.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Ахх..любов,любов

..Запознах се с новите в ншата компания от една дискотека!!Там си харесах един и след 3 дена тръгнахме..На другия ден бяхме на дискотека и там видях едни познати,които във времето дойдоха в нашата компания,нО ИМАше и едно ново момче,което не бях виждала преди!Много ми хареса,но аз имам гадже и кофти да се заглеждам!!И от този ден не спирам да мисля за новия в комапнията!Бих тръгнала с него,ноооо има еидн голям проблем! Дали,като скъсам -гаджето си всичко в тая компания ще да се промени !Той ме обича '/приятелят ми/ ...почти всички в нашата компания са и негови и мои приятели и незнам дали няма да ме намразят!..Другата причина поради,която не съм много сигурна дали искам да съм с НОВОТО МОМЧЕ е ,че негов приятел м харесва ии не искам заради мен да стават ''войни''..Мерси за отделеното време,може да не е много разбрано написано,но в главата мие такава боза,че просто нямам думи..
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Град
    Някъде по вятъра разпилян

Re: Ахх..любов,любов

Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    ..Запознах се с новите в ншата компания от една дискотека!!Там си харесах един и след 3 дена тръгнахме..На другия ден бяхме на дискотека и там видях едни познати,които във времето дойдоха в нашата компания,нО ИМАше и едно ново момче,което не бях виждала преди!Много ми хареса,но аз имам гадже и кофти да се заглеждам!!И от този ден не спирам да мисля за новия в комапнията!Бих тръгнала с него,ноооо има еидн голям проблем! Дали,като скъсам -гаджето си всичко в тая компания ще да се промени !Той ме обича '/приятелят ми/ ...почти всички в нашата компания са и негови и мои приятели и незнам дали няма да ме намразят!..Другата причина поради,която не съм много сигурна дали искам да съм с НОВОТО МОМЧЕ е ,че негов приятел м харесва ии не искам заради мен да стават ''войни''..Мерси за отделеното време,може да не е много разбрано написано,но в главата мие такава боза,че просто нямам думи..
    Тръгнах те преди 3 дена и той те обича а споко не е влюбен в теб поредния пример как тия думи се използват напразно.Съвета ми към теб е разбери кво искаш и дръж на него не 1 ден така на другия иначе не бъди фурнаджийска лопата.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ако не си сигурна дали другият ще ти върже по-добре не рискувай.Може да изгубиш,ако рискуваш на сляпо.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Русе

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Тръгнах те преди 3 дена и той те обича а споко не е влюбен в теб поредния пример как тия думи се използват напразно.Съвета ми към теб е разбери кво искаш и дръж на него не 1 ден така на другия иначе не бъди фурнаджийска лопата.
    +1
    People never change, they just become more of who they really are ... ;;;

Мега фен Аватара на Hilary_
    ехх тая обич от 3 дни искам и аз такава... По темата... псоледния да затови вратата ... Избирай един и тва е!!! А не през няколко дни с различни...или всичките ги зарежи...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми ако са умни хора трябва да ти теглят една майна... Само се ебаваш с момчето по тоя начин.Когато не си сигурна кфо искаш защо тръгна с него...??? Сега щом нямаш чувства няма смисъл да го нараняваш повече .Доколкото за това с приятелят , ако му е инстински приятел ще се радва за него и няма да се намесва във връзката ви.
    Иначе като цяло много тъпа работа

--------------------------------------------------------

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ехх тая обич от 3 дни искам и аз такава... По темата... псоледния да затови вратата ... Избирай един и тва е!!! А не през няколко дни с различни...или всичките ги зарежи...

