sladur4etyYy питала съм за работа но ми искат пълномощно от 2-та родители че са съгласни, попитах ги но те не ми дадоха ... отговориха ми така : абе ти луда ли си на 16 години да работиш я ходи и си играй с куклите, тръгнала да ми работи почнаха да се смеят

WaterLilly опитвала съм се да се примирявам но не става, търпя търпя и накрая нервите ми избиват и да си взема навън сладолед пак не става за месец ми се дава по 10-15 лв. и аз гледам да ги пестя за да си купя нещо дреха.А не да не кажеш че нямат пари имат но не ми дават двата общо взимат около 1500 лв но всичко си остава за тях...
Днес баща ми работил там на некой си и били 3 и на 3 тоя им дал по 100лв и аз му викам : Може ли утре или когато си свободен да ми купиш обувки защото с маратонките ми е топло, а той започна да ми вика - 1000 пъти съм ти казвал писна ми да повтарям 1-во ще си купа аз после майка ти и на теб ще ти дам 10 лв да си купиш обувки но нищо повече..

Просто това не се търпи, писна ми винаги да рева и като гледам другите от моя клас винаги с нови дрехи, нагласени а аз НЕ....
Казвам ви много искам да хвана и да се метна пред некой трамвай но това че после те ще си живеят по-добре сигурна съм че въобще няма да им пука