- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам да споделя моя проблем
Има едно момче с което имам интимна връска ,но проблема е ,че сега не ми идва цикала ,а той не ми вярва,че може да е от него.Според него съм била курва ,защото неговите приятели не ме харесват и му говорят глупости за мен ,които не са верни,а той им вярва.А днес когото утидох за да му кажа ,че може да имаме дете всичко беше уж наред,правихме го както обикновенно и беше много хубаво.Но той извади лиски и после ракия и се напихме ,и ми посегна и ме удари за това ,че сам го била лъгала и имало друго момче в живота ми ,а то няма . Няколко пъти преди това му отказвах да ходя при него ,защото исках да прикратя връската ни.Той е най несериозния човек,които познавам.Като разбрах ,че може да съм бременна реших да му дам шанс,но след това днес неискам никога повече да го виждам. Аз естествено си тръгнах ,никога преди това не е бил такав и никога преди не ме е удрял .Какво да правя сега ,дали ще е най -добре да направя аборт или да го уставя ,макар ,че това ще ми е за първи пат ,как да кажа на нашите ?
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.