- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разрешете един спор:
Случвало ми се е с женско подобие на мъж.Първоначално написано от SWASTIKA
*Их ся как се изложих с туй вероизповедание пред форума.*
Дори и маймуна може да те накара да изцапаш панталонките.
Не целта е цел, а пътят
не си прав,щото в тъмната стая нямаш представа. А нагласата и представата е най-важнаПървоначално написано от cMon
![]()
По тая логика мога да се възбудя и от радиатора , сеш се?
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Абе мнн ясну, че можеш да го надървиш ако някой ти го мачка достатъчно дълго време.Няма да е приятно...
100% и при ситуация гей жена ще стане
Не целта е цел, а пътят
Минах през Своге днес ;/ не ми дадоха шоколадче ;/ Вай ?Първоначално написано от LiveFlower
Първоначално написано от cMon
Ами значи в случая е по - добре да си купиш една маймуна и като ти се прииска, гасиш лампите, хващаш я, ръца пръца и си я затваряш в стаята...
Поне няма да спориш излишно.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Да не би името на гаджето ти да завършва на .mp3?Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
Ако радиатора може нежно да докосва главичката и с приятни завъртулки от тръби си да гали топките и "подтопкието", и изплискайки от време на време малко вода върху разгорещеното ти тяло, НЯМА как да не изпаднеш в еуфория.Първоначално написано от LiveFlower
Подценяваш се.
Не целта е цел, а пътят
Ех,ми щото не си ме потърсил мене . Аз без пари ги давам,на промоцияПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Не може да му става, Мачо...
Защото е педерюга.![]()
Като темата набере мощ, ще ви кажа кое е правилното...Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Пак ти казвам,че е до нагласа,щото примерно няма да ти е приятно на съвестта като знаеш,че го правиш с радиатор?Първоначално написано от cMon
ТОчно и на педалите не им е приятно с жени,за тва и не им става от тях. Посоката е от мозъка към пишката .
бее мн ясно, че може да му стане, мачок според мене си прав!кфо като е педерюга, от самото пипане нали просто ше получи приток на кръв, даже и ръката да е на мацка! Не подценявайте тия мъже, само щото са с различен вкус, пипането си е пипане
![]()
Посоката е Член--->мозък.Първоначално написано от LiveFlower
Нагласата е до един момент, после екстаза от пулсиращата кръв и задоволителното стимулиране на нервната система няма как да не накарат малкия палавник да изскочи.
Не знам на колко си и колко пъти си се Ибал, но виждам че мръснишкото в теб е доста заспало.
Не целта е цел, а пътят
^ момиче е![]()
което ме подсеща от колко спр отдавна не сме си писали<3
Зависи от педала и мръсницата.Но според мен ЩЕ му стане...
![]()
ее, ма няма да е интПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Тук не става дума за психика.Мъжкия полов орган не може да го командваш умствено,когато реши да стане не можеш да го спреш.Ще черпя тоя,който го умее!Кви са тия теории,че е до сексуална нагласа...това не е вярно,каквото и да м говорите не може да ме убедите,че един ГЕЙ няма да се възбуди ако жена го докосне (хване) за кура.
Свастика да разкрие тайната и тва е. Кво се праи са![]()
.!.
всъщност можеш да се научиш да контролираш ерекцията си независимо от ситуацията... и все пак казвам, че може да се научи, не че всеки го може, въпрос на тренировки еПървоначално написано от x3eme
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Е ти като си момиче,много ясно че така ше кажеш.Айде да те видя ако си момче,как ще контролираш ерекцията си....
А кой ти каза, че съм момиче....![]()
... явно съм ебати нежния и женствения....
![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Значи съм се изказал неподготвен.....както и да е.Изказах мнението си по въпроса,ако имаш с какво обори го.Няма да споря.