.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Обръснах се..

Тъкаа..Обръснах се преди около 4 часа и някви минути..Докат се къпех..Със самобръсначка на Жилет с 2 ножчета (малко рекламка ) на течаща вода и без никакви кремове..Обръснах се нагоре (предполагам контра му викате)...Четох някви други теми..Все ги сърбяло и им бодяло..Мене само малко ми боде под оная раота иначе отгоре сичко е ок..( и то боде щот останаха няколко малки косъмчета, ама ме беше страх да ги дообръсна..) И да питам..Вие как се бръснете?Кви продукти използвате?После мажите ли се с някъв крем, нещо?И по време на бръсненето само с вода ли се бръснете или с някви други кремчета..?Ми май тва е за ся..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Повече от фен
    Ами аз под душа само с вода и не ползвам други препарати.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от BiboW
    и не се бръсни контра

само контрата ти е грешката.

Скайп - dark_elf2

Начи по посока на косъма?

Мерси

ем незнам как е станало моя грешка явно

Не съм момче, но да вметна нещо. Ползвай пяна за бръснене или сапун, въпреки че много изсушава, че така на сухо, само с вода някак си.. как успяваш изобщо? Ии как така по посока на косъма? Вие пробвали ли сте някога да се бръснете по посока на косъма, където и да било? Косъмчетата само се накъсват и остават леко наболи.

Сърбежа започва като почнат да растат, защото се подвиват към кожата.

Карам го по посока и на контра и само с вода. Наистина водата действа естествено като овлажнител и съответно не те боли, но проблема е, че дотолкова не усещаш, че понякога се порязваш и после виждаш колко си се заклал Иначе аз така и не мога да намеря задоволително решение на бръсненето, много бързо излизат, буквално за ден-два. Съвети? Не искам обаче кола маска
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Така. За да няма повече въпроси - Бръсне се по посока на косъма, не насреща. Ако се бръснеш за първи път ще те боцка ден - два и може да те сърби пак толкова. После вече няма нито да те боцка, нито да сърби. Може ако искаш да използваш крем или гел за бръснене с цел да омекне косъма и съответно по - гладко бръснене, но може и само с вода. Това е.

Скайп - dark_elf2

пичага аз прая така : 1во по посока на косъма после на контра ... само първия път когато не праих така ме сърбеше за няколко дена ... тогава бях само на контра ... а пък оттам нататък прая така и само с вода и съм си ок

10х за отговорите..А, Ilikeliljon първо по дължината на косъма и след тва контра, така ли?И защо сте против контрата?

Голям фен Аватара на girl4eety
    аз сам моми4е и се брасна сас самобрасн4ка и ми е много добрее
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Аз ползвам машинка за бръснене и съм доволен. Иначе преди - със самобръсначка и пяна, но прекалено боде/сърби и не ми е комфортно.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    И защо сте против контрата?
    Защото често се обръщат космите и при разтежа след това се получават пъпчици ( които бързо минават но е кофти) но все пак ако искаш по гладко бръснене със самобръсначка давай на контра и после се намажи с някво кремче ( при мен действа ) и няма пъпки

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от BiboW
    и не се бръсни контра
    След следващата контра ще стане лошо иначе +1
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    И защо сте против контрата?
    Вие май не знаете как се образуват кисти

Чесно да си кажа - не

Начи само с вода и по дължината на косъма..окс.

аз се мажа със сапун и после тегля една контра след като изляза от банята просто се мажа с крем за след епилиране и сичко е под контрол
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си