.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Действай ако не изнасили я и готово :P
    много хубави съвети даваш на децата...

Нали ти е най - добра приятелка?
    Кажи й, че си лесбийка, а после и кажи, че я харесваш.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако й кажеш най-много мацката да се уплаши ида си развалите отношенията...така,че остави нещата както са си и не й признавай..ще си намериш,кого другиго да обичаш ,не е нужно да е точно тя тази,която после ще страда..т.е. и 2те ще страдате
    такива ситуации са доста объркани и неприятни..бтв на колко си?Може да е от хормоните?!!!!

На колко години си ?
    Не си лесбийка само така ти си мислиш !
    Прекалено объркана си на тези години /предполгам , че повече от 16 няма да имаш!/
    Целувате си се , споделяте си , заедно сте постоянно и ти сега си мислиш , че си лесбийка ..
    Какво ще и казваш , нищо не й казвай ! Един ден може да съжаляваш за тези твой объркани мисли и думи !
    Пълни глупости са това , един ден през който сте заедно си повтарвяй само 'Ние сме приятелки ' и ще видиш , че ще ти мине

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ами след като и тя няма нищо против целувките и т.н., сигурна ли си, че и тя не изпитва нещо ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на beb4yy
    да по този начин разбрах че съм обратна 2 години бях влюбена в най-добрата си фр послушай съвета ми от личен опит аз след 2 години не издържах и и казах и тя се оказа приятелка на място просто ме попита очаква ли се нещо от мен аз казах не просто не си променяй отношението към мен остани същатата така и стана най-добри приятелки и до ден днешен но не я обичам по този начин ! ЗАТОВА ДАВАЙ НАПРЕД КАЖИ И ГО АКО Е ЧОВЕК НА МЯСТО ЩЕ ТЕ РАЗБЕРЕ...

Оф ама в случая `обратната` не говори за целувки като при гаджетата - с език или без .. ами просто както правят повечето момичета като се видях се целуват за здрасти .. Лесбийка била...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Влюбена в най-добрата си приятелка

Цитирай Първоначално написано от sunyty
    Така от доста време харесвам най-добрата си приятелка .. Прекарваме доста време заедно, държим се за ръка , целуваме се по устата , прегръша ме се .. Тя понякога се шегува че приличаме на обратни , а аз наистина съм такава МОЛЯ ВИ дайте ми съвет отчаяна съм
    Направете едно 69 - ще и хареса

ако и гу кажеш има дфа фариянта след тофа - или да я загубиш като приятелка и да я спечелиш като полофинка .. или да я стреснеш с признанието си и да я загубиш изцяло.. сложно е...тя дафа ли ти някакфи пофод?и да си мислиш че може и тя да е прифлечена от теб?

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Кога разбра, че я обичаш по друг начин и тя давала ли ти е повод, за да си мислиш, че чувствата са ви взаимни? Решението е наистина сложно, но прецени на какво държиш повече - приятелството ви или увлечението си към нея, според мен не може толкова категорично да твърдиш, че си обратна, изчакай да мине известно време, възможно е просто да си объркана и да си внушаваш само.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Кажи и какво чувстваш

Бръкни й в путката.

може да е само увлечение..от възрастта..не се измъчвай толкова

хората не напразно имат усти. Трябва да се научиш да я използваш, казвай всичко в прав текст и тва е.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Направете си кефа и след това кой откъдето е.

Супер фен Аватара на fenasf
    Двустранно дилдо и шоколад.
    Бисексуална си.
    За момиче даже е престиж.
    Ако беше момче всички щяха да ти се е*ават.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    намери си мъж за една седмица да те обработва
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Признай й.. ако ти е е наистина добра приятелка ще го приеме

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Искам да те питам,само към нея ли изпитваш такова влечение или попринцип ти харесват момичета?
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Супер фен Аватара на l0lz
    Кажи и: "Обратна съм, влюбена съм в теб, а и съм малко извратена.. Искам те излижа."
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мхмм..може и да е увлечение,а иначе да си имаш интереси към мъжкия пол...Изчакай и ако това желание към приятелката ти не утихва,а напротив..признай й..

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Е па аз веднъж много се бях разлигавила.. и реших да кажа на най-добрата ми фр,че съм лесбийка и съм влюбена в нея.Тя ми повярва и си го прие.Ама се пак тфа е тя.Друга като нея няма .Аз само исках да се похваля,че е най-най-най-най-нааай на Земята :P Пък вие ми завиждайтееее хД.
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

тя тая е забравила ,че е лесбийка ама вие най-упорито си бъмпите стари теми..
    What if.. ?

Внушила си си, че я харесваш и край - трябва да бъдеш с нея. Вземи се в ръце.. След броени дни ще ти мине мерака и ако си й казала, само ще се изложиш Стегни са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си