- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- работата чок сериоз
ДОБЪР ДЕН ХОРА И АДМИНИ
та имам си гадже дето мноо ме "обича" изневери ми и нещеш ли и простих щото си призна и съжеляваше и ся мнооо яко ме ревнува е аджебъъъъъ как да премахна тая ревност дето съм я "заслужил"
смятай за да искам съвет ко ми е на кратунката кухъъъъ
лелеутиди на преглед
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
при тебе лиПървоначално написано от marjesa
... абе като гледам май много не ти пука за гаджето ти а...?!Първоначално написано от haritov
Ако така говориш на всяка мн ясно че ще те ревнува...
![]()
Събрали сте се...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
неговоря така на всяка просто реших да затапя госпожа "психолога"Първоначално написано от Hilary_
и ще я помоля да не ме упреква за правописа ми та ся
след като съм постоянно с нея след като винаги знае къде съм и едва ли не на задника ми мига един gps и гаджето ми много добре знае кой и помога винаги и кой неспи по цели нощи заради нея![]()
^ ...![]()
![]()
какво ти мига...нее не ми казвай...
![]()
![]()
Иначе ми докажи и, че си само нейн за да не се съмнява...а и тя се съмнява щото самата тя го е направила... и сега си мисли, че и ти ще го направиш...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
твъ беши мноо мъдруПървоначално написано от Hilary_
аз лично мисля че ще го разбере и се съмнявам да не е точно това но знае ли човек може да има и друго и за тва искам съвет за всеки случай![]()
haritov не можеш да я премахнеш...Такова е момичето прсото.Трябва да се примириш![]()
П.П. Не си добър в затапките и наредбите![]()
--------------------------------------------------------
Тревожи се че кармата и ще и го върне за това те тормози оставия да се потормози в ревноста си след като изневерява трябва да си плати някак![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не човек ако кажа това което мисля ще ме баннат доживотПървоначално написано от BlueFace
![]()
Не знам човек ама на тези хора които не приемат критиките на другите и веднага се тварят и обиждат аз им викам ограничениПървоначално написано от haritov
![]()
--------------------------------------------------------
нямаше да я напсувам ама тва което несъм казал не е за малки децаПървоначално написано от BlueFace
Първоначално написано от Xtina
не те са админи