- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам да споделя моя проблем
Има едно момче с което имам интимна връска ,но проблема е ,че сега не ми идва цикала ,а той не ми вярва,че може да е от него.Според него съм била курва ,защото неговите приятели не ме харесват и му говорят глупости за мен ,които не са верни,а той им вярва.А днес когото утидох за да му кажа ,че може да имаме дете всичко беше уж наред,правихме го както обикновенно и беше много хубаво.Но той извади лиски и после ракия и се напихме ,и ми посегна и ме удари за това ,че сам го била лъгала и имало друго момче в живота ми ,а то няма . Няколко пъти преди това му отказвах да ходя при него ,защото исках да прикратя връската ни.Той е най несериозния човек,които познавам.Като разбрах ,че може да съм бременна реших да му дам шанс,но след това днес неискам никога повече да го виждам. Аз естествено си тръгнах ,никога преди това не е бил такав и никога преди не ме е удрял .Какво да правя сега ,дали ще е най -добре да направя аборт или да го уставя ,макар ,че това ще ми е за първи пат ,как да кажа на нашите ?
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
Първо си направи тест, а после мисли за аборти ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Тема ебавка.. научи се да пишеш Устави го да знае какво да не прави като тъпите си родители
за Какво ми е тест като знам ,че несме използвали презервативи ,а и никога не ми закасняваПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
Или тва е измислица или...нямам думи... всички затъват надооолу...надооолу...300 газ към дъното.
Ако си 91 (ника ти) ..препоръчвам ти аборт ;/
Иначе просто си вземи поука и повече не се занимавай с него.Не те заслужава.
Как тъй ПРЕПОРЪЧВАШ аборт?
![]()
Е така!Първоначално написано от X0
Щот с бебе на 17 години и е опропастен животът, пък и нали знаеш с тоя акъл колко ще го гледа!!!???
![]()
![]()
![]()
![]()
винаги може да ти закъснее по многоооооооооо причини, така че по-добре направи тест и тогава мисли как да постъпиш. А за момчето след като не ти вярва няма за какво да се занимаваш повече с него... а и особено след като те е ударил.. по добре сама отколкото с изрод!!!!!! Ако си бременна и не си готова да раждаш деца, а и дете, което баща му няма да го желае 100 %тогава направи аборт.... но др път внимавй.
За какво й бил тест .. ЗА ДА ПОКАЖЕ ДАЛИ ЩЕ ИМАШ ДЕТЕ, БЕ МАЛОУМНИЦО ... Може да ти закъснее по хиляди причини! .. Преди да мислиш как ще убиеш плода си, разбери дали го има!! ..................Първоначално написано от bebeT0091
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
![]()
... абе на 17 години няма как да се чудиш дали да правиш аборт ... ест че ше направиш
а как така сте правили секс без презервативи ... вие нещо си просите децата явно
и щом те е ударил няма какво да се чудиш за него![]()
аааааа! ....
пък на мен да ми се случи на моя фр приятеля и да я удари ... такъф бой ше го дераааа...![]()
с кеф ше го бия
Направи си тест.. пък тогава вече мисли какво да правиш.. Както ти казаха може да не ти идва поради хиляди причини..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Момиче,първо си направи тест...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Ако има бебе,по-добре направи аборт,но не при някоя "лечителка",а при истински доктор!Защото това е 1-во дете и има опасност после да нямаш деца!А за приятеля ти,не съжелявай!Той е пълен буклук!И най-важното!Научи се да пишеш!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Да това разби просто ...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
1. Направи си тест, защото нищо не е сигурно.
2. Говори с родители те си и обсъдете заедно опциите.
3. Пази се от това момче
Най-разумното е да го оставиш, защото колкото и да го обичаш щом ти е посегнал веднъж и не ти вярва ще те удари пак, а за другото аборт. Не се осланяй на чувствата, а на интелекта!!!![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
ие веднъж да съм сагласна с хотиПървоначално написано от hottie
П.С. ТВА ТРЯ СЕ ОТБЕЛЕЖИ НЯКЪДЕ
Нямам думи просто !!Първоначално написано от bebeT0091
пффф мн кофти раота...ма не мога да разбера ти кво прайш при него толкова ли се свършиха нормалните мъже ? а й май и ти си виновна за това че ти няма доверие седни и хубаво си помисли какво искаш...
LoVe iS tHe aNsWeR
аборт мн ясно млада си и го заебваш тоя![]()
+ 1Първоначално написано от Punisherrr
![]()
тест ...![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!