- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малко разяснения за бала?
Значи аз съм 10-и клас, и след 2 години ми предстои бал..та сега тея работи покрай бала не са ми хич ясни и искам сега да ви питам няколко неща да съм наясно отсега:
1.Какво ще рече като се каже, че се отива на "изпращане" на някои?
2.На бала задължително ли е да ходиш с кола смисл всички ли ходят с коли?
3.Какво се прави на самия бал..ходи се там на ресторант и след това на дискотека?
4.Задължително ли е да имаш дама за бала?И тя трябва ли да е от твоя клас или може и да не е от твоя клас?
Значи това са ми въпросите за сега..ако се сетя да питам още нещо, ще пиша..
ами утре е моят бал![]()
1. изпращането - събират се роднини и близки познати.. да те видят, да ти се порадват хахаподаряват ти нещо...
не е задължително да се прави кой знай колко голям "банкет" , аз лично познавам хора, които си правят възможно по-голямо изпращане и канят колкото се може повече хора- за да им подарят повече неща... което ми се струва някак си смешно
2.ами не е задължително да се ходи с кола.. зависи
моето училище се събира в центъра на града, на главната улица и там кола не може да отиде..
3. ние първо минаваме по главната .. после отиваме на ресторант целия випуск, а след това всеки клас решава какво да прави.. ние ще ходим на дискотека
4. ти си решавашаз си имам кавалер.. от моя клас е , понеже така сме се разбрали - да няма външни лица за цялото училище.. други училища решават, че дамите и кавалерите им може да са от др училища.. индивидуално е/
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати.Те се усещат в сърцето..
аз бях дама на приятеля ми той е по голям и нямаше никакъв проблем а и повечето момчета така бяха![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
а кавалера ти просто сте си приятели с него или ??Смисл има ли някво кои знае колко голямо значение с кои ще отидеш?
няма
като дойде време да си абитуриентка.. ще разбереш
то и аз исках да съм с приятеля ми.. ама като сме се разбрали, че няма да има външни лица за какво да правя изпълнения..
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати.Те се усещат в сърцето..
само да уточня, че съм момчеПървоначално написано от bebezaek
![]()
![]()
наборката bebezaek ти го обясни много точно и ясно а относно тожа дали е задължително да се ходи с кола че ако искаш и с каруца можеш да отидеш важното е да си там ,а това за дамата и за кавалера не е задължително лично аз си нямам дама за утре но пък честно казано не ми и трябва щото така ще си изкарам по яко ще си се намеля както аз си знам ще си купонясвам като за последно![]()
![]()
![]()
Значи ся се сетих да питам още нещо..значи кога се провежда това така наречено "изпращане" в деня на бала или преди това? И на него трябва ли да присъства дамата/кавалера ти за бала заедно с нейното/неговото семейство??!
мне..
когато искаш .. тогава го правиш
който искаш - него каниш
1. Това всъщност е завършването на випуска.Първоначално написано от iwhswgrs
2. Не е задължително, но всички ходят с коли, за да са такива, каквито не са за 1 вечер.
3. На самия бал.. събирате се, ходите и взимате класната, отивате в училището, ходи се на ресторант (резервиран цифра време преди това), в ресторанта ти надуват главата с постоянно крещене и надуване на свирки. После ако искате ходите по дискотеки.
4. Не е задължително, може да не е от училището ти даже, но както за всички и за нея се плаща куверт, който не обхваща нищо.
Don't tell me what I can or can't do !
Да имаш кавалер/дама на бала не е никак задължително, това си е за класа според мен - всички като един колектив.
добре де ..това с колите..значи то примерно кво праиш..имаш дама отиваш с колата до тях зимаш я и отивате там дето е ресторанта или дето се сабирате..ли кво??и то минаваш с тая кола в крайна сметка 1 км и тва е![]()
![]()
ами да, това еи гледаш да те видят колкото се може повече хора с каква кола отиваш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
е то зависи от колата..ама принципно много хора ли наемат коли???Първоначално написано от ThePowerOfLove
Мен лично ще ме кара братовчед ми, има някои, които наема т каблиота, мабриота (особено второто), зависи от как ще се чувстваш. Ако имаш родниа с хубава кола - нека те закара. Това покрай тоя бал са толко грешни пари, че ме боли сърцето.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Значи много мой познати предимно момичетата се викат днеска съм на бал..и кво ще рече днеска съм на бал..тя отива там дето ще им е бала и се снима с тези които познава и това??
Ти па не си ли ходил на бал досега ?Първоначално написано от iwhswgrs
ще рече че отива на изпращането на абитуриента от къщата му където са се събрали всичките му роднини и приятели (може и в някое квартално ресторантче ако апартемента е твърде тесен за всички гости)
Следват снимки, подаръци пак снимки обикновенно има и оператор заснемащ всяка твоя стъпка, после като стане 5-6 часа излизаш пред къщата/блока пак снимки със всички след тва се качваш в колата със шофьора, гаджето, оператора ,майка ти, баща ти, сестра ти брат ти и т.н. може и още няколко коли зависи колко ти е голяма делегацията
Отивате към сборния пункт на класа определен предварително примерно пред някой голям магазин или бензиностанция крещите като откачени, после цялата колона отивате да вземете класната (ако живее наблизо
) там окрещявате целия и квартал после се насочвате към училището там се съдинявате със останалата част от випуска и става пълната лудница и след това целия поток се изнася към ресторанта където ще бъде бала. Пред ресторанта още повече дране още снимки влизаш в ресторанта само със випуска и даскалите и ако евентуално си си довел дама за бала, а приятелите дето са дошли с тебе се връщат обратно във вас да доотпразнуват изпращането ти
В общи линии тва е от десетките балове на които съм бил
![]()
много точно обясненоПървоначално написано от naviacha
харесва ми когато ходя на бал на някой друг, а всъщност на моя бал нищо не усетих...освен това че бях прегракнала на максимум и че имам снимки само с отворена уста и крещяща....беше много странно......
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!