- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първата двойка
Е, в тази тема всеки да разкаже за първата си двойка - ако е имал изобщо. Извинявам се, ако има такава тема!
За мен - в 6 клас по ТРУД И ТЕХНИКА! Дълга история, наистина, с лош край за мен.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
В 6-ти клас беше.
Тогава имах и 5 неизвинени и класната викаше наще на даскало, ама аз нали съм си играч, един приятел й звънна по домашния, и й вика нали тей, тей аз съм баща му, ама тая па не се хвана и отишла до баща ми до работата.И му казала че имам 2 двойки, ама без отсъствията.Баща ми си дойде, счупи ми главата![]()
И на сутринта ми вика: "Да не е ей сега като отида и да ми кажат нещо друго, освен 2-ките" и аз му викам нали, че имам 5 отсъствия.Пак ме счупи от бой![]()
Ехх спомени![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Батеееееееее,ако си помня първата двойка .....
Ама си помня първата тройка ПЪК.В четвърти клас по музика.От даскало до нас ревах като не знам кво.Прибирам се неква и цивря,майка ми ме гледа и се цепи от смях. Хахаха ебати и малоумното съм било .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Мене първата ми двойка беше по музика в 2-3 клас (не помня точно)Не знаех нотите, въпреки че ги бях учила.. Майка ми малко се изнерви, щото ми беше помагала да ги науча
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мойта първа 2-ка беше в 5-ти клас по Български! (така и не се научих да пиша правилно) ;Д
Госпожата написа на целия клас двойки, защото не знаехме урока![]()
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
3ти клас май![]()
в 4ти клас имах 14 двойки![]()
завърших с 6,00![]()
Още в 1-ви клас.В някаква тъпа тетрадка трябваше да попълваме в определеното цветно квадратче съгласна ли е буквата, или гласна на дадената дума. Майка ми учеше с мен, пишехме заедно домашни, но точно това не го бяхме погледнали.
Ама то не знам дали се зачита, понеже ми я писаха в едно тефтерче, тогава нямахме бележници, а такива тефтерчета, колкото да ни запишат учителите някоя забележка или за родителска. А първата ми писана двойка в истински бележник беше във втори клас. Не си знаех урока по история и класната ме изпита. Почнах да си мърморя нещо, което набързо прочетох от учебника, но в стаята беше много шумно, госпожата ме попита дали си знам урока и нали тогава бях много искрена ( т.е малка и глупава) и си признах. После майка ми как фуча у нас, не е истина.
![]()
В 5 клас по Английски...Само 4 човека имаха различна оценка от 2![]()
В 3 или 4ти клас по математика![]()
Пишех си домашната и реших да сметна всичко с елка..оказа се, че елката смятала грешно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Във втори клас... май беше за "без домашна работа" по български език...
В 6ти клас... по математика... две на брой за един ден... това са ми единствените до сега... дано така си и остане, де![]()
ооо, има 1-ви, 2-3, супер, моята е на таблицата, в който и клас да се учи сега...![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
6 клас
За лоша дисциплина в час.Писа на цялата група.![]()
А втората ми беше по физика.
Нямах учебник,защото ми го бяха взели.Колкото и да обеснявах на господина,че не съм могла да си науча урока..поради тази причинааа..той не се пречупи и ми писа двойка. О.о
В 5-ти клас,по математика.От тогава намразих математиката
Ммм Мисля , че беше в 8 клас по Английски на 1 диктовка![]()
![]()
5 клас по литература на рождения дан на майка ми![]()
пети клас по математика.....първата ми оценка в новото даскало,бях съсипана xdxD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ами в 5 клас беше.Много сълзи пролях.В осми почти само 4 и надолу имах.После се пооправих де.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
В 1ви клас![]()
Бяха ни дали следното изречение:
Братята ........ и ......... са създали първата българска .............!
Обаче аз нали бях пишлеме,мислех,че колкото точки има,толкова букви трябва да сложа. И ... да не ви говоря каква простотия написах.![]()
В 6-ти клас. Или по Биология, или по Английски език, не помня коя беше първата. xD След тези двете май съм имала само още една - по Музика в 8 клас. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.