преди мн време си търсих гадже намерих едно мн яко момче в сайт за запознаства. Писах му но той не проявяваше никакъв интерес към мен аз му казах открито \"мн те харесвам\" писах му целувки през 2 мин. и му писах винаги когато седнех на компа. а той не проявявае НИКАКЪВ интерес дори накрая спря да ми отговаря и не си бяхме писали с месеци... но скоро той ми прописа в сайта и аз естествено не чаках дори секунда за да му пиша в скайп. писахме си няколко дена когато той поиска телефона ми... беше очевидно че имаше интерес към мен. Аз естествено бях на 7-то небе от щастие. поиска да се видим ... излязохме заедно.. дори ме целуна когато си тръгваше. Повторихме тази среща. и тогава свърши красивата история.... прибрах се и му писах в сайта а той не ми писа... писах му в скайп .. той каза само \"сега не съм на компа\" стана ми пределно ясно че не иска да му пиша.... защото БЕшЕ на компа! отговаряше на другите момичета в сайта а на мене казваше че бил твърде зает да си пише понеже брат му имал абитуренска и му помагал....

не сме си писали от няколко дена не смея да му звънна защото все пак от опит знам вече че той не обича нахалните …. \"като си лесна не си интересна\"
но той е всичко което съм искал някога … той е прекрасен.. той е мил добър супер е когато съм с него когато ме целуне настръхвам и после имам чуството че цял ден мириша на неговия парфюм моля ви кажете някой знае ли причина да не ми пише какво съм направила ... бих направила сичко да е мой ….

mersi predvaritelno