- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- мразите ли ?
Мразите ли някого от даскалото и за6то ?![]()
![]()
не мразя никого, просто няколко човека ме дразнят, защото са смешни с поведението си ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
Чак да мразя - не, но определено има доста хора, които не са ми симпатични. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Доста хора от даскалото не са ми симпатични, а около 2-3 човека не мога да ги понасям!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
еми никой е мразя, не само от даскалото, по принцип не съм такава злобарка че да мразя някой. Но естествено има хора които ме дразнят и не ги харесвам
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
не,който ме дразни бързо си оправяме сметките![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
Мразя ситуации, не хора. Иначе има човеци, които ме отвращават с лицемерието си. Най-лошото е, че ми се водят приятели. Но избягвам да хабя нервите си за неща, които говорят лошо за някого- не за мен.![]()
Мразя един определен учител, поради защото ми хвърляше 5 години прах в очите... не бих бил разочарован да му се паднат най-тъпите деца в света от следващия випуск, за да си има проблеми!!!
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Да, защото това момиче просто не престава да се подиграва на хоарата .Просто сарказмът й няма край.![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ мразя никого ! Нито от училище , нито от живота !
Човек , който мрази не е щастлив !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
чак да мразя не....![]()
Не мразя обаче доста хора ме дразнят и се опитват да се правят на велики и най-най![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да и не един.![]()
Мразя някои хора само на моменти, но лесно ми минава. Има обаче доста, които не харесвам.
Силно нещо е омразата. Има хора, които ме дразнят, ама само толкова.
nicolepcd
Мразех целия си клас така, както те ме мразеха, мразя и повечето хора, които познавам.
Live now, this is your time!
Всички се изкарахте, че никой не мразите ама наживо повечето хора са някви озлобени...
Аз мразя 1-2 човекаИма и други, които просто не ги харесвам.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не мога да мразя. Но има доста дето не понасям.
Stay up all night with the stars *
Като цяло не мразя никои,просто не харесвам държанието им..
Примерно учителите по Химия и Физика.ВЛУДЯВАТ МЕ.Химичката е отвратителна баба,а тая по физика просто не ми допада,преподаването и е страшно лигаво.
От класа ми не ми допадат 4-5 човека.С другите по един или друг начин намирам общ език.
С Останалите от училището мога да кажа,че се разбирам.Дразни ме само една шестокласничка..Иначе другите са супер яки![]()