- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изглежда той се възползва!...
Здравейте!
Значи аз си уговорих среащ с едно момче и се разходжахме после отидохме в нас и той ме целуна и ми беше за първи път ! После по скайп си писахме беше много доволен. Беше си написам на скайп насторението влюбен съм и на другия ден ми каза че не може да пише нещо на скайпа си което не е вярно! Послене ми пишеше по скайп и аз откаких. Една фр каза че са е възползвал ... и онзи ден тя го попитала защо е постъпил така с мен и той заявил че е се е отдал на чувствата си.. казал че ме харесва на 70 процента ама незнам ... държи се студено..
какво да правя?![]()
Като за начало почни да влизаш в часовете по български език.
А пък за момчето ... съжалявам наистина те е използвал !
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
еми питай го какво испитва но искай отговор веднага такива ама нз ще си помисля да ги няма и все пак имай едно на умПървоначално написано от singlelady123
Харесва те на 70 процента...![]()
Ква е тая глупост...
Прецакала си се много здраво мацка...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ела у нас и аз да се възползвам![]()
П.Т. Ами здраво си се прецакала ... тоя там явно просто те е харесвал като (външен вид) може би или просто си е играл с теб ... Намери си друг ...
При любовта проценти,дроби и логаритми нямаНай добре го питай какво изпитва към теб
![]()
Трябва да ме запознаеш с тоя типаж искам да ме научи как да пресмятам чувствата си в проценти като него![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
просто е ползвай калкулатор той сигурно така правиПървоначално написано от Faces
![]()
О боже мой той те е целунал....И сега няма връщане назад
![]()
Това е една целувка недей се превзема..Ако бяхте правили секс и те беше оставил щеше да е различно ама само една целувка![]()
Така че просто изчакай и ако се държи пак студено преминавай на следващия,има и други момчета на тоя свят...
--------------------------------------------------------
ъ ?![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Порастни! ; )Първоначално написано от singlelady123
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Боже... От какво се е възползвал?И какво е спечелил?Една целувка ли?![]()
Е няма такъв използвач просто...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Вече нямаш достойнство сори