.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    Хаха ти улучи на кой да го кажеш Аз да не кажа,че съм чела всички негови книги и след тва филмите
    Шапка ти свалям Лично мен обаче филмите не ми харесаха толкова...

По темата ; Сетих се за Градски Легенди 1 2 и 3 мн са интересни.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    хахаха CHAOS,HIGH TENSION,THE AMYTIVILLE HORROR,FRONTIERS - тва са филмите
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    В думите на хората ;)
    До ся гледах 28 Days Later / 28 Weeks Later хммм доста добри за губене на време

Ей до ся гледах пещерата няква румънска дупка и тн The Cave (2005) За***да го има хубав е

Phantoms, по романа на Дийн Кунц. Доста интересен за ужас. Оригинален...но прочети и книгата. Много стойностен роман от жанра ужаси.

Windchill
    Хубав филм, започва малко бавно ни е просто невероятен. Не е като традиционалните хоръри... самата ситуация в която изпадат прави филма страшен... а не че има кръв. To по-скоро няма. Гледай го.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    и освен това има филми като The Blair Witch Project,тва е по-дълбок филм и не очаквай кървища и рязане,там е само чист страх,др такъв е Phobia,Rest Stop има и други
    УЖАСНО Е :Х -най-лошото е, че е по действителен случай. мн мн гадно! само че накрая не разбрах кво му стана на майк...
    аве егати страха

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    Цитирай Първоначално написано от TheGoldenBoy
    The Hills Have Eyes 1 и 2 ........... :P
    Гледала съм го
    Абе, гледайте оригинала на The Hills... от 70' и някоя май беше

http://www.youtube.com/watch?v=26jvG4THLIE ето ви стойностен ужас
    Blacula, Dracula's soul brother
    http://www.youtube.com/watch?v=hL35X...eature=related
    Цитирай Първоначално написано от bababe
    Ай зеха да ми излизат едни много гадни косми по корема и около гърдите.
    Чудя се да ги махам ли ,но с какво

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Slashy
    и освен това има филми като The Blair Witch Project,тва е по-дълбок филм и не очаквай кървища и рязане,там е само чист страх,др такъв е Phobia,Rest Stop има и други
    УЖАСНО Е :Х -най-лошото е, че е по действителен случай. мн мн гадно! само че накрая не разбрах кво му стана на майк...
    аве егати страха

Ми да ти кажа аз бях потресена карто го изгледах и като се поразрових се оказа,че естесвено не е било съвсем по действителен случай,така че спи спокойно
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    е, тва не са истинските кадри де, ама се пак е имало такива случки с тея студенти

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Гледай Shrooms,ако обичаш психо филмчета...Тъкмо щях да питам защо никой не е споменал Saw I-V ,но после видях че някой се е сетил за него хаха..Това за мен е най стойностния филм..А ако искаш мога да ти кажа 1 филм от който няма да спиш и да ядеш сигурно с дни..Обаче няма никъв сюжет и е доста еднообразен..Но за сметка на това..сцените по въпрос на кръв и бруталност са му в повечено наистина ( ) но все пак искаш стойностни филми,този не е такъв,просто е якото клане и кво ли не още..Но ае карай щи го кажа хах "Мъченици" дано не се излъжеш да го гледаш хах...(бз се) То всичките почти яки филми които щях да ти кажа си ги изредила...оо сетих се за един "страшен филм 1-4" хахахаха (пак се бъзикам) нещо ме е хванала лигнята,ще ме извинявате
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Sofia
    Shrooms хич не ми хареса - най-обикновен,със адски банален сюжет...чакам включване от Cunt-и

the exorcist не е лош, стар е, но определено е по-стойностен от бозавата продукция от последните години.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Freddy vs. Jason!!!

^ да, както и цялата поредица Nightmares on Elm Street това е класика

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Сетих се за един ужас/психо,надявам се да не го е казал някой преди мен,ако не,извинявам се The Uninvited е филмчето...На мен лично мн ми хареса
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на gabi_94
    "Последен изход" - мисля че има три филма, аз съм гледала първия и е жесток!!!!!!!!!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    "Последен изход" - мисля че има три филма, аз съм гледала първия и е жесток!!!!!!!!!!!
    втората част е най-добрата ; ]]

днес ми пратиха един The last house on the left хубав е, но няма никъде суб в нета за него

Cube Трилогията

1-Cube
    2-Cube II - Hypercube
    3-Cube-Zero

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз под стойностен разбирам най-малкото смислен , с логичен сюжет и ясен край, т.е. липсва частта в която незнайно-какви зомбита излизат от незнайно-къде и незнайно-защо почват да колят по брутален начин някакви хора , които от незнайно-какъв зор сами се бутат при тях
    Та на тоя принцип предпочитам следните:
    Saw I-V
    Final Destination
    Walled In - доста ми хареса като замисъл , определено препоръчвам като стойностен
    Cube - може би само първата част
    Uninvited

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си