.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

еми просто и кажи 4е не си обратнш 4е просто си изкала за малко да се престръва6 за такава за да разбере6 как се целува :Д:Д:Д само това мога да ти кайа . . успех

Здрасти, аз имам подобен проблем , само че не съм влюбена в най -добрата си приятелка а в една жена която е малко по голяма от мен и се чудя по същия начин дали да и кажа или не че имам чувства към нея . разбирам те напълно, че е много трудно да обичаш някой а той дори и да не подозира за чувствата ти . аз съм решила, че ще се опитам да и покажа какво изпитвам , но не директно а малко по малко , и ако видя ,че тя се отдръпва ще се откажа от нея колкото и болезнено да е. съветвам те и ти да направиш нещо подобно без директни признания . успех

Ако и кажеш би трябвало да те разбере, все пак сте най-добри приятелки, за това поговори с нея

най - добре поговори с нея и и кажи това,което мислиш сподели и всичко...може би ще те разбере [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от FeelMe
    Преди да говориш с нея (ако решиш да го направиш) я помоли да те подкрепи,а не да се обръща срещу теб.Първо й кажи ,че мислиш ,че си обратна и след това ,че имаш някакви чувства към нея.Обясни й ,че не си сигурна дали е просто привързаност или нещо повече...Ако наистина ти е добра приятелка ще те разбере и дори да не изпитва същите чувства към теб ще ти остане приятелка.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си