Здравейте... от доста време ви чета темите и реших и аз малко да се пооплача... последно време (от няколко месеца насам) чуствам, че се озверявам! Много лесно някой може да ме изкара от нерви... спокоен съм единствено и само единствено когато съм с приятелката си през останалото време съм пълен "звяр"... заяждам се с хората, обиждам ги, говоря грубо, изкушавам се да пречукам някой, направо чувствам как злобата в мен прелива... толкова много хора вече се ебават с мен, абе кво ли не... офф.. а днес стана още по зле.. седяхме си с приятелката ми, когато изведнъж нейните приятели довтасаха... не, че са ми неприятни напротив много са печени и как да кажа нямам нищо против тях не ме разбирайте погрешно иии.. малко се поядосах щото когато сме в нейня квартал винаги става така и имаме супер малко време насаме... ии не бях в настроение и малко се поскарах с нейната фр, за което сега спр много съжелявам... просто де да знам и аз, вече се държа много странно, нз и аз какво ми сатава... не искам това да повлиае на връзката ни защото много я обичам просто съм спокоен и забравям всичко когато съм с нея, даже и името си забравям, но когато не съм с нея просто много нервнича, как да кажа... Ако някой е имал подобен проблем и е успял да го овладее да сподели или просто изразете мнение