.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Държани в плен

Здравейте на всички!
    Колкото и глупаво да звучи, можете ли да дадете някакво логично обяснение на следната аномалия:когато било то аз, или някой приятел викаме наши съученици (а понякога и общи приятели на по 15, 16год.) те не винаги излизат, защото не ги пускат Как може да не те пускат навън? Викали сме ги да си излязат дори и в собствения квартал и те пак не, за центъра - абсурд. Що за нещо е това ? Не съм сигурен, че искам отговор на въпроса, а просто ако някой даде мнение, ако му се е случвало подобно нещо да сподели как е постъпил по-нататък, ако самия него не са го пускали да излезе, как е (ако е) преодолял тази преграда?Изобщо най ми е чудно какво толкова правят в тях си?Получавал съм отговори от рода на "стоя пред компа по цял ден ".Изобщо подобно държание нормално ли е?
    Само да вметна, че на хората за които говоря, не им се е случвало нищо лошо навън, в който случай подобна социофобия ми изглежда неуместна

Зависи за колко годишни приятели говориш??
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    за 15,16 годишни .. Ако ги викате вечер е нормално да не излязат Но ако и през деня не ги пускат наистина е странно..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

До 15 бих приела да не ги пускат като се стъмни, ама по-нагоре... Никога... Това вече си е някаква мания отностно родителите... Ужас!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Това може и да е оправдание, ако не им се излиза

Супер фен
    Град
    Своге
    Те са си виновни,родителите нямат вина,защото ако бяха "някакви" децата,сами щяха да извоюват свободата си и щяха да покажат на родителите си,че вече са пораснали и искат малко свобода. За тва и нямам жал към такива индивиди .
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Не, не просто нещата са плачевни. Какво ще стане с тия "индивиди" някои ден...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от AnnATeo
    Това може и да е оправдание, ако не им се излиза
    Така е. А може просто родителите на тия индивиди да мислят, че сте лошо влияние за дечицата им и ще ги развалите, развратите и всякакви такива. Особено ако сте от противоположния им пол.

Ако не ги пускат вечер постъпват правилно.Иначе ако и през деня не излизат вече не е хубаво.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Зависи.Естествено,че ако ги викаш в 22 часа,никой няма да ги пусне.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Понякога това може да бъде просто оправдание за да не излязат, но ако в действителност родителите ги възпират е доста кофти, наистина...
    Тоест най-зле е за самите родителите, главно защото по този начин малко по малко ще отблъснат собствените си деца, но тяхна си работа.
    Прекалената строгост пречи и то доста, жалко, че има хора, които не осъзнават колко много грешат във възпитанието и подхода...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си