- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стойностен ужас?!
КАжете ми един стойностен ужас,моля ви...От близо 2 месеца се запалих по Хорър жанра,но просто вече изгледах всички,които горе-долу стават за нещо,а не са поредната смехотворна боза . Гледала съм Гняв 1,2,3 , Сайлънт Хил , ПРедизвестена Смърт 1,2 ,Когато звънне непознат , Писък 1,2 , Мръчна вода,Тексаско клане,Погрешен завой,Огледала,НЕканеното, Ероденото (или Нероденият нз точно),Хелоуин(2007),Торбалан, ТЕ чакат,Восъчната къща,Апартамент 1303,Аз съм легенда, From Within и други ,от които полоlината не ми харесват.Напишете тук някой ужас,които наистина ви е харесал,които си заслужава гледането. Знам ,че има много такива теми,но реших да направя нова.Без мнения по въпросd,ако може.През к*ра ми е ,че нsкой решил да се прави на важен. Благодаря предварително
![]()
Бих ти препоръчал/а филма Psycho от 1960г и Shaun of the Dead 2004гПоне за филма Психо бих казал че си истински Хорър не тези КОМЕРСИ дето си написал/а по горе
Mn,mn stoinostni ujasi,tva sa - Chaos,High Tension i FrontiersPreduprejdavam,4e sa 18+ xaxax
Първоначално написано от angellove
Аз не съм казала,че тези горе ми харесват.Споделих ,че съм ги гледала и само някои са ми харесали.Благодаря за филмите!Първоначално написано от MarkKnight
![]()
Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
Леле,току що гледах The Broken не се учудвай ако до 40тата минута нищо не разбереш,оттам нататъка обачее..![]()
![]()
Имаше един с една мъгла.... някой сеща ли се... хубав филм е
The Mist е много по-добър,все пак Steven King
ееее 10хПървоначално написано от JUSTDNB
доверявам ти се,ще го дръпна
![]()
СЕга виждам ..има мн негативни коментари... http://www.zamunda.net/details.php?i...#startcomments
Инфо???Първоначално написано от JUSTDNB
Извинявай,че спамя в твоята тема,но..
'неканенато' хубав ли е?
Моят кървав Свети Валентин 2009 / Къщата 2008 / Погребването 2009
За тези нови и горе-долу хубави се сещам![]()
няма нищо...Първоначално написано от YouCantStopMe
филма е супер .има мигове,в които те е страх, и вкоито има напрежение...абе гледай го
![]()
10х за филмчетатаПървоначално написано от LetTheMusicTalks
![]()
Не, за друга мъгла ставаше въпрос, където главните актьори и много други хора са затоврени в един супермаркет.. а отвън е страшно )Първоначално написано от Nefarian
THE MISTПървоначално написано от machoka
Първоначално написано от puhi14
Ами как да ти кажа,не вярвам да ти хареса,защото незнам какъв вид ужаси харесваш..но наистина в началото няма никакво действие и е доста скучничък после накрая като се разбира всичко е малко стряскащ.
А за The Mist,той е по Steven King и е както каза мачока за едни хора затворени в супермаркет,не могат да излязат защото навън има някаква много гъста мъгла и в нея има някакви откачени неща,които убиват всеки,който излезе.За този филм помня 1 нещо,краят му е ужасно откачен.![]()
Иначе ти само ми дай за ужаси да говоря..от както се помня го гледам този жанр и съм гледала почти всеки такъв филм,ама да не казвам голяма дума сега хаха
Потърси също в З***нда там в секция ужасии и прочети коментари сама ще избереш![]()
Аz 1 път точно по каталога на Замунда си проверявах кои съм гледала и ми се събраха към 140 филма само от каталога ,отделно нямам идея колко са тези които съм гледала но ги нямаше tam![]()
![]()
The Mist на Стивън Кинг.Първоначално написано от machoka
Дето свърши супер тъпо.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми харесвам такива като Предизвестена смърт..но не и като Погрешен завой.Иии споко ве,говори си за ужаси...би ми било приятно тази темичка да се развиеПървоначално написано от JUSTDNB
![]()
Предпочитам да се доверя на вас.Първоначално написано от LetTheMusicTalks
![]()
![]()
гледала съм го тояПървоначално написано от machoka
![]()
бтв погрешен завой ако авторката не го слага към бозата.. или пък предизвестена смърт.. нз просто.. тва и в детската градина няма да ги е шубе.. особено за първия тоталния шаблон откъм сценарий.
глей stay alive .. за мен тва още е най-добрия филм
.!.
Ами аз с тези филми се запалих по ХоръритеПървоначално написано от woshata
... явно още съм бебе...
![]()
Ми нз, но след като гледаш 5 различни филми, в които има едно и също.. в случая група младежи забили се на възможно най-безлюдното място на света (за да няма кой да ги спаси) и там има или уродливи същества или луд еднорък с резачка.. някак си става изтъркано.![]()
.!.