маняци знаято колкото мен или пък колкото теб ( не отричам че знаеш повече от мен ,то се видя, та мисълта ми е че щеше да е мн по яко всеки щеше да си е самостоятелен а не пълно копие на другия говоря за Fashion House music lovers а иначе за изказванията ти
    ще ти кажа само ЕВАЛА! БРАВО! Това ми хареса:

..и да си напрая купона , но без дрога ...
    ето това не мога да обясня на скапания ни народ /по-точно хората, които не знаяткакво е хаус и транс/, че НЕ е необходимо да друсаш, за да слушаш някой от тези два стила.. аз пак ще си говоря за транса, защото при хауса не съм толкова запозната, в България кажеш ли думата "Транс", всички се плашат, може би защото е непознато като стил все още.. не говоря за псай и гоа, а за мелодичния, вокалния, емоционалния, еуфоричния транс.. и всеки, на когото кажа, че слушам тази музика, ме пита "а какво взимаш".. абее, хора... осъзнайте се, че именно МУЗИКАТА е нашият наркотик.. аз, лично, като ходя по партита, съм във възможно най-най-трезвто си състояние - дори бира не пия.. МУЗИКАТА е моята дрога.. тя ме зарежда, тя ми дава всичко, от което имам нужда - енергия, емоции и т.н. и естествено компанията.. винаги като отида на транс парти сме огромна компания.. поне 20-30 човека, а ако е по-голямо парти - поне 50-60 човека.. както сега на Above & Beyond бяхме.. и където и да отида в клуба, все с някого си лафя но главно скачам и викам и пея.. това се прай на партиии

ох, олях се отново, извинете ме Хах, а обличането на "хаусърите".. кво значи стил на обличане на хаусър.. УАУ.. големите очила с решетката /каквито аз някога имах и не носех/ и зализаната като на крава прическа.. тва не е ХАУС обличане.. тва е етикет.. лепнат от нищото.. очилата са си парти очила, можеш да ги сложиш на всяко едно парти /нямам предвид чалготека/, прическите са типично чалгарски, а за партита има сякви екстравагантни неща, които можеш да позлваш - например светещи очила, перуки.. сини, зелени, розови и т.н. тва е един вид парадно облекло, чиято цел е просто да привлечеш внимание на партито
    еми.. смех.. кво да ви кажа
    \/ =D> =D> =D> колкото повече хора мислят като нас толкова по добре

само където съседите мислят, че правим ремонт, а не парти

Цитирай Първоначално написано от Livak
    само където съседите мислят, че правим ремонт, а не парти
    свиква сее спок

Цитирай Първоначално написано от Buhtaaa
    а дали наистина това, което слушате е "хауссс" или ви пускат техно, транс и кой знае още какво, но не правите особена разлика и слагате всичко под общ знамеател?
    Ей тоя коментар още като го прочетох ми стана ясен човечеца... прочел две статии за различията ,различията между DJ и вече се сопкаме на другите ми всеки си избира дали да познава стила който слуша или не ...
    вече както казах може би по горе или в друга подобна тема да ми казваш че си ловер и т.н. го отричам
    ми аз лично ще говоря за себе си .. ДА твърдо мога да кажа че ги различаван знам че Армин пуска транс знам и за комерца на Давид Гета знам и за минимала на Ривас .. и български Dj знам , но няма да отричам че има и хора който го слушат шото е модерно и си земат 1 розова тениска и едни големи очила и хоп хаус маняци ... кофти е ама си е така аз за тва я пуснах тая тема да вида има ли хора които като мен слушат от няколко години или всички слушат от 3-4 месеца и вече са хаус маняци ...
    е тва е най общото разпознаване което е необходимо за една минимална осоноwа и е хубаво че го имат някои хора

Много ми е странно тея дето казаха в по горни постове че не сушат Хаус какво слушат? но конкретен стил а не прехвърляне ами всичко без тттт
    space_lady ето виж дали е от мене това което копира

Tuka otnosno mene imashe ... Syjelqwam predwaritelno che pisha na latinica prosto ne sym w BG i nqma kirilica ...
    kakto i d a e
    ne sym iskala da te obijdam s covechec prosto taka si govorq dori kogato stawa ypros ya momiche
    otnowno se izwinqwam

drugoto koeto iskah da kaja nqma losho da daje e mnogo qko slushah daden stil ot mnogo vreme minavash prez podobni za da otkriesh sebe si i poznawash nai malkoto ot kyde e proizlqzyl stilyt e twa e strahotno .. mai nishto swrzano ne kazah no se nadqwam da ste me razbrali
    ...

