.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на cveteto64

Балообразуване

Здравейте, наближава кандидатстването след 7ми клас и имам няколко въпроса:
    1.Може ли някой да каже за балообразуването кои оценки влизат, умножават ли се (имам бегли спомени, а брат ми тази година кандидатства)
    2.Някакъв орънтировъчен бал за кандидатстване в бургаските училища или поне къде бих могла да намеря нещо.
    Благодаря предварително.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    За всяко училище/паралелка/профил балообразуващите са различни!

Добре, а къде бих могла да намерямалко информация. Гледах официалните сайтовена някой училища и само в 3-4 пишеше как сеобразува балообразуване...

По-надолу е темата за седмокласниците. Има 1 пост специално за хората от Бургас: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=405
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Много ти благодаря Enitto

Да, а ето и частта:

БАЛЪТ ЗА КЛАСИРАНЕ се образува:
    1. ЗА ПРОФИЛ “ХУМАНИТАРЕН” – като сбор от: утроената оценка от теста по български език и литература; оценката от теста по математика; оценката по български език и литература от удостоверението за завършен VІІ клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
    2. ЗА ПРОФИЛИ “ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКИ” и “ТЕХНОЛОГИЧЕН” – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; утроената оценка от теста по математика; оценката по математика от удостоверението за завършен VІІ клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
    3. ЗА ПРОФИЛ “ЧУЖДОЕЗИКОВ” – като сбор от: удвоената оценка от теста по български език и литература; удвоената оценка от теста по математика; оценките по български език и литература и по математика от удостоверението за завършен VІІ клас;
    4. ЗА ПРОФИЛ “ИЗКУСТВА” – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; оценката от теста по математика; удвоената оценка от изпита за проверка на способностите и оценките по два балообразуващи учебни предмета;
    5. СПЕЦИАЛНОСТИТЕ от ПРОФЕСИИ – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; утроената оценка от теста по математика и оценките по два балообразуващи учебни предмета.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си