.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Въпрос :)

Въпрос :)

искам да питам понеже влезнах с "мениджмънт" след 8ми клас и записах СИП География след това с какво мога да кандидатствам ? D

предучилищна педагогика, богословие, медицина, филология... право... зависи по какво се готвиш и какво искаш да работиш, не че ще работиш по специалносттта си... т.е. зависи кво искаш да учиш... до 12. клас има толко мно вода да изтече, че ще си промениш мнението 100 пъти
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

е нали трябва да видя какво мога да кандидатствам после та да реша

Голям фен Аватара на dark_wings
    Каквото искаш,това можеш да учиш.Но щом си кандидатствал и влезнал в такава паралелка,предполагам,че това искаш...

май не ме разбрахте или ддз ;D сега съм 9 клас и съм във паралелка мениджмънт и сега трябва да избера математика или география да запиша като СИП и понеже математиката не ми се отдава записах география и питам после след 12 клас с какво ще мога да кандидатствам =]]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BriNGeR
    май не ме разбрахте или ддз ;D сега съм 9 клас и съм във паралелка мениджмънт и сега трябва да избера математика или география да запиша като СИП и понеже математиката не ми се отдава записах география и питам после след 12 клас с какво ще мога да кандидатствам =]]
    С к'вото те влече! Можеш и с физика да кандидатстваш! Ти си преценяваш с к'во! Май ти не разбра?! Дипломата ти за средно образование ти служи само за балообразуваща, даже не навсякъде я искат цялата, а само оценката по предмета!
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си