.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Влюбена в най-добрата си приятелка

Така от доста време харесвам най-добрата си приятелка .. Прекарваме доста време заедно, държим се за ръка , целуваме се по устата , прегръша ме се .. Тя понякога се шегува че приличаме на обратни , а аз наистина съм такава МОЛЯ ВИ дайте ми съвет отчаяна съм

хм...май е по-добре да поговориш с нея.Кажи й ,че не желаеш да си разваляте приятелството ,но просто искаш да бъдеш честна към нея.Може и да не го приеме много зле.А ако имаш малко повече късмет може и да отвърне на чувствата ти,никога не знаеш какви мисли може да има в главата на другите...Успех !!!
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... признай и защото ще стане по зле...

Как да си призная какво да и кажа Много ще се ядоса и дори няма вече да мога да бъда близо до нея

Мега фен
    Hilary_, колко по- зле може да стане?! няма ли да е по- зле да си развалят отношенията и да се отдалечат една от друга, както ще стане, ако й признае, или ще е по- добре авторката просто да изчака тва малко, безобидно увлечение (защото на мен на такова ми прилича) да отмине?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    За твое добро и признай по добре е отколкото да тънеш в догадки да държиш в себе си една жива надежда че може да се получи между вас а всъщност да няма никакъв шанс за това.Но имай едно напредвид ако не отговаря на чувствата ти а това е доста вероятно приятелството ви може да се разпадне учудващо бързо все пак малко или много си е шок да разбереш че най добрата ти приятелка е обратна.Но може би и да успее да ви се запази приятелството но със сигурност няма да е такова каквото е сега.Така че помисли какво рискуваш и дали си готова да го изгубиш но от друга страна не си е работи да се тормозиш мълчеливо гадна си е твоята ситуация.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Не мсиля че е увлечение чувствам го не от скоро ;( Предпочитам да съм наране от колкото да я загубя

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Hilary_, колко по- зле може да стане?! няма ли да е по- зле да си развалят отношенията и да се отдалечат една от друга, както ще стане, ако й признае, или ще е по- добре авторката просто да изчака тва малко, безобидно увлечение (защото на мен на такова ми прилича) да отмине?
    ... мм да всъщност...не се бях сетила... може и да е леко увлечение... изчакай ... ама янма гаранции...

Град
    Цитирай Първоначално написано от sunyty
    Не мсиля че е увлечение чувствам го не от скоро ;( Предпочитам да съм наране от колкото да я загубя
    Тогава може да си сигурна че не те очакват леки дни трудно е да си до някой който искаш а не можеш да имаш и той дори да не подозира за чувствата ти.А може и да не издържиш и един ден просто да и кажеш защото всичко си има граници а когато болката стане твърде голяма вършим неща за които после горчиво съжаляваме.Знам че думите ми не ти вдъхват голяма надежда но предпочитам да ти говоря реално а не да ти пълня главата със захаросани глупости
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ... То малко сложно ... изчакай.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Не ми става явно как си стигнала до извода че си обратна

направи това което ти диктува сърцето...
    ако искаш да и кажеж кажи и за да не стане по лошо като разбере после... но пак това може да е най голямата грешка в живота ти...
    първо разбери наистина ли са чуства към нея или просто е привързаност към нея, защото си прекарвате времето заедно...

Хайде успех ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Съветвам те да й кажеш какво чувстваш.Дано това не развали приятелството ви.

Преди да говориш с нея (ако решиш да го направиш) я помоли да те подкрепи,а не да се обръща срещу теб.Първо й кажи ,че мислиш ,че си обратна и след това ,че имаш някакви чувства към нея.Обясни й ,че не си сигурна дали е просто привързаност или нещо повече...Ако наистина ти е добра приятелка ще те разбере и дори да не изпитва същите чувства към теб ще ти остане приятелка.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Повече от фен Аватара на marjesa
    Според мен не си обратна. Просто имаш някакво влечение към приятелката си.... Еми тя ще те разбере ако и кажеш ... може би !
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    провъзгласявам те за би ахахха
    БРАНИ ТИТЛАТА СИ С ЧЕСТ
    не моа разбера що такива дето нямат куража да кажат на някой че го обичат пишат такива теми

Цитирай Първоначално написано от haritov
    БРАНИ ТИТЛАТА СИ С ЧЕСТ
    не моа разбера що такива дето нямат куража да кажат на някой че го обичат пишат такива теми
    точно щото искат някой да ги нахъса, да съберат кураж, а не да се подиграват с тях!!! се пак иска помощ не подигравки, адски тъпо е ...!!!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    БРАНИ ТИТЛАТА СИ С ЧЕСТ
    точно щото искат някой да ги нахъса, да съберат кураж, а не да се подиграват с тях!!! се пак иска помощ не подигравки, адски тъпо е ...!!!
    чети и ситния шрифт не се подигравам казвам това което мисля и ако съм сгрешил по-горе поправи ме

Град
    столицата
    Добре де,нали се прегръщате и целувате.Какъв е проблемът?Секс няма как да правите...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Аз не искам секс просто .. да знам 4е и тя ме обича (ако това е възможно) като повече от приятелка

Абе момиче, ти нещо май послъгваш. Защо тогава пусна тема в раздел секс на име "ПРОБЛЕЕММММ !!!", при това там говориш за анален секс с приятеля си.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    BUSTED

Едното не е за мене просто на исках да споменавам,че е за приятелката ми която си има гадже .. ПРЕДТСТАВЕТЕ СИ .. Тя искаше да пусне тема ,но аз отказах .. и и казах че аз ще я пусна и ще я информирам

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Абе момиче, ти нещо май послъгваш. Защо тогава пусна тема в раздел секс на име "ПРОБЛЕЕММММ !!!", при това там говориш за анален секс с приятеля си.
    аз ко Ви казах че е би

Действай ако не изнасили я и готово :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си