- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- моляви спешно помогнете
моляви спешно помогнете трябва ми есе на тема Гордея се с моето отечество
Ок,не искам да съм груба,ама..Наистина ли не можеш да напишеш НИЩО по тази тема?
Не можеш да кажеш защо се гордееш че си българин/българка?
Аман от..пфф...
ми да ти кажа,то с какво можем да се гордеем толкова мн?Първоначално написано от Lifash
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
немога моляви някои да го направи се бъркам заключение теза и такива плс
помогнете![]()
Никаде ли не си намерил/а ?![]()
според мене те мързиПървоначално написано от vesat
толкова пък да няма какво да кажеш и аз Аспарух да говориш пак 4 ше има,айде са мърди искаш някой да ти го напише ти да се върнеш от кафенце да препишеш и айде шапка на тояга
много се изхитрихте
![]()
Еее оливате се с тези есета !! Некъдърни ли сте , неграмотни ли ?!
Какви българи сме , като на собствения си език не можем да пишем ?
С какво да се гордеем ние ли ?! ЧЕ то въпроса е България с какво да се гордее от нас ! Госпожата ти по елементарна тема не е могла да измисли , че да пишете всички , а вие по форумите питате![]()
Аз ли да седна да ти я напиша ?
Никога няма да се научиш какво е теза ,увод и т.н докато не седнеш сам/а да пишеш !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аа,с нищо,с нищо...Първоначално написано от kuklichka_bg
Не мисля,че някой ще седне да ти напише есето,така че трябва да се помчиш сам/а..
Аве стига сте я(го) нападали ве...Някой хора по природна са неграмотни...е...то по-скоро в тоя случай мързеливи
А по темата:потърси нещо в помагало,а щом тези неща са ти неясни седни почети и съм сигурна,че ако не бързаш и се съсредоточиш ще схванеш веднага...а и на нас не са ни достатъчни домашните,че да седнем и твоите да пишем...
Ай..успех!
![]()
Еее оливате се с тези есета !! Некъдърни ли сте , неграмотни ли ?!
Какви българи сме , като на собствения си език не можем да пишем ?
С какво да се гордеем ние ли ?! ЧЕ то въпроса е България с какво да се гордее от нас ! Госпожата ти по елементарна тема не е могла да измисли , че да пишете всички , а вие по форумите питате
Аз ли да седна да ти я напиша ?
Никога няма да се научиш какво е теза ,увод и т.н докато не седнеш сам/а да пишеш !
Съгласна съм с теб!!!!