- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- луди неща
Споделете най-лудите неща които сте правили за любимия човек.
А ти сподели както имаш предвид под ЛУДИ.
A.D.I.D.A.S.
Ами не съм правила нищо кой знае колко лудо,но все пак мога да споделя,че заради едно момче излизах в 6 и 30 всеки ден и бягах уж ''за здраве''.Другото е че се записах на волейбол,защото той ме изнуди да го направя едина вечер,когато бях пийнала,но обещаното си е обещано.Също заради ниго си боядисах и косата черна,защото аз го бях попитала дали заради мен той би си пуснал дълга коса.Е той го направи,на пък поиска аз да си боядисам косата и така.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
хмм...немога да се сетя![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
... Най лудо не се сещам ... но за нетипични неща за мен да правила съм...Едното е, че търча по гъза на хора, които не го заслужават ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
...Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
Тва ми хареса...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от haritov
Това ме подсеща за нещо като любовно обяснение: " Хапчетата ме правят по-добър човек. Ти ме накара да започна да ги пия"
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
исках да кажа че преди това нямах нужда от тяхПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Ходих на църква![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
аз и песничка написах ако скъсаме някога което ме съмнява
http://www.vbox7.com/play:e805f2f2
Хахаха това беше доброПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не просто съм поредния луд метълПървоначално написано от Faces
![]()