.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Avon

Град
    Roma, Italia

Avon

Използвали ли сте лосиона намаляващ окосмяването на Ейвън и има ли ефект?Ако не- споделете друга марка и цена.
    А той всъщност не го намалява окосмяването,а по-скоро забавя растежа на космите,нали така?

Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    polzvala s1m gela za br1snene i pak kakto predi gi br1snex no ot gela stava po qko minava6 i si4ko gladko gladko stava...... a za losiona nz
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Еми честно казано преди две седмици го ползвах и все още има ефект
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Супер фен Аватара на sladkalady
    Да,ползвала съм го преди..сега вече не тъй като след нанасянето му имах ужасни сърбежи ..
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Различно е на всяка кожа, иначе няколко човека, казаха, че действа.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    За да не създавам нова тема ще попитам тук.
    Някой ползвал ли е серума за сухи краища на Ейвън и доволен ли е?Щото си ги поръчах де..

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Ох, и аз да питам тук, абе къде се намира проклетия офис на ейвън, който е на бул."Черни връх" 67? Обикалях като луда и не го намерих а трябва да си взема работите.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    За да не създавам нова тема ще попитам тук.
    Някой ползвал ли е серума за сухи краища на Ейвън и доволен ли е?Щото си ги поръчах де..
    Е сега го ползвам и него че тя мойта много цъфти ама сега честно казано изобщо е забравила за действието цъфтеж!Много съм доволна а и го нанасям на месец два пъти!
    S.W.A.G

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    страхотен е. и аромата е.. божествен.

Супер фен Аватара на gabi_94
    какво представлява този лусион, че и аз искам такъв , колко струва?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    какво представлява този лусион, че и аз искам такъв , колко струва?
    това представлява а цената му в осма кампания е 6,90 лв
    S.W.A.G

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Благодаря

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Ох, и аз да питам тук, абе къде се намира проклетия офис на ейвън, който е на бул."Черни връх" 67? Обикалях като луда и не го намерих а трябва да си взема работите.
    дистрибутор ли си ?

Не че нещо ....... но един вътрешен човек ми каза че avon са започнали да пропадат и ще ги спират от производство защото не са качествени но много хора са заблудени (дано не се обиди някой) и ги купуват защото са и по евтини от по висшите козметични продукти.Avon ги използват и животинска мазнина и много други такива докато в Орифлейм всичко е висококачествено и си има къде е произведен продукта и какво съдържа общо взето аз не съм доволна от продуктите на avon и особено от кремовете им за тяло който се пресичат а пък най-добрата ми приятелка си беше купила крем за лице от avon и лицето и се обрина.

Град
    София
    Гаден е,зарежи го.

Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Не че нещо ....... но един вътрешен човек ми каза че avon са започнали да пропадат и ще ги спират от производство защото не са качествени но много хора са заблудени (дано не се обиди някой) и ги купуват защото са и по евтини от по висшите козметични продукти.Avon ги използват и животинска мазнина и много други такива докато в Орифлейм всичко е висококачествено и си има къде е произведен продукта и какво съдържа общо взето аз не съм доволна от продуктите на avon и особено от кремовете им за тяло който се пресичат а пък най-добрата ми приятелка си беше купила крем за лице от avon и лицето и се обрина.
    ами аз какво да ти кажа майка ми е също е навътре с нещата с ейвън и досега такъв слух не е чувала А до колкото за обривите твойта приятелка разбира ли от кремове.Те обикновенно се избират от типа кожа
    А затова че повечето гледат че е ефтина козметика и затова се купува - то ако е така човек може да си вземе от лефчето или близкия козметичен магазин А hamacs ти всъщност дистрибутор на Ofirlame ли си та така защитаваш тази фирма и казваш че е висококачествена .
    А затова защо не казват какво съдържа ами как да кажат това защо не го кажеш на кока-кола то така всеки ще може да си забърка кремчето
    S.W.A.G

Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    ами аз какво да ти кажа майка ми е също е навътре с нещата с ейвън и досега такъв слух не е чувала А до колкото за обривите твойта приятелка разбира ли от кремове.Те обикновенно се избират от типа кожа
    А затова че повечето гледат че е ефтина козметика и затова се купува - то ако е така човек може да си вземе от лефчето или близкия козметичен магазин А hamacs ти всъщност дистрибутор на Ofirlame ли си та така защитаваш тази фирма и казваш че е висококачествена .
    А затова защо не казват какво съдържа ами как да кажат това защо не го кажеш на кока-кола то така всеки ще може да си забърка кремчето
    Относно крема на приятелката ми да разбира от кремове :P Всъщност има и една разлика в avon са дистрибутори защото те само пускат поръчки и раздават продукти а съм срещала и 3-4 които незнаят кои продукт за какво е и как се използва но иначе са тръгнали с козметика да се занимават но това вече си зависи от човека докато в Oriflame са консултани и те предлагат и обясняват за всеки един даден продукт.Аз не заемам страна просто изказвам мнение и още едно от впечатленията ми са че на avon аоматизираните страници всъщност нямат миризма за разлика от тези на oriflame.Но както се казва всеки си има право на избор и всеки прави това соето смята за добре

Град
    Roma, Italia
    Не се отклонявайте от темата.Спорете на друго място.

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Не се отклонявайте от темата.Спорете на друго място.
    Сори за отклонението кажи какво още те интересува и ще ти кажем!
    S.W.A.G

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Млъкни. Само това ще ти кажа.
    Както виждаш, никого не го интересува мнението ти, което и без това е пълно с глупости.
    Купувай си орифлейм и бягай от темата, ясно ?!
    Личи си, че пишеш, за да си поръчват хората от орифлейм, но престани да спамиш.
    Не мисля, че някой иска да си купи скъпи и прецакани продукти, каквито са на орифлейм.
    Спирам спам - а.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от ILY
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    дистрибутор ли си ?
    Да. Сега се сетих, че ги доставят в офис на Speedy, ама мисля че не видях такъв като ходих вчера.

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Млъкни. Само това ще ти кажа.
    Както виждаш, никого не го интересува мнението ти, което и без това е пълно с глупости.
    Купувай си орифлейм и бягай от темата, ясно ?!
    Личи си, че пишеш, за да си поръчват хората от орифлейм, но престани да спамиш.
    Не мисля, че някой иска да си купи скъпи и прецакани продукти, каквито са на орифлейм.
    Спирам спам - а.

Eм и твоето мнение не го интересува никого а на мен ми е все тая кой от къде ще си поръчва обриваите се не се обриваите Avon Oriflame,Mary Kay или от аптеките Biotherm,Vichy,Roc,Lierac,Nuxe или от най-известните професионални AKYS, Geno, Sothys, Thalgo, Gernetic има много голям избор на пазара + това аз не карам никого да си купува от никъде просто изразих мнение а това че някой не е доволен аз не отговарям всеки си има право на избор

серума е страшен нанася се след всяко къпане на леко влажна коса

Супер фен Аватара на j_adore2

на avon аоматизираните страници всъщност нямат миризма за разлика от тези на oriflame.Но както се казва всеки си има право на избор и всеки прави това соето смята за добре
    О не това ме уби То оригинален Версаче да пръснат след 5-6 търкания се отмирисва
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Roma, Italia
    Ключ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си