Супер фен Аватара на vampirekiss

..Запознах се с новите в ншата компания от една дискотека!!Там си харесах един и след 3 дена тръгнахме..
    \

СЛЕД 3 ДНИ.Поне аз до колкото разбрах са тръгнали 3 дни след като са се запознали,а не че ходят от вече 3 дни.Те могат да са тръгнали на третия ден откакто се познават,но от тогава месец-две да са минали.авторката нека все пак да каже наистина по този въпрос как стоят нещата,защото е трудно да се разбере
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    столицата
    Аман от глупави и заблудени момичета,мислещи се за голямата работа,тръгвайки с първия,който им хареса.Вие се влюбвате през 3 дена бе мамка му.Пичовете трябва наистина да ти телгят яката майна,а ти ако имаш някакво достойнство,по-добре да се скриеш за известно време.И добре,не са 3 дни,а са 4.Тя пише,че са тръгнали 3 дни след като са се запознали,а на следващия ден се "влюбила" в новия.Просто си мислите,че е яко за ебавка да си запълвате времето като си харесате някой и той ви хареса,да тръгнете.За самочувствие ли го правите,за какво?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    ByRgas
    mhm izvinqvai 4e 6te ti go kaja ama tva si e jivo kyrventiistvo.ti si sas edin ot skoro yj mn si go xaresvala.a idva nqkav nov i aide na nego.... :P :P taka ne se pravi

Мега фен Аватара на Mi6inka
    спри се малко бе момиче... не може да имаш всяко хубаво момчее изобщо и грам не държиш на приятеля си щом така се оглеждаш непрекъснато за нови момчета...та дори искаш и да имаш връзка с тях...разбери какво искаш..ние няма как да ти помогнем

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Аман от глупави и заблудени момичета,мислещи се за голямата работа,тръгвайки с първия,който им хареса.Вие се влюбвате през 3 дена бе мамка му.Пичовете трябва наистина да ти телгят яката майна,а ти ако имаш някакво достойнство,по-добре да се скриеш за известно време.И добре,не са 3 дни,а са 4.Тя пише,че са тръгнали 3 дни след като са се запознали,а на следващия ден се "влюбила" в новия.Просто си мислите,че е яко за ебавка да си запълвате времето като си харесате някой и той ви хареса,да тръгнете.За самочувствие ли го правите,за какво?
    +1 сори ама е вярно

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аз си имам гадже и се заглеждам по някое хубаво момиче няма начин но знам какво испитвам към гаджето си и само си гледам ако тя ми каже че не се заглежда по момчета ще ме излъже и ако скъсаш и тръгнеш с другия и си харесаш някой пич след 3 4 дена нова тема ли ще пишеш??????????????????????????????????

ЖЕНАТА Е КАТО МАЙМУНАТА НЕ СЕ ПУСКА ОТ ЕДИН КЛОН ДОКЪТО НЕ СЕ ХВАНЕ ЗДРАВО ЗА ДРУГ

В днешно време думите ОБИЧАМ ТЕ вече толко са се изтъркали, че нямам думи...Хора за да кажете на един човек ОбИчАм Те трябва да го чувсвате, а не просто ей така за да му замажете очите...просто нямам думи...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Еми ако са умни хора трябва да ти теглят една майна... Само се ебаваш с момчето по тоя начин.Когато не си сигурна кфо искаш защо тръгна с него...??? Сега щом нямаш чувства няма смисъл да го нараняваш повече .Доколкото за това с приятелят , ако му е инстински приятел ще се радва за него и няма да се намесва във връзката ви.
    Иначе като цяло много тъпа работа

+1 !
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Съгласна съм с мнението написано преди моето.. само,че според мен, ако найстина твоят приятел те обича и ти го отрежеш, заради въпростното момче.. има и вероиатност да не се получи нищо. "Новото" момче в компанията ако му е истински приятел не би тръгнал с теб, при условие че.. в случая твоят "бъдещ бивш" изпитва такива чувства към тебе!

Дано ме разбрахте какво искам да кажа!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    спри се малко бе момиче... не може да имаш всяко хубаво момчее изобщо и грам не държиш на приятеля си щом така се оглеждаш непрекъснато за нови момчета...та дори искаш и да имаш връзка с тях...разбери какво искаш..ние няма как да ти помогнем
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си