- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с височината !!!
На 14 съм а съм едва около 1.63,предложете някви начини да ускоря растежа си.И искам да знам кое в баскета помага,щото не ми доставя удоволствие да играя баскет(а футбол) и искам да знам ,кое по точно - отскока или.....Иначе мерси предварително
![]()
Отскока помага за растежа. Но ако родителите ти са ниски не очаквай да станеш кой знай колко висок!![]()
Еми Чичо ми е висок,баща ми не е нисък,майка ми е средна,вуйчо ми е висок,едната ми баба е висока.Само другата ми баба е по ниска и от менедва ли е от гена
и аз съм толкова високаПървоначално написано от s0methingStange
до ген си е
Нищо не можеш да направиш
и аз отначало се притеснявах за височината си
но сега си се харесвам така както съм![]()
![]()
Преди време беше нашумял термина подскоци за височина пробвай 10 мин да скачаш на ден то е същотото се1 да тренираш баскетбол волейбол
ами волейбола и той ли не ти харесва? Аз съм момиче и съм 1.70, майка ми е по-ниска от мен, баща ми е 1.73, така че не би следвало аз да съм висока, ама съм, всъщност аз не съм супер висока де . Не всичко е до ген. Не се притеснявай, когато бах 4ти клас имах братовчед който беше колкото мен висок и беше 8 клас, сега е 12клас и е 1.90, а и неговите родители са ниски, освен това нищо не тренира
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
до ген еПървоначално написано от gabi_94
това, че родителите му не са високи, не означава, че не са му предали такъв ген
понякога е през поколение
по-добре не се ебавай с хормоните си. Няма перфектни хора.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
ПРЕЗ поколение е а на колко си?Ако си 14-15-16 има достатъчно време още да порастнеш
Има още време ,сега просто си спортувай без да пренатоварвания.
Йога и мъдрост
^^ \/
Мерси за отговорите,продължавайте...![]()
Продължавам![]()
Спокойноо..Аз какво да кажа като съм на 16, а съм 160см..
Дразня си се на ръста.. но съм чувала,че до 22 годишна възраст човек все ръсте и се развива..
![]()
![]()
Спортувайте бе хора