Otnosno drusaneto ...
    Ne da drusash shtom slusha kakwato i da bilo elektronna muzika
    Moga da twyrdq che razlichavam shto gore stilovete e moga i da prawq greshki no pone imam minimalnoto koeto e smqtam i ne sym probwala kakywto i da e narkotik towa che kato si house trqbwa damyrkas ili pafkash e golqma glypost ako naistina slushash i useshtash muzikata shte mojesh da si naprawish kefa i bez droga i bez da politash wypreki che si na zemqta ...

Otnowo se izwinqwam na ...Space_Lady ... do kolkoto razbrah Aneliq ...

shte se radwam da se popishem

Space_Lady сега разбра надявам се , че не аз съм автора на онзи цитат

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    пичове, айде некой да ми даде 10 хаус песни, дето се слушат в момента, може и ремиксове на други песни, че ми трябват за утре пък аз не слушам такива неща.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

mi to obshto vyeto trudno e da se kaje house koito se slusha ot vsichki vsichki slushat raylichni house
    nai komers koito mogat da ti swzrshat rabota

sidekick - deep fear (phobia rmx)
    maxi jazz - insomnia - chris crime rmx
    Stonewash & Fagault- violet - lazy rich rmx
    Zodiac Cartel- we don`t play that - pablo decode mix
    Jesse Rose - you are all over my head
    Visti & Meyland- Yes Maam (All Nite Long) - Trentem

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Space_Lady сега разбра надявам се , че не аз съм автора на онзи цитат
    да и се извинявам на невежеството си

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от PaulaSandr3z
    Цитирай Първоначално написано от Buhtaaa
    а дали наистина това, което слушате е "хауссс" или ви пускат техно, транс и кой знае още какво, но не правите особена разлика и слагате всичко под общ знамеател?
    Ей тоя коментар още като го прочетох ми стана ясен човечеца... прочел две статии за различията ,различията между DJ и вече се сопкаме на другите ми всеки си избира дали да познава стила който слуша или не ...
    вече както казах може би по горе или в друга подобна тема да ми казваш че си ловер и т.н. го отричам
    ми аз лично ще говоря за себе си .. ДА твърдо мога да кажа че ги различаван знам че Армин пуска транс знам и за комерца на Давид Гета знам и за минимала на Ривас .. и български Dj знам , но няма да отричам че има и хора който го слушат шото е модерно и си земат 1 розова тениска и едни големи очила и хоп хаус маняци ... кофти е ама си е така аз за тва я пуснах тая тема да вида има ли хора които като мен слушат от няколко години или всички слушат от 3-4 месеца и вече са хаус маняци ...
    е тва е най общото разпознаване което е необходимо за една минимална осоноwа и е хубаво че го имат някои хора

Много ми е странно тея дето казаха в по горни постове че не сушат Хаус какво слушат? но конкретен стил а не прехвърляне ами всичко без тттт
    space_lady ето виж дали е от мене това което копира

Tuka otnosno mene imashe ... Syjelqwam predwaritelno che pisha na latinica prosto ne sym w BG i nqma kirilica ...
    kakto i d a e
    ne sym iskala da te obijdam s covechec prosto taka si govorq dori kogato stawa ypros ya momiche
    otnowno se izwinqwam

drugoto koeto iskah da kaja nqma losho da daje e mnogo qko slushah daden stil ot mnogo vreme minavash prez podobni za da otkriesh sebe si i poznawash nai malkoto ot kyde e proizlqzyl stilyt e twa e strahotno .. mai nishto swrzano ne kazah no se nadqwam da ste me razbrali
    ...

Otnosno drusaneto ...
    Ne da drusash shtom slusha kakwato i da bilo elektronna muzika
    Moga da twyrdq che razlichavam shto gore stilovete e moga i da prawq greshki no pone imam minimalnoto koeto e smqtam i ne sym probwala kakywto i da e narkotik towa che kato si house trqbwa damyrkas ili pafkash e golqma glypost ako naistina slushash i useshtash muzikata shte mojesh da si naprawish kefa i bez droga i bez da politash wypreki che si na zemqta ...

