.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен
    Град
    Plovdiv

Козметика след бръснене

Значи искам да ви попитам какво да ползвам след бръснене, че да не ми излизат пъпки? Чувал съм за афтършейв и лосион за след бръснене, но не знам ко е по-доброто и кое как действа? Всъщност ще ми кажете ли какво представляват двете и въобще препоръчайте ми нещо от което не излизат пъпки и обриви. В какъв вид магазини се продават, колко струват ? И моля Ви, без тъпите коментари от рода на "тоа пъ кък шъ ни знай, мноу е прос", защото се рових в Гугъл и нищо не намирих и плюс това баща ми почина преди 4 години и по много други мъжки въпроси нямам кой да питам. Благодаря ви [/quote]

Баща ми използва Нивея. Доволен е.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Абе то не е само "след бръснене". Бръсненето си има чалъми.

Преди бръснене лицето се измива с топла вода и се оставя няколко минути да се отпуснат порите и да омекне кожата. След това с четката и крем / сапун се прави пяна. Който купува гел, или пяна е баси идиота - тия неща от флаконите яко изсушават кожата. Бръснене най-добре с бръснач, или бръсначки с по едно ножче. По-хигиенични са, защото се измиват добре от косми и мазнина от лицето. Жилет с по 3-5 ножчета не могат да се измият ножчетата. В топла влажна баня се множат яко бактерии.
    Бръсненето - първо се започва с бузите, мустака, брадичка, врат. Първия път по посока на косъма. Ако си удряте контра - не директно на 180 градуса, а се завърта на 90 градуса по часовниковата стрелка. След това на 270 градуса спрямо първото бръснене и чак тогава е срещу косъма.

След бръснене лицето се измива със СТУДЕНА вода и се подсушава с чиста кърпа. За след бръснене - афтършейв без алкохол (изсушава кожата). Евтиния вариант са лосионите на нивеа. Скъпи - колкото искате.
    Grumpy old madman

Моят баща също ползва продуктите на Нивея и мисля, че е доволен.
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си