- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибиране на време
Ами нали сега има закон децата от 12 до 14 да се прибират в 20:00 часа та вие спазвате ли този закон ?Аз примерно излизам към 18 с мойте фр и наще ми казват до 22 да съм се прибрала а на мен изобто не ми се прибира.На 13 съм и знам че съм малка, но живея в по малък град и поне опасноста е по-малка но ..... немога да убедя родителите ми в тва![]()
![]()
![]()
Та вие към колко се прибирате и какфо казвате на ва6ите
![]()
![]()
Това за вечерния час се отнася само за център,дискотеки,заведения иначе примерно ако си седиш пред вас няма кво да ти кажат!![]()
Аз жиивея в малък град,и до сега не са правили проблеми на никого за вечерния час куките....
дори вчера михана покрай мен в 12:30 и нищо не ми казаха![]()
А ти обясни на родителите си,че вече е почти лято и че може да те пускат до по късно,поне някъде пред вас.Все пак си на 13.
Обясни им,че може да ти имат доверие.
![]()
^ Смяташ, че като е на 13 може да седи след 22h?
Според мен си още малка и трябва да се радваш, че те пускат до толкова, при положение, че вечерния ти час по закон е до по-рано.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз май бях до 22 часа... абе мн мн не се съобразявам, ама по късно от 22 май не съм оставала, няма кво да правя по след 22, предпочитам да съм си вкъщи.![]()
Ми на мен по закон вечерния час ми е до 22 ако не се лъжа,но така или иначе обикновено не седя навън след 21Така че ми е все тая...
![]()
А тези на по 13,14 не знам милите как се орпавят.. те вече са го ударили на нощен живот..абе закон или не...ако родителите ти са прости ..моеш и да спиш навън.
За жалост повечето май са такива...
Аз съм на 12 и се прибирам се в 21:00, тъй като съм на 50 метра от входа ми.А вчера се прибрах в 21:40, защото бях по-далеч, а ме беше страх да се кача в рейса, защото беше пълен с цигани левскари. И в крайна сметка извървях 3 километра пеша.
![]()
Този закон не важи за мене .. Отдавна минах 14 ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ти какво пък толкова ще правиш след 22 навън като си на 13 ?
То както казаха радвай се, че и до толкова те пускат, защото по закон трябва в 20 да си у вас.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз съм на 15,5(след 1-2 месеца 16) и не ме засяга тва особено.Аз се прибирам в 21.30-20.00 най-късно.Кво са оплакваш,ти си на 13 даже 22 ти е много.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз съм на 17 и се дразня повече на наще, не толкова на закона.
Миналата година ме пускаха поне до 12, а сега стане ли десет и почват да пискат и да звънят /те това общо взето по всяко време го правят, но се активизират вечер
![]()
Лятото ще настоявам за повече свобода.
Доказала съм им, че я заслужавам и не съм им давала причини да мислят обратното.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
става вече няколко дни се пребирам към 22 22 с нещо и не ми правят проблем а съм на 15![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
вечерният час не е ли 22![]()
сигурно 20 е за дискотекии![]()
до 14г е 20
до 18г е 22
Аз съм на 16 и се прибирам най-късно 22:30Повече се подчинявам на родителите отколкото на закона. А ти си на 13 и се прибираш в 22?
Не го приемам за нормално.[/b]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
За малолетни /разбирай тези до 14 години, вечерният час е 20.00ч/Първоначално написано от clever
за непълнолетните е 22...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мен на 13 нашите ги беше страх да ме пускат изобщо по тъмно, още повече в 22 часа.. Радвай се, мн деца не ги пускат след 22 часа даже да са над 16.. Но сега е моментът, когато вашите ти изграждат правилата за излизане и ако сега им докажеш, че могат да ти имат доверие, скоро ще те пускат може би до по-късно. НО ако от сега започнеш да правиш глупости, да се прибираш много късно и т.н. .. Разбра меАйде, успех :Р
Все още съм на 17 и нямам вечерен час,но попринцип се прибирам между 22:30 и 24 часа.А ако съм решила,че ще излизам някъде до по-късно се обаждам и предупреждавам наще с кой съм и къде съм,за да не се притесняват.Иначе те ми имат доверие![]()
Прибирам се всеки ден различно . Най - често към 22:00 или 23:00 .. Нищо , че вечерния час ми е до 20:00 .. аа проблеми с нашите нямам .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
принципно до към 22 часа. Лятото ми даваха до по-късно,понеже обикновенно съм в квартала,там опастността е нулева,пък домът ми е на 20 метра![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
На 17 съм. Гледам от 22:00 до 00:00 да съм в нас. Рядко се случва да остана след полунощ. Нщмам проблем с нашите!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не мога да разбера какъв ти е проблема?...Не ти ли стига,че те пускат до толкова късно,а и искаш повече...Не ставай нагла.
To infinity and beyond.
Стига ти толкова. Кво като си в по-малък град?! Опастноста е еднаква според мен.
Stay up all night with the stars *
Все едно чета 10 годишноПървоначално написано от DieselBlood
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Абе не се оплаквай.Някой и до толкова не ги пускат...
Иначе аз съм на 15 прибирам се м/у 22:30 и 23:00 часа.Проблеми с нашите нямам...![]()
Малеееее ...
Когато бях аз на 13 ще седиш до след 10 ама
само като си на село и на пейката пред къщата ...
Че и претенций имате .. въййй
няма възпитание при вас беейй няма грам възпитание ...
Знаете си правата, но не си знайте задълженията![]()