- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Офф, пак глупост направих ;D
Темата е по-скоро, за да си излея душата, но споделете мнение, ако искате![]()
Имам един познат, с когото сме в странни отношения. Той е много симпатичен, но е от този тип момчета, в които ако си позволиш да се влюбиш, просто си мъртъв. Винаги съм се държала на достатъчно разстояние от него, за да избегна сигурните пагубни последици за мен. И сега не си мислете, че съм се влюбила - не, нищо такова. Момчето ме привлича единствено физически. Спали сме заедно няколко пъти (преди време) и след това сме отново с непроменени отношения - нито аз искам нещо от него, нито той от мен (говоря в сантиментална насока). Продължаваме да си правим услуги, говорим си.. И тук идва моята глупост (което всъщност е моята лична и субективна оценка) - той и още един общ познат дойдоха снощи вкъщи, после излязохме, срещнахме други приятели, пихме, беше забавно и накрая той ни закара всеки по къщите. Всички освен мен живеят на едно и също място. Закара първо тях, после с първото момче, което беше дошло вкъщи, ме изпратиха и си тръгнаха. И с какъв акъл (добре, бях пияна доста) му писах съобщение, в което му казах, че исках да остане с мен. Той не ми отговори. Абсолютно в негов стил е, но на мен ми стана тъпо. И ми е още по-тъпо при мисълта как ТОЙ ще интерпретира това мое съобщение.. Сега не ми казвайте да не ми пука, защото последното нещо, което искам да си мисли, че съм влюбена в него и още куп такива глупости..
Винаги знам как се държа с момчетата, но не и с него.. Пфф! Не искам да играя момичето, което много е пило и не ги спомня какво е правило, нито пък ще отида да му се извинявам и обяснявам да не си мисли каквото и да е. И не знам какво да го правя сега. Днес ще излизат отново и по принцип трабва да ми се обадят и на мен. Но мисля, че след тази малка случка, е излишно да чакам :]
Oооффф!
Мерси за вниманието!![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris