.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Бели сандали

ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ ПРОБЛЕМ ..ИМАМ БЕЛИ ПЕТНА ПО ЛИЦЕТО..ОТ ЛЯТО 2008 на 13 съм и ходих на кожен..и винаги ми казват,че е от пубертета..предписаха ми лекарство,но помогна временно и пак се появиха 2ино по -големи..И тъй де,ако някои има този проблем да сподели какво мога да направя по въпроса [/b]

Голям фен Аватара на melinor
    Защо пък бели САНДАЛИ?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Защото някой си е мислел за сандали

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Защо пък бели САНДАЛИ?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    сандали?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от LetTheMusicTalks
    Защото някой си е мислел за сандали

Град
    Пловдив
    и какво очакваш? Да дадем по експертно мнение от дерматолога ли?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Той лекаря си е казал квот тряя!

ммм,ари смешно да ша го оставя като сандали..начи лекарката ми каза,че е от пубертета,ама аз не искам да ходя ся лятото с огромни бели петна по лицето ..За това ,ако някой знае нещо да пише

Спирт? Някав крем?

emi moji Koi kot znai ..to lekarite v na6iq t1p grad n6 ne razbirat..pogledna ma za 1 sekunda, i vika n6 ti nqma..a lqtoto kat otida na basein petnata beli ujasno sedqt..da ne govorim,4e sa grapavi

Град
    Пловдив
    отиди в друг град?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си