.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Стойностен ужас?!

КАжете ми един стойностен ужас,моля ви... От близо 2 месеца се запалих по Хорър жанра,но просто вече изгледах всички,които горе-долу стават за нещо,а не са поредната смехотворна боза . Гледала съм Гняв 1,2,3 , Сайлънт Хил , ПРедизвестена Смърт 1,2 ,Когато звънне непознат , Писък 1,2 , Мръчна вода,Тексаско клане,Погрешен завой,Огледала,НЕканеното, Ероденото (или Нероденият нз точно),Хелоуин(2007),Торбалан, ТЕ чакат,Восъчната къща,Апартамент 1303,Аз съм легенда, From Within и други ,от които полоlината не ми харесват.Напишете тук някой ужас,които наистина ви е харесал,които си заслужава гледането. Знам ,че има много такива теми,но реших да направя нова.Без мнения по въпросd,ако може.През к*ра ми е ,че нsкой решил да се прави на важен. Благодаря предварително

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Бих ти препоръчал/а филма Psycho от 1960г и Shaun of the Dead 2004г Поне за филма Психо бих казал че си истински Хорър не тези КОМЕРСИ дето си написал/а по горе

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Mn,mn stoinostni ujasi,tva sa - Chaos,High Tension i Frontiers Preduprejdavam,4e sa 18+ xaxax
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Бих ти препоръчал/а филма Psycho от 1960г и Shaun of the Dead 2004г Поне за филма Психо бих казал че си истински Хорър не тези КОМЕРСИ дето си написал/а по горе
    Аз не съм казала,че тези горе ми харесват.Споделих ,че съм ги гледала и само някои са ми харесали.Благодаря за филмите!

Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    Mn,mn stoinostni ujasi,tva sa - Chaos,High Tension i Frontiers Preduprejdavam,4e sa 18+ xaxax

Град
    Sofia
    Леле,току що гледах The Broken не се учудвай ако до 40тата минута нищо не разбереш,оттам нататъка обачее..
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен Аватара на machoka
    Имаше един с една мъгла.... някой сеща ли се... хубав филм е

Град
    Shove IT
    The Fog ?

Град
    Sofia
    The Mist е много по-добър,все пак Steven King

Леле,току що гледах The Broken не се учудвай ако до 40тата минута нищо не разбереш,оттам нататъка обачее..
    ееее 10х доверявам ти се,ще го дръпна СЕга виждам ..има мн негативни коментари... http://www.zamunda.net/details.php?i...#startcomments

The Mist е много по-добър,все пак Steven King
    Инфо???

Извинявай,че спамя в твоята тема,но..
    'неканенато' хубав ли е?

Моят кървав Свети Валентин 2009 / Къщата 2008 / Погребването 2009
    За тези нови и горе-долу хубави се сещам

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Извинявай,че спамя в твоята тема,но..
    'неканенато' хубав ли е?
    няма нищо... филма е супер .има мигове,в които те е страх, и вкоито има напрежение...абе гледай го

Цитирай Първоначално написано от LetTheMusicTalks
    Моят кървав Свети Валентин 2009 / Къщата 2008 / Погребването 2009
    За тези нови и горе-долу хубави се сещам
    10х за филмчетата

Цитирай Първоначално написано от Nefarian
    The Fog ?
    Не, за друга мъгла ставаше въпрос, където главните актьори и много други хора са затоврени в един супермаркет.. а отвън е страшно )

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    The Fog ?
    Не, за друга мъгла ставаше въпрос, където главните актьори и много други хора са затоврени в един супермаркет.. а отвън е страшно )
    THE MIST

^^точно така, много добро филмче )

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от puhi14
    ееее 10х доверявам ти се,ще го дръпна СЕга виждам ..има мн негативни коментари... http://www.zamunda.net/details.php?i...#startcomments

Ами как да ти кажа,не вярвам да ти хареса,защото незнам какъв вид ужаси харесваш..но наистина в началото няма никакво действие и е доста скучничък после накрая като се разбира всичко е малко стряскащ.

А за The Mist,той е по Steven King и е както каза мачока за едни хора затворени в супермаркет,не могат да излязат защото навън има някаква много гъста мъгла и в нея има някакви откачени неща,които убиват всеки,който излезе.За този филм помня 1 нещо,краят му е ужасно откачен.

Иначе ти само ми дай за ужаси да говоря..от както се помня го гледам този жанр и съм гледала почти всеки такъв филм,ама да не казвам голяма дума сега хаха

Потърси също в З***нда там в секция ужасии и прочети коментари сама ще избереш

Град
    Sofia
    Аz 1 път точно по каталога на Замунда си проверявах кои съм гледала и ми се събраха към 140 филма само от каталога ,отделно нямам идея колко са тези които съм гледала но ги нямаше tam

The Fog ?
    The Mist на Стивън Кинг.

Дето свърши супер тъпо.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    Иначе ти само ми дай за ужаси да говоря..от както се помня го гледам този жанр и съм гледала почти всеки такъв филм,ама да не казвам голяма дума сега хаха
    Ми харесвам такива като Предизвестена смърт..но не и като Погрешен завой.Иии споко ве,говори си за ужаси...би ми било приятно тази темичка да се развие

Цитирай Първоначално написано от LetTheMusicTalks
    Потърси също в З***нда там в секция ужасии и прочети коментари сама ще избереш
    Предпочитам да се доверя на вас.

Град
    Непостоянно
    The Fog ?
    гледала съм го тоя

бтв погрешен завой ако авторката не го слага към бозата.. или пък предизвестена смърт.. нз просто.. тва и в детската градина няма да ги е шубе.. особено за първия тоталния шаблон откъм сценарий.

глей stay alive .. за мен тва още е най-добрия филм
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshata
    The Fog ?
    гледала съм го тоя

бтв погрешен завой ако авторката не го слага към бозата.. или пък предизвестена смърт.. нз просто.. тва и в детската градина няма да ги е шубе.. особено за първия тоталния шаблон откъм сценарий.

глей stay alive .. за мен тва още е най-добрия филм
    Ами аз с тези филми се запалих по Хорърите ... явно още съм бебе...

Град
    Непостоянно
    Ми нз, но след като гледаш 5 различни филми, в които има едно и също.. в случая група младежи забили се на възможно най-безлюдното място на света (за да няма кой да ги спаси) и там има или уродливи същества или луд еднорък с резачка.. някак си става изтъркано.
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си