- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ахх..любов,любов
..Запознах се с новите в ншата компания от една дискотека!!Там си харесах един и след 3 дена тръгнахме..На другия ден бяхме на дискотека и там видях едни познати,които във времето дойдоха в нашата компания,нО ИМАше и едно ново момче,което не бях виждала преди!Много ми хареса,но аз имам гадже и кофти да се заглеждам!!И от този ден не спирам да мисля за новия в комапнията!Бих тръгнала с него,ноооо има еидн голям проблем! Дали,като скъсам -гаджето си всичко в тая компания ще да се промени !Той ме обича '/приятелят ми/ ...почти всички в нашата компания са и негови и мои приятели и незнам дали няма да ме намразят!..Другата причина поради,която не съм много сигурна дали искам да съм с НОВОТО МОМЧЕ е ,че негов приятел м харесва ии не искам заради мен да стават ''войни''..Мерси за отделеното време,може да не е много разбрано написано,но в главата мие такава боза,че просто нямам думи..![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Тръгнах те преди 3 дена и той те обича аПървоначално написано от miss_ludataa
споко не е влюбен в теб поредния пример как тия думи се използват напразно.Съвета ми към теб е разбери кво искаш и дръж на него не 1 ден така на другия иначе не бъди фурнаджийска лопата.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ако не си сигурна дали другият ще ти върже по-добре не рискувай.Може да изгубиш,ако рискуваш на сляпо.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
+1Първоначално написано от Faces
![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
ехх тая обич от 3 дни искам и аз такава...![]()
![]()
По темата... псоледния да затови вратата ...
Избирай един и тва е!!! А не през няколко дни с различни...или всичките ги зарежи...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми ако са умни хора трябва да ти теглят една майна...Само се ебаваш с момчето по тоя начин.Когато не си сигурна кфо искаш защо тръгна с него...??? Сега щом нямаш чувства няма смисъл да го нараняваш повече .Доколкото за това с приятелят , ако му е инстински приятел ще се радва за него и няма да се намесва във връзката ви.
Иначе като цяло много тъпа работа![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от Hilary_
\Първоначално написано от miss_ludataa
СЛЕД 3 ДНИ.Поне аз до колкото разбрах са тръгнали 3 дни след като са се запознали,а не че ходят от вече 3 дни.Те могат да са тръгнали на третия ден откакто се познават,но от тогава месец-две да са минали.авторката нека все пак да каже наистина по този въпрос как стоят нещата,защото е трудно да се разбере
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Аман от глупави и заблудени момичета,мислещи се за голямата работа,тръгвайки с първия,който им хареса.Вие се влюбвате през 3 дена бе мамка му.Пичовете трябва наистина да ти телгят яката майна,а ти ако имаш някакво достойнство,по-добре да се скриеш за известно време.И добре,не са 3 дни,а са 4.Тя пише,че са тръгнали 3 дни след като са се запознали,а на следващия ден се "влюбила" в новия.Просто си мислите,че е яко за ебавка да си запълвате времето като си харесате някой и той ви хареса,да тръгнете.За самочувствие ли го правите,за какво?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
mhm izvinqvai 4e 6te ti go kaja ama tva si e jivo kyrventiistvo.ti si sas edin ot skoro yj mn si go xaresvala.a idva nqkav nov i aide na nego.... :P :P taka ne se pravi
спри се малко бе момиче... не може да имаш всяко хубаво момчееизобщо и грам не държиш на приятеля си щом така се оглеждаш непрекъснато за нови момчета...та дори искаш и да имаш връзка с тях...разбери какво искаш..ние няма как да ти помогнем
аз си имам гадже и се заглеждам по някое хубаво момиче няма начин но знам какво испитвам към гаджето си и само си гледам ако тя ми каже че не се заглежда по момчета ще ме излъже и ако скъсаш и тръгнеш с другия и си харесаш някой пич след 3 4 дена нова тема ли ще пишеш??????????????????????????????????
ЖЕНАТА Е КАТО МАЙМУНАТА НЕ СЕ ПУСКА ОТ ЕДИН КЛОН ДОКЪТО НЕ СЕ ХВАНЕ ЗДРАВО ЗА ДРУГ
В днешно време думите ОБИЧАМ ТЕ вече толко са се изтъркали, че нямам думи...Хора за да кажете на един човек ОбИчАм Те трябва да го чувсвате, а не просто ей така за да му замажете очите...просто нямам думи...![]()
![]()
![]()
Съгласна съм с мнението написано преди моето.. само,че според мен, ако найстина твоят приятел те обича и ти го отрежеш, заради въпростното момче.. има и вероиатност да не се получи нищо. "Новото" момче в компанията ако му е истински приятел не би тръгнал с теб, при условие че.. в случая твоят "бъдещ бивш" изпитва такива чувства към тебе!
Дано ме разбрахте какво искам да кажа!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
+1Първоначално написано от Mi6inka