.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Газове по време на секс

Случвало ли ви се е да ви се пърди по време на секс?

На мен много често, особено, когато я ... на задна. Едва се сдържам да не изрежа една мощна балканска, в разрез с романтиката. И за тва стискам яко дупарата и се моля на господ да премине....

Това е по-скоро въпрос към момчетата, но и момичетата могат да се включат. А пък тези, които вече са се опущали, също да не се срамуват и да кажат кво е станало

Дали гаджето няма да каже нещо от рода: "О, Свиньо блатска"

Нещо ме съмнява тази история и за това си има научно обяснение, но не ми се пише
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

на мен ми се досира
    ти за газове ми говориш

моля ви, отнесете се сериозно към проблема

Град
    Бургас естествено!
    Бе пърди спокойно! В пръднята има феромони! Ако сте под завивките ,пърдиш и я завиваш през глава
    KORN FOREVER!

Ни яж леща !!!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Ни яж леща !!!
    Нито боб

Цитирай Първоначално написано от dembi
    моля ви, отнесете се сериозно към проблема
    Приятелю като изключим постовете след твоя, момичето си каза истината. Принципно при вагинален секс е възможно да се осъществи натиск върху ануса и то доста силен, което да предизвика някакъв позив. Иначе за газовете, възможно е, от някакво ядене, ако се напрягаш например, което не е много полезно. В смисъл да си напрягаш мускулите коремните отпред, което доста хора го правят несъзнателно и съответно като напрягаш отпред налягането тръгва да излиза отзад.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Пърдяло ми се е ама стискам.. ;] споко т'ва да ти е проблема!

Една като я резах на задна се изфъшка ама лекичко , а на мене ми стана много смешно , ама от съобразителност не се изсмях и продължих да си заварявам с електрожена

Цитирай Първоначално написано от Zuljin
    Една като я резах на задна се изфъшка ама лекичко , а на мене ми стана много смешно , ама от съобразителност не се изсмях и продължих да си заварявам с електрожена
    Да не си се объркал с влизането на въздух с вагината, защото звука е подобен. Иначе е възможно, това което казваш
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

И на мен така ми се пърдеше мъжката веднъж, ама стисках. По едно време пърдела започна да напира и не приемаше НЕ за отговор. Сдържах го и напрежението стана толкова силно, че ми се напукаха капилярите по ташаците
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

Град
    Plovdiv
    1-2 противогаза и всичко ще е тип-топ =)

Цитирай Първоначално написано от Scrat
    1-2 противогаза и всичко ще е тип-топ =)

pri men tova do sega ne go e imalo. p[osledniq put mi se slu4u ne6to podobno no prez vaginata.. predpolagam 4e znaete... a ako 1 den stane taka 4e da se zpusna i partniora mi reagira , mislq 4e ponikakuf na4in ne me zaslujava ...

Цитирай Първоначално написано от Spraymaster
    Бе пърди спокойно! В пръднята има феромони! Ако сте под завивките ,пърдиш и я завиваш през глава
    ++++

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

При мен се случва всеки ден, само че аз съм облаготетелстван, тъй като моята злобна пръдня е отлежала и е по-тежка от въздуха.

В момента на газоизпускането тя стои ниско, понеже е тежка, но после като се смеси с въздуха олеква и започва бавно да се стели нагоре като цигарен дим и почва да се усеща. Но докато това стане ние вече сме свършили със секса.в
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

na men ne no znam za edno momi4e no ne misla i da razkazvam puk i tv a ne e sme6no

Град
    Roma, Italia
    Хубаво,че темата е сериозна,но паднах от смях,докато четях!
    А стилът,в който са написани мненията е някак прозаичен.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    интересна тема.само не разбрах 2 неща:кой пол питаш-женски или мъжки и какъв вид секс имаш впредвид или попринцип без значение?...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Момини Цици
    мисля че авторът е от мъжки пол.. ама за темата май за всички се отнася

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ох с глас се смях докато четях нема такива мнениея просто а по въпроса..едно мое бивше гадже ме пита веднъж дали жените пърдят..ама и ние сме хора бе...човещинка..ама не се режеме като мъжете де мен лично ми се случи когато правх секс за първи път и доста се притесних ...случва се но не го правете преди момичета прекалено често и то по време на секса
    no exit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си