- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Газове по време на секс
Случвало ли ви се е да ви се пърди по време на секс?
На мен много често, особено, когато я ... на задна. Едва се сдържам да не изрежа една мощна балканска, в разрез с романтиката. И за тва стискам яко дупарата и се моля на господ да премине....
Това е по-скоро въпрос към момчетата, но и момичетата могат да се включат. А пък тези, които вече са се опущали, също да не се срамуват и да кажат кво е станало
Дали гаджето няма да каже нещо от рода: "О, Свиньо блатска"
Нещо ме съмнява тази история и за това си има научно обяснение, но не ми се пише![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
моля ви, отнесете се сериозно към проблема
Ни яж леща !!!![]()
![]()
![]()
Приятелю като изключим постовете след твоя, момичето си каза истината. Принципно при вагинален секс е възможно да се осъществи натиск върху ануса и то доста силен, което да предизвика някакъв позив. Иначе за газовете, възможно е, от някакво ядене, ако се напрягаш например, което не е много полезно. В смисъл да си напрягаш мускулите коремните отпред, което доста хора го правят несъзнателно и съответно като напрягаш отпред налягането тръгва да излиза отзад.Първоначално написано от dembi
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Пърдяло ми се е ама стискам.. ;] споко т'ва да ти е проблема!
Една като я резах на задна се изфъшка ама лекичко , а на мене ми стана много смешно , ама от съобразителност не се изсмях и продължих да си заварявам с електрожена![]()
Да не си се объркал с влизането на въздух с вагината, защото звука е подобен. Иначе е възможно, това което казвашПървоначално написано от Zuljin
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
И на мен така ми се пърдеше мъжката веднъж, ама стисках. По едно време пърдела започна да напира и не приемаше НЕ за отговор. Сдържах го и напрежението стана толкова силно, че ми се напукаха капилярите по ташаците
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Звучи гадно и ужасно
1-2 противогаза и всичко ще е тип-топ =)
Първоначално написано от Scrat
![]()
![]()
pri men tova do sega ne go e imalo. p[osledniq put mi se slu4u ne6to podobno no prez vaginata.. predpolagam 4e znaete...a ako 1 den stane taka 4e da se zpusna i partniora mi reagira , mislq 4e ponikakuf na4in ne me zaslujava ...
![]()
![]()
![]()
++++Първоначално написано от Spraymaster
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
При мен се случва всеки ден, само че аз съм облаготетелстван, тъй като моята злобна пръдня е отлежала и е по-тежка от въздуха.
В момента на газоизпускането тя стои ниско, понеже е тежка, но после като се смеси с въздуха олеква и започва бавно да се стели нагоре като цигарен дим и почва да се усеща. Но докато това стане ние вече сме свършили със секса.в![]()
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
na men ne no znam za edno momi4e no ne misla i da razkazvam puk i tv a ne e sme6no![]()
Хубаво,че темата е сериозна,но паднах от смях,докато четях!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А стилът,в който са написани мненията е някак прозаичен.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
интересна тема.само не разбрах 2 неща:кой пол питаш-женски или мъжки и какъв вид секс имаш впредвид или попринцип без значение?...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ох с глас се смях докато четяхнема такива мнениея просто
а по въпроса..едно мое бивше гадже ме пита веднъж дали жените пърдят..ама и ние сме хора бе...човещинка..ама не се режеме като мъжете де
мен лично ми се случи когато правх секс за първи път и доста се притесних ...случва се но не го правете преди момичета прекалено често и то по време на секса
![]()
no exit