Та ситуацията е такава :
Запознаха ме с едно момиче. Направо си паснахме, понякога сме си допълвахме изреченията, имахме едни и същи мнения .Ама някъде след месец тя си показа другата стана.Започна постоянно да ми звани (дори и в 5 часа суртинта)само за да ми каже да я изчакам пред училището , не ми дава да си говоря с другите си приятели ,абе направо ми стана майка![]()
(дори и по-лошо) .Преди 2 дена бях на екскурзия и преди да тръгнем си говорих с една моя приятелка, но след малко се появи лудата , хвана ме за ръката и ме издърпа от другото момиче. Каза ми ,,Трябва да си с мен,защото няма никой от моят клас ''.Искам да се оттърва от нея ама ме е много страх да не настрой всички срещу мен (защото веднъж го направи с една момиче).Та моля ви помогнете ми да се оттърва от тази откачалка без да настрои всички срещу мен
![]()
!! Предварително ви благодаря .
Регнал си се на рд-то ми![]()
Намери някак начин да й покажеш с 2-3 изречения, с подходящия тон, с подходящия поглед и увереност в думите си, че ти не си тоя, за когото тя те мисли и я "постави на мястото й". С тия психо трикчета ти гавартирам успех. Можеш да тренираш пред огледалото![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Между другото аз съм момиче![]()
![]()
Много точно казано.Първоначално написано от afterforever
Оффтопик:И на рд-то на брат ми![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Искаш да кажеш, че сте приятелки?Тогава работата е по-сериозна, но решението е същото..Първоначално написано от absd
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Много поздрави му давайПървоначално написано от AnIcHkAtA
няма значение какво сиПървоначално написано от absd
решението е 1 и също
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Кажи й, че не ти допада държанието й. Ако не се разбира от дума - много й здраве! А ако другите са ти приятели, няма да се повилияят от нейното мнение и ще запазите приятелството си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.