Otnowo se izwinqwam na ...Space_Lady ... do kolkoto razbrah Aneliq ...

shte se radwam da se popishem
    всичко е точно

Град
    sofiq
    наистина съм много съгласна с теб SpAcE_LaDy,когато слушаш някакъв стил музика трябва да знаеш нещо малко или много за него,а не само да си слушаш и да не знаеш какво слушаш..слушам house от 2 години е да признавам не съм пирфектна в различаването на стиловете но не ги и бъркам да кажа на drum-а,че е еди кво си примерно ама нз просто вече хората които слушат house заради самия house са много малко просто за почти всички е МОДА !!!!! за съжаление .............
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Дииии само като ги слуам теа с техните постове позьорчета ... нямало послание ....напроа ми иде да квот викаше господина ми по химия да си тегля важето ... Просто не искам да коментирам Space Lady си ви го каза :х И според мен доста изчерпателно ... а колко мога да ви изпиша ... Напрао едва се сдържам .... Може ли бе да има такиа хора :@ ....

Цитирай Първоначално написано от MuziN
    Дииии само като ги слуам теа с техните постове позьорчета ... нямало послание ....напроа ми иде да квот викаше господина ми по химия да си тегля важето ... Просто не искам да коментирам Space Lady си ви го каза :х И според мен доста изчерпателно ... а колко мога да ви изпиша ... Напрао едва се сдържам .... Може ли бе да има такиа хора :@ ....
    може , ако не вярваш питаи газетата с розовите ризки и големите цаиси ...

ami veche i teq s rozowoto ne se vodqt houseri a po skoro chalgari nikoga ne sym smqtala horata s golemi ochila rozowi teniski shalcheta i smeshni kecove za houseri ... te dori samite ne zanqt zashto se narichat taka ... ili pyk zashto ne nosqt .. t.e. znaqt za da sa edakwi i da ne se razlichawat ot drugite no weche izmestwame temata ot house kym moda i .. noesene kakto i da e

ami veche i teq s rozowoto ne se vodqt houseri a po skoro chalgari nikoga ne sym smqtala horata s golemi ochila rozowi teniski shalcheta i smeshni kecove za houseri ... te dori samite ne zanqt zashto se narichat taka ... ili pyk zashto ne nosqt .. t.e. znaqt za da sa edakwi i da ne se razlichawat ot drugite no weche izmestwame temata ot house kym moda i .. noesene kakto i da e
    имам предвид че тези лица се мислят за представители на тази музика разбра ли защо го казвам

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ти ощай тая работа че те си мислят че са еди кви си те могат да си мислят че са супер герои ама лошото идва като някой друг ги мисли за представители на еди кво си
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    ти ощай тая работа че те си мислят че са еди кви си те могат да си мислят че са супер герои ама лошото идва като някой друг ги мисли за представители на еди кво си
    подкрепям ....

ама лошото идва като някой друг ги мисли за представители на еди кво си

ami te horata deto i te sa na toq hal kato tqh gi mislqt za takiwa ...

силна мисъл
    I'm a psycho baby

bih kazala nesvyrzana ...

мдаааа просто не знаеш колко пъти го четах тва изречение
    I'm a psycho baby

силна мисъл
    трябва да вникнеш в нея

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    Цитирай Първоначално написано от milan4eto
    Обожавам я тази музика
    И аз съм така мн ме зарежда на истина апак кат сам в някои хаус клуб направу се разбиваме спр як0о0о0о0о :P
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Цитирай Първоначално написано от profear
    Обожавам я тази музика
    И аз съм така мн ме зарежда на истина апак кат сам в някои хаус клуб направу се разбиваме спр як0о0о0о0о :P
    яко яко

кво ва кефат тия клубове като open айра е не знам си колко пъти по добре особено сред природата просто като се сета за club и ми става тъжно
    I'm a psycho baby

Цитирай Първоначално написано от profear
    Обожавам я тази музика
    яко яко

кво ва кефат тия клубове като open айра е не знам си колко пъти по добре особено сред природата просто като се сета за club и ми става тъжно
    найстина е мн по яко чист въздух и яка музика

Az smelo moga da kaja, che ne razlichavam ni stilove, ni podstilove, no ima neshta koito mi pulnqt dushata, dokato gi slusham nastruhvam v bukvalniq smisul, izpulvat me s energiq i imam useshtaneto, che vsichko vutre v men pulsira v rituma http://www.youtube.com/watch?v=BZmE3fUKU5U eto tova naprimer, moje da e super comersialno, no men me poburkva vseki put.
    Ne znam koi DJ kakuv stil muzika pravi, za sujalenie ne znam koi sa nai-dobrite parcheta i setove, nqmam poznati, koito da me informirat, i vse pak az se kefq na muzikata. Nqkoi den shte otskocha do Ibiza, da se svetna za novite neshta, ne moje da sum tolkova izostanala, oshte poveche, che tozi stil muzika sqkash me privlicha ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си