- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бели сандали
ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ ПРОБЛЕМ ..ИМАМ БЕЛИ ПЕТНА ПО ЛИЦЕТО..ОТ ЛЯТО 2008 на 13 съм и ходих на кожен..и винаги ми казват,че е от пубертета..предписаха ми лекарство,но помогна временно и пак се появиха 2ино по -големи..И тъй де,ако някои има този проблем да сподели какво мога да направя по въпроса![]()
[/b]
Защо пък бели САНДАЛИ?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Защото някой си е мислел за сандали![]()
![]()
Първоначално написано от melinor
![]()
![]()
![]()
opaa
сандали?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от LetTheMusicTalks
![]()
![]()
и какво очакваш? Да дадем по експертно мнение от дерматолога ли?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Той лекаря си е казал квот тряя!![]()
ммм,ари смешно да ша го оставя като сандали..начи лекарката ми каза,че е от пубертета,ама аз не искам да ходя ся лятото с огромни бели петна по лицето..За това ,ако някой знае нещо да пише
![]()
Спирт? Някав крем?
emi mojiKoi kot znai ..to lekarite v na6iq t1p grad n6 ne razbirat..pogledna ma za 1 sekunda, i vika n6 ti nqma..a lqtoto kat otida na basein petnata beli ujasno sedqt..da ne govorim,4e sa grapavi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отиди в друг град?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!