.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Каварна

Проблем с височината !!!

На 14 съм а съм едва около 1.63,предложете някви начини да ускоря растежа си.И искам да знам кое в баскета помага,щото не ми доставя удоволствие да играя баскет(а футбол) и искам да знам ,кое по точно - отскока или.... .Иначе мерси предварително

Отскока помага за растежа. Но ако родителите ти са ниски не очаквай да станеш кой знай колко висок!

Град
    Каварна
    Еми Чичо ми е висок,баща ми не е нисък,майка ми е средна,вуйчо ми е висок,едната ми баба е висока.Само другата ми баба е по ниска и от мен едва ли е от гена

Има време да пораснеш само на 14 си все пак.

Град
    в света на приключенията ..

Re: Проблем с височината !!!

Цитирай Първоначално написано от s0methingStange
    На 14 съм а съм едва около 1.63,предложете някви начини да ускоря растежа си.И искам да знам кое в баскета помага,щото не ми доставя удоволствие да играя баскет(а футбол) и искам да знам ,кое по точно - отскока или.... .Иначе мерси предварително
    и аз съм толкова висока
    до ген си е
    Нищо не можеш да направиш

и аз отначало се притеснявах за височината си
    но сега си се харесвам така както съм

Преди време беше нашумял термина подскоци за височина пробвай 10 мин да скачаш на ден то е същотото се1 да тренираш баскетбол волейбол

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами волейбола и той ли не ти харесва? Аз съм момиче и съм 1.70, майка ми е по-ниска от мен, баща ми е 1.73, така че не би следвало аз да съм висока, ама съм, всъщност аз не съм супер висока де . Не всичко е до ген. Не се притеснявай, когато бах 4ти клас имах братовчед който беше колкото мен висок и беше 8 клас, сега е 12клас и е 1.90 , а и неговите родители са ниски, освен това нищо не тренира
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ами волейбола и той ли не ти харесва? Аз съм момиче и съм 1.70, майка ми е по-ниска от мен, баща ми е 1.73, така че не би следвало аз да съм висока, ама съм, всъщност аз не съм супер висока де . Не всичко е до ген. Не се притеснявай, когато бах 4ти клас имах братовчед който беше колкото мен висок и беше 8 клас, сега е 12клас и е 1.90 , а и неговите родители са ниски, освен това нищо не тренира
    до ген е това, че родителите му не са високи, не означава, че не са му предали такъв ген понякога е през поколение

Град
    Пловдив
    по-добре не се ебавай с хормоните си. Няма перфектни хора.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

ПРЕЗ поколение е а на колко си?Ако си 14-15-16 има достатъчно време още да порастнеш

Има още време ,сега просто си спортувай без да пренатоварвания.
    Йога и мъдрост

Град
    Каварна
    Мерси за отговорите,продължавайте...

Продължавам

Спокойноо.. Аз какво да кажа като съм на 16, а съм 160см.. Дразня си се на ръста.. но съм чувала,че до 22 годишна възраст човек все ръсте и се развива..

Спортувайте бе хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си