- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Писна ми
Здравейте.
Да ви разкажа да моя проблем, значи писнало ми е от наште постоянно ми правят забележки за нещо:
-не си изчистила това /а всеки ден оправям кревати мия чинии но все намират косур/
-стига си яла ще станеш като прасе
-кажа нещо те веднага го обръщат че съм се била зъбела
Оня ден /четвъртък/ мама взе сладолед и аз в петък се прибрах в нас в 3 беше ми много топло и извадих сладоледа /той беше в една голяма кутия 1200мл / и ги озядох половината че и повече
мама се прибира вечерта вади сладоледа леелеее ти пак си яла много не те ли е срам за 1 ден да ядеш сладаледа баща ми вика тя за товна е толко дебела /а не съм само имам корем/
Другото е че нищо не искат да ми купуват харесам си нещо - Не скъпо е нямаме пари
Така миналата събота излязохме и си харесах едни къси панталонки за 15 лв и мама а не скъпи са нямам пари отива в другия магазин тя си хареса чанта за 42 лв и си я купи --- НИЩО НЕ КАЗАХ ПРЕМЪЛЧАХ СИ
и всякакви е такива проблеми
казвам ви честно идвами да се кача горе на блока и да скоча писна ми да живея в тоя ад писна ми![]()
![]()
Моля ви който може нека помогне без това да говоря с тях не помага
на 16 съм.
А и още нещо въобще не ги е грижа какво става с мен
казах им днес че трябва да ме заведат на лекар защото сутринта се събудих цялата в кръв от носа ми а те ми се изсмяха и мама вика - за най-малкото ще ходиш на лекар ти добре ли си?
и тати вика- мани я луда е
просто хора откачам идва ми да се самоубия или да се махна на някъде моля ви помогнете ми
Първоначално написано от sexy_baby